… dit livsformål, som er den, du er kommet her for at være. Og være er nøglen til at forstå dit sjælsformål.

Jeg har selv søgt efter mit livsformål i årevis. Jeg har brugt og købt adgang til mange redskaber gennem årene for at forstå, hvad det er, jeg er her for at bidrage med. Og med det samme jeg mødte aha’er gik der kun et nanosekund før mit næste spørgsmål dukke op; jamen hvordan?

I denne blog vil jeg dele lidt mere om, hvad sjælsformål er, og hvad det ikke er. Og hvad du skal huske for at tappe ind i dit sjælelige potentiale.

Dit sjælsformål er autentisk at udtrykke din guddommelighed, din universelle essens, ind i din menneskelige dimension. At leve alt der er DIG ud i livet, ud i verden, ud i virkeligheden. I din hverdag – ligegyldigt, hvad dit arbejde er, om du har børe eller ej, og du er i et ægteskab eller ej…

Dit sjælsformål er ikke en jobbeskrivelse eller en vejviser til en fast rute, som vil sikre dig en let vej frem i livet. Dit fulde sjælsformål er heller ikke forudbestemt, for du har altid dit frie valg (også selvom det ikke altid føles sådan…).

Impulser der skal skubbe dig hen imod, hvad dit sjælsformål er på et dybere plan, og hvordan det skal folde sig ud, de impulser kommer indefra. Fra din kerne, din essens, fra din indre visdom, som er en iboende kraft du har.

Visdommen folder sig ud for dig i intuitive beskeder og fornemmelser og mit gæt er, at du allerede har en idé om, hvad dit sjælsformål er. Måske er det ikke så tydeligt, for impulserne kommer, når du er i forbundet i hele dig – krop, tanker, følelser sjæl, så sørg for at være så meget og så tit forbundet, som det overhovedet er muligt i hverdagen. Vær groundet og vær stille og rolig så din intuitive stemme får plads og mulighed for at blive hørt.

Husk at intuitionen, de indre visdomsimpulser, sjælens hvisken ofte bare er få ord, en lille fornemmelse et kort sekund eller det kan være noget, der minder dig om noget dybere i dig. Og husk, at når du har modtaget disse indre beskeder, så er det ikke hele dit formål, der bliver udpenslet for dig tydeligt. Det er små godbider, som du langsomt men sikkert kan følge, så dit formål folder sig mere og mere ud, som du går dine skridt i livet.

Husk også, at du skal gøre krav på dit formål, gøre krav på din sjælelige dimension. Tage den ind. Og tage den seriøs. Og så er det DIG, der skal handle på det, du fornemmer. Det er dig, der skal gøre arbejdet og leve potentialet ud i virkeligheden. Ikke gemme det inden i dig, men lufte det ved at skabe handling, som er forbundet med dit formål. 

I årene hen imod og gennem overgangsalderen trækkes slørende til side, og er du forbundet i dig selv, så vil du nemmere kunne mærke dit formål. Impulserne vil blive stærkere. Det kan også blive mere sårbart, fordi du måske har fået taget dig selv i en retning, som ikke er et match til dit indre kald. Bare husk det er aldrig for sent. Det er en ikke lineær proces. Start kære kvinde. Bare start nu.

Kærligst Grethe