Hvad er spiritualitet egentlig for en størrelse?

Spiritualitet er din forbindelse til din sjælelige dimension, den her helt særlige “størrelse”, du også indeholder som menneske (det er selvfølgelig ikke alle, der fornemmer/tror på, at vi har en sjæl, men de læser nok ikke med her, tænker jeg…). Hvorfor det er genialt at udforske din spiritualitet dybere gennem din overgangsalder, kommer jeg til om lidt.

At være spirituel – at være forbundet med din sjælelige dimension – eller med det sjælelige, åndelige, universelle, guddommelige – er en individuel praksis, og der findes mange måde at “være” spirituel på. Indenfor religioner har man organiserede livs- og leveregler, og man følger en fast praksis.

Når jeg taler om og underviser i spiritualitet, så er det et helt åbent koncept. Ingen faste regler eller faste måder at gøre tingene på. Det er faktisk mere en invitation til dig til at mærke dybere ind i, hvad der lige fungere for dig, og hvad der gør, at du føler dig forbundet med DIG og stærkt forankret i den DU er.

Det er en force at omfavne din spiritualitet – især i overgangsalderen

Helt grundlæggende handler spiritualitet om at finde perspektiv og mening med livet. Det er en måde at anskue den måde verden hænger sammen på. Det er en måde at anerkende, at du er mere end en fysisk krop fyldt med tanker og følelser, der fiser rundt i en uendelighed.

Og lige præcis derfor er spiritualitet virkelig interessant i forbindelse med overgangsalderen, fordi du her på en måde går gennem en tilstand af livskrise.

Hvis du følger mig på mit nyhedsbrev, så ved du allerede, at jeg ikke skriver dette for at gøre dig bange for overgangsalderen. Jeg mener helt ærligt, du skal glæde dig. Og… være kærligt forberedt på, at det kan blive lidt vildt…

Overgangsalderen = din power skrues op!

Din overgangsalder kommer, fordi der langsomt men sikkert åbnes op for en kraftfuld energi, der forandrer din krop, dine tanker og følelser. En stærk livskraft, der åbner op for healing af gamle traumer og sjælelige ar, du har med dig. En kraft der åbner op for mere plads til din indre guidende power, dit indre kald, din essens, dit livsformål.

En kraft der også vil skubbe dig kærligt henimod at se verden på en anden måde. Se dit liv i et nyt lys. Se sammenhænge du ikke har set før. Forstå livet med nogle nye briller. Det gælder lige meget om det er en kraft, du føler vækkes i dig for første gang, eller om du har set dig selv som spirituel i mange år (så skrues der nemlig bare op op op for din intuition og dit indre kald).

Gennem en “ny” pubertet

Forestil dig, at du skal gennem, hvad der svarer til puberteten igen. Men nu bliver det en helt anden rejse, hvor du har al din viden om dig selv, al din bevidsthed om verden og livet med dig i rygsækken. På denne rejse bliver alt nemmere, når du omfavner og rodfæster den større helhed du reelt er. Men det kan stadig føles som en rejse, hvor du troede du vidste, hvor du skulle hen, og så sker der noget helt uventet… så på den måde er der masser af “pubertets-usikkerheds-energi” med på turen.

Når du lytter indad, når du bevidst vælger at gå med det, du føler dig guidet til. Af dig selv. Her vil overgangsalderen nærmest blive et trip. Ikke kun psykedeliske farver og lykke hele tiden. Ikke let. Ikke rosenrødt. Ikke uden udfordringer. Men så uendeligt healende, tilfredsstillende og frihedsskabende, som intet andet du har prøvet før.

Der findes faktisk ikke noget tidspunkt i dit liv, hvor det bliver mere relevant og måske endda også føles mere presserende at tale om, forstå og arbejde med din spiritualitet. At omfavne den på en måde, så du kan leve denne sanselige del af dig selv ud i vores fysiske verden. Ud i virkeligheden. Være DIG.

Kærlighed, frihed og ro kan meget vel blive dine kernefølelser. Når du væver den spirituelle vinkel med ind i din livsmestring.

Og det er lige det vi gør på Spirituel Overgang – Få adgang til din vilde indre visdom og kraftfulde ressourcer i overgangsalderen. Forløbet er som en pilgrimsrejse fra én tid i dit liv ind i en helt ny. På forløbet åbner jeg op for en helt ny måde at omfavne denne periode i dit liv på. Tjek hvornår det næste hold starter lige HER.