Årstidens Spirituelle Medicin
– en cyklisk rejse gennem Årets Hjul
og dybere ind i dig selv

Velkommen! Selvom jeg ikke længere er holistisk menopause mentor, så har jeg besluttet at dele det materiale, som skulle have været brugt til et forløb, jeg havde skabt, inden jeg måtte lukke min business pga. følgerne efter et voldsomt fald.

Nederst på siden her finder du mit (gratis) kompendium. Gennem kapitlerne i kompendiet viser jeg dig vejen ind i den indre kraft, som de skiftende sæsoner i naturen og i Årets Hjul repræsenterer.

Kompendiet er for alle kvinder, og der er otte magiske fejringer i Årets Hjul. De bringer alle forskellige gaver til din personlige og spirituelle udvikling via din (gen)forbindelse til naturen og dansen mellem Moder Jord og solen, der sker cyklisk gennem årets gang.

Kompendiet indholder min viden og visdom om de otte fejring, deres meget forskellige kvaliteter, de enkelte fejringers spirituelle kraft og symbolik. Du finder også en helt særlig ceremoni, du kan gå gennem på egen hånd, og som gør dig i stand til at sanse naturen og din spiritualitet på en helt særlig måde.

I introduktionen kan du først læse alt det grundlæggende om, hvorfor, hvordan og hvornår.

Kompendiet er ganske gratis, og du er meget velkommen til at vise ligesindede kvinder vej her til min hjemmeside, så de også kan få glæde af kompendiet.

Du kan kopiere og dele dette link:

https://grethelous.dk/aarstidens-medicin-i-aarets-hjul/

Det er også via dette link, du finder siden her igen, hvor jeg udgiver kapitlerne gennem året.

Kompendiet er som skrevet gratis. Du er dog altid velkommen til at skrive til mig på grethelous@hotmail.com – jeg er jo rimelig nysgerrig på, om du kan bruge mine ord. Måske skal kapitlerne blive til en bog en dag?

Dit kompendium

Kompendiet består af i alt ni kapitler; først en introduktion, der klæder dig på til at gå gennem de otte kapitler – ét for hver fejring i Årets Hjul.

Regn med at kapitlerne bliver udgivet cirka fem dage før datoerne ud for fejringerne.

Når du går i gang, så læs først introduktionen, den er uundværlig at se igennem, og måske har du brug for at læse den igen og igen.

I oversigten over kapitlerne herunder står de kapitler der er udgivet med fed og understregning. Ved at klikke på linjen downloader du kapitlet automatisk til den device du er på (IPad, telefon, bærbar).

OBS: Det er en rigtig god idé, at få datoerne ind i kalenderen, da du selv skal huske at finde vej herind hver gang, det er tid til at dreje på Årets Hjul.

Jeg glæder mig til at dele denne smukke, opløftende, nærende indre rejse mod en dybere forbindelse til dig selv og din spirituelle kraft.

Oversigt over kapitlerne i kompendiet

Introduktion – læses først – klik HER så downloader det med det samme

Mabon/efterårsjævndøgn-kapitlet finder du ved at klikke HER
OBS: visualiseringen, der hører med, finder du ved at klikke på linket i teksten i kapitlet, når du når til den. Lydfilen åbnes i en ny fane – god fornøjelse – kærligst Grethe

De kommende kapitler udgives cirka 3 dage før disse datoer:

Mabon/efterårsjævndøgn – 23. september 2023

Samhain/Day of the dead/Allehelgen – 31. oktober-2. november 2023

Yule/vintersolhverv – 22. december 2023

Imbolc – 1.-2. februar 2024

Ostara/forårsjævndøgn – 20. marts 2024

Beltane/Valborgsaften – 30. april-1. maj 2024

Litha/sommersolhverv – 20. juni 2024

Lammas/lughnasadh/Corn festival – 31. juli-1. august 2024

Mabon/efterårsjævndøgn – 22. september 2024

God fornøjelse!

Kærligst Grethe