For mig er energimedicin fra dyr som en healende salve på et sår. Ligesom du får støtte til dine udfordringer ved at trække fx gudinde- eller engleorakelkort, så kan du (selvfølgelig…) også og på samme måde, tappe ind i visdommen fra dyr. Og bruge det du fornemmer intuitivt til at gå videre i din dag. Helt ned i de lavpraktiske gøremål i dagligdagen. 

De allerfleste mennesker elsker dyr, og vi kommer ikke udenom, at de spiller en stor rolle i vores liv her på planeten. Ligesom krystaller, blomster, træer har helt særlige energier de udstråler, så har dyrene det selvfølgelig også. Og du kan læne dig ind i de kvaliteter, som dyret repræsentere og på den måde tage imod dyrets vejledning og lade dig guide til handlinger og dit næste skridt i livet.

Gratis guide med 20 danske dyr nederst i dette blogindlæg.

At stille ind på dyrets særlige energi og besked til dig vil fra gang til gang styrke din intuition og støtte dig i at leve det, som er vigtigt for dig ud i livet. Og fordi du implementerer dyrenes positive og nærende kvaliteter, så laver du reelt et  indre energiarbejdet og styrker din kontakt til din egen unikke indre visdom.

Det er altid rart at tage en skefuld dyremedicin, når der er udfordringer, bekymringer, tvivl eller simpelthen bare, når du møder dyret i haven, i skoven, eller når det taler til dig i drømme eller kommer på besøg i dine tanker.

I filen herunder finder du lidt mere info omkring, hvordan du kan arbejde med dyremedicin, og du finder de 20 skønne danske dyr, som du kan møde på din vej og lade dig guide af videre frem i livet. Rigtig god fornøjelse!

Download starter, når du klikker på linket her: Dyremedicin – Dyreenergi

Kærligst Grethe