Lion’s Gate er en energiportal, der er åben hvert år mellem 26. juli og 12. august. Højdepunktet er 8.8. Det er en tid med accelererende energi, der støtter os i at integrere og vække en højere frekvens og forbinde os dybere med vores sjælskald.

Lyset/energien fra denne portal – det vindue hvor energien er særlig højfrekvent og intens – initierer transformation, nye begyndelser, acceleration, kvantespring, genfødsel og lederskab.

OBS: Jeg er ikke astrolog, men denne energi skyldes stjernen Sirius’s særlige konstellation i forhold til bl.a. Jorden og Solen, hvilket intensivere energien.

Mere om Lion’s Gate energien:

Den er en mulighed for personlig transformation, livsforandring og en bedre skelnen i forhold til, hvad du bruger din energi og evner på. Og… om det er i overensstemmelse med, at du støtter dig selv, andre og Jorden til alles bedste.

Højdepunktet den 8.8. er den officielle “aktiveringsdag” pga. den spirituelle symbolik på den 8. dag i den 8. måned. 8 er et stærkt manifestationstal og repræsenterer også uendelighed og vores sjæles uendelige rejse.

Nogen kalder den 8.8. for den heldigste dag i året, forstået på den måde, at du her kan manifestere mest muligt. Og lige denne dag, skulle du helt særligt kunne tappe dybere ind i dit ubegrænsede potentiale og samtidig finde endnu mere mod til at tage dine skridt i livet.

Gennem hele Lions gaten (altså fra 26.7.-12.8.) er det genialt at meditere dagligt eller på anden vis skrue op for at mærke indad, være med dig selv, få et overblik over, hvor i livet du er, og hvordan du kan folde dine unikke kvaliteter endnu mere ud.

Det er i disse dage muligt at finde endnu dybere lag af den kvinde og den sjæl du er. Også på trods af livsomstændigheder. Og det er jo i det hele taget så inderligt utilfredsstillende ikke at bidrage til livet, familien, dig selv, verden, med det som lige dine sjælskvaliteter kan.

Forslag til Lion’s Gate Ritual:

Jeg plejer også at lave et særligt ritual den 8.8. Her kommer der en idé til, hvordan du kan gøre:

Skab plads og ro til dig selv. Kom ud af det mentale, så du kan få en dybere indre kontakt med dig selv. Start med nogle dybe vejrtrækninger, så du kommer ud af hovedet og ned i kroppen.

Brug så gerne en chakra-visualisering/meditation.

Og/eller læg så hænderne på hjertet og inviter disse særlige magiske Lion’s Gate-energier indenfor. Luk øjnene og se for dit indre øje eller fornem, at dine ønsker, dine drømme, dine nye muligheder lander i dit energifelt som små bobler. Sid med boblerne svævende rundt i din energi/aura. Uden at tolke, dømme eller forstå med hovedet. Bare lad boblerne lande helt frit i din energi.

Mærk så dybere ind i hvad, der er landet hos dig. Nysgerrigt og kærligt og med et åbent hjerte ser du dybere ind i boblerne – vælg 1-2-3 stykker, hvis der er mange. Bare bed dem som er aller vigtigst i dag om at komme særligt frem for dig. Hvis der er landet én boble, så bruger du den (det er ikke dårligere med én og bedre med mange). Se dybere ind i boblen/boblerne i nogle minutter – nysgerrigt, observerende, kærligt, rummende.

Åben igen øjnene og afslut din forbindelse indad med at nedskrive det, du har set for dit indre øje eller fornemmet i boblerne. Uden at begrænse dig selv, og uden at gøre mindre ting mindre vigtigt.

Måske kommer der ord eller sætninger, som du kan bruge til et mantra, du i tiden efter kan bruge til at minde dig om kraften i dig selv og dine nye åbninger og muligheder.

Du kan også vælge at skrive det, som du gerne vil manifestere på laurbærblade og så brænde dem. Det gør jeg selv hver Lion’s Gate. Selvfølgelig under forsvarlige forhold udenfor (med mindre det er tørt….).

Fortsættes under billedet…

Afslutning af dit Lion’s Gate Ritual

Giv en respektfuld offergave til dig selv: dit indre tempel – og til det ydre tempel: Moder Jord. Gå med din intuition. Leg med hvad det kunne være for dig, hvis det er helt nyt for dig at lave ritualer, måske er det lækker mad, en gåtur i skoven, et havbad. Der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på.

Efter ritualet så tillad dig selv at bevæge dig rundt og tænke, som om det nye allerede var sandt. Al skabelse sker indefra, når du tillader dig selv at gøre dine drømme til virkelighed.

Vær i den kommende tid opmærksom på synkronisitet, kraftfulde beskeder inde fra (som ofte lander fx i drømme, under opvasken eller i bruseren). Vær opmærksom på uventet held, karmiske forbindelser, der viser sig eller muligheder, der føles som skæbnen.

Husk nærende mad og drikke i disse dage (også i disse dage).

God fornøjelse med din Lion’s Gate portal!

Kærligst Grethe