De allerfleste af os kvinder, som går i overgang i disse år, er kvinder, der er opvokset med Jante Loven og med pæn pige-syndromet. Vi har gået gennem en stor del af vores liv uden at sige vores mening, uden at tale vores dybeste sandhed, og fortælle om det vi føler inderste dybest inde. Vi er ikke blevet hørt og set for den vi er. Og vi har er stadig på den rejse det er at vise sig selv fuldt ud.

Mange af os har kæmpet for at ændre vores ubalancer, og derfor er vi også en aldersgruppe, som ved rigtig meget om personlig udvikling, psykologi, følelser, tanker, kroppen, intuition og meget andet. Og vi har prøvet massevis af redskaber til at skabe forståelse og heale gamle traumer. Vi har haft brug for at forstå relationer, os selv som mennesker og som kvinder. Mange kvinder har også mange forskellige uddannelsen bag sig.

Vi har gjort SÅ meget for at heale os selv! Det har kostet rigtig mange ressourcer at gå mod strømmen og skabe forandring. Det har kostet så meget, at en del af os tror, at nu må det være slut eller decideret har modstand mod mere udvikling.

Selvom du har healet meget…

… så vil jeg bare dele, at overgangsalderen kan være en svær tid at omfavne! Jeg oplever, at overgangsalderen bliver noget af en snurretur i livets karrusel for rigtig mange kvinder. Netop fordi vi har rester af vores fortid med os. Stadigvæk. Også selvom vi har healet meget.

Du har garanteret en udmærket intuition, og du kan godt fornemme, når forandringer er på vej. Det vil være helt naturligt at have modstand på overgangsalderen. Både fordi den sammenlignes med alderdom, og så ovenikøbet fordi vi helt grundlæggende jo ikke er særligt begejstret for forandringer. Overgangsalderen er en kæmpe bølge af forandringer på alle planer af dig som kvinde; krop, sind og sjæl. Den er bare ikke til at komme udenom. You can’t stop the waves but you can learn how to surf– vil jeg bare dele!

Forandring – igen!

Så ja pyhhhha, du skal til det igen – eller måske står du allerede i det – FORANDRING! Forandring på fuldt blus. Masser af bølger. Men du får med overgangen også en helt unik mulighed for at smide resterne af den pæne pige og Jante over bord. Du får muligheden for at træde dybere ind i den kvinde, du er helt inderst inde. Og det er det særlige i overgangen, og som er anderledes end den almindelige mulighed for transformation, som du har haft gennem livet.

Der bliver skruet OP for din mulighed for endelig at omfavne dig selv fuldt ud. Og for at lære en ny version af dig selv at kende. Din krop, din stress, din usikkerhed, din manglende evne til at sige fra, din spiritualitet. Der bliver åbnet ind til, at ALT kan finde sin plads et bedre sted. Og hvis du allerede har arbejdet med disse ting, så bliver det et højre niveau, som du kan omfavne og integrere.

Jeg hepper på dig – fra hjertet

I overgangsalderen bliver du nemlig energetisk støttet og vækket til processen. Når du er villig til at se efter styrken i dig selv, og ikke bare sidde fastlåst i de fysiske forandringer og symptomer. Og en ting mere. Du skal selvfølgelig også være villig til at leve det, du fornemmer ud i livet, ud i hverdagen. Så det du tænker og føler matcher dine handlinger.

Jeg håber inderligt, du er villig. Jeg hepper på, at du er eller bliver villig! For når du er det, så bliver din overgang nemmere. Og livets efterår, som du kun lige er på kanten af, bliver mere kærlighedsfuldt, mere løssluppent, mere bevidsthedsudvidende, mere spændende!

Det svære – og interessante – i overgangsalderen handler ikke kun om at lukke ned for hedeture, undgå træthed, at du kun er i balance, når du ikke har søvnproblemer osv. Det handler om meget meget mere. Må overgangsalderen være med dig kære kvinde.

Jeg skrevet en E-bog med 3 vigtige fokuspunkter for en nemmere overgang til dig kære kvinde. Du får E-bogen, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Du er også velkommen til tjekke mit forløb Spirituel Overgang – Få adgang til din vilde indre visdom og kraftfulde ressourcer i overgangsalderen, hvor du får muligheden for at komme med i et kærligt og opløftende fællesskab, hvor du bliver støtte i den nye tid i dit liv. Læs mere lige HER.