Overgangsalderen åbner op for en dybere kontakt med din sjæl. Og siden du læser med her, så tror du med garanti på, at du har en sjæl. Du ved, du har en sjæl. Men hvad er den egentlig for en størrelse sådan en sjæl? Og hænger du ud med den?

Jeg ser sjælen som en boble skabt ud fra den guddommelige/universelle energis kilde. Et guddommeligt ophav som vi alle har. Min sjæl er min, din sjæl er din. Min sjæl er mig. Jeg er den. I en sammensmeltning.

Sjælen er en af de dimensioner, som jeg består af som menneske inkarneret på denne jord, men det er også den dimension af mig, som ikke er til at tage at føle på, fordi den ikke er en fast struktur, som vores krop er.

Den er også så stor og indeholder så meget visdom, energi, kærlighed, ro og frihed, at det er svært at forstå med vores menneskehjerner, og især svært at forstå, når man står i livet i svære situationer.

Jeg fornemmer, at jeg ankom hertil med min sjælelige visdom intakt. En visdom om hvem jeg var inderst inde, og hvad jeg skulle bidrage med her i verden.

Men så langsomt men sikkert glemte jeg det. Jeg har aldrig hørt om sjælen i skolen. Jeg mindes, jeg hørte en smule gennem konfirmationsforberedelsen, men det var det.

Jeg har taget vildt mange kurser og uddannelser, hvor man har talt om sjælens tilstedeværelse, men ikke sat ret mange flere ord på. Desværre.

 

Grunden til du er her

Gennem årene har jeg været så heldig, at jeg har kunnet sætte flere ord og fornemmelser på, hvem jeg er. Ikke kun som kvinde, mor, kæreste osv., men også som sjæl. 

Der er altid en grund til, at din sjæl er her. Ofte tager vi uhensigtsmæssige valg gennem vores inkarnationer, hvilket gør det svære at fornemme, hvad sjælens potentiale er.

Jeg fantasterede i mange (mange) år om, at mit sjælspotentiale, mit livsformål, meningen med det hele, ville komme til mig bøjet klart og tydeligt i neonlys, så jeg bare vidste, hvad jeg skulle, og hvad der var rigtigt for mig. Lidt a la “vis mig mit livsformål nuuuu, eller jeg bliver vanvittig!”.

Her er mit indre billede af min sjæl

Og jeg håber du kan bruge det, så også du kan forstå din sjælelige dimension mere.

Min sjæl er som et kæmpe fyrtårn, der står sikkert på land. Et fyrtårn der går helt op i himlen, og som kan lyse så kraftigt, at jeg altid kan finde hjem i mig selv og ind i den del af mig, som er min sjæl.

Fyrtårnet er også en reminder til mig om at huske hvem jeg er, hvad der var meningen med, at jeg kom her, hvad min retning i livet er. Så jeg gennem livet kan genforbinde mig til mig selv.

Fyrtårnet ved hvorfor jeg sidder ude på vandet i min robåd. Den ved, hvorfor der er fantastiske solskinsdage og skræmmende orkanfulde dage for mig på havet. Fyrtårnet ved også, hvorfor jeg i årevis helt glemte, at det stod derinde på breden, og hvorfor det var så svært for mig at genopdage dets eksistens.

At vælge kurs

I robåden er jeg min personlighed, mit ego, mine mønstre, mine tanker, mine følelser, min krop, og jeg kan til enhver tid vælge, hvor jeg vil styre båden hen. Jeg kan vælge at styre båden til den ene og den anden side. Jeg kan vælge at give op og slippe årerne.

Vælger jeg at sætte kursen mod fyrtårnet, vælger jeg at korrigere kursen, når jeg opdager, at jeg er på vej væk fra ruten, så vælger jeg at gå efter min sjæls kalden. Det vil stadig være et arbejde at ro og skifte kurs, når vinden er hård, men det vil blive så meget lettere og en helt anden livsoplevelse i min menneskelige dimension.

Mit fyrtårn står fast på landjorden. Mit fyrtårn vil ALTID være der. Ligeså længe jeg lever. Det vil altid stå der og lyse. Jeg skal vælge at huske det, sætte kursen og blive ved mere ro og rette ind på sejlruten. 

I dette liv, hvor der for mig har været høje bølger af torden, regn og uvejr, så har det til tider været en kamp og super smertefuldt ikke at kunne forstå meningen. Og det har i virkeligheden ikke været beroligende at vide, at der var en mening… når nu jeg ikke lige kunne fornemme den.

Mit fyrtårn er i min bevidsthed

Nu minder jeg mig selv om mit fyrtårn hver dag. Nu føler jeg mig forbundet med min sjæl hver dag. Jeg føler mig hel. Jeg føler ro, kærlighed og frihed som aldrig før. Bare fordi jeg hænger mere ud med min sjæl. Lytter indad. Husker mig selv på, hvorfor jeg er her. Tager lederskab og går med det, som jeg fornemmer er min sandhed. Ikke bare hører min intuition men følger den i min hverdag.

At kende din sjæl er ikke ensbetydende med, at livet så kan leves på en lyserød sky. Lad være med at have dette som mål for din personlige og spirituelle udvikling. Der kommer stadig udfordringer og mønstre på banen. Livet vil stadig kunne føles tungt, frygtsomt, overvældende, når virkeligheden eller gamle mønstre dukker op.

Men der er også en dyb groundende sikkerhed i at vide, hvem man er på et sjælsniveau. Og det kræver øvelse og fokus at blive ved med at tappe ind i denne del af dig. Og endnu mere øvelse at træde ud i livet med det, du fornemmer er din indre sandhed. Giv dig selv plads til den proces. Masser af plads. 

Genfind dit fyrtårn

Hvis du vil genfinde dit fyrtårn, hvis du vil genhuske, hvem du er, hvad du er her for at bidrage med, hvis du vil gendanne din forbindelse til din sjæl, så vil en Soul Realignment session genforbinde dig med din sjælelige dimension og sætte mange flere ord på, hvem du er som sjæl.

En session vil fortælle, hvad du er her for at skinne med og gøre denne del af dig meget mere håndgribelig. For når du bliver mere bevidst om, hvem du er på et sjæleligt niveau, så vil du lettere kunne minde dig selv om, hvilken vej du skal gå i livet. Hvilken muligheder du skal vælge. Du vil også kunne se dine fastlåste mønstre fra en anden vinkel, se hvordan du skal komme gennem dem, heale dem og åbne yderligere op for dit unikke sjælelige potentiale.

I den tid vi lever i nu, er det yderst vigtigt, at huske hvem man er inderste inde. Selvom der er frygt på spil både i vores eget liv men også ude og omkring i verden, så vil det altid være kærligt og gavnligt for alle, ikke kun dig selv, at du følger dit hjerte, dit indre kald, dit sjælspotentiale.

Se mere om Soul Realignment sessionen lige HER.

Kærligst og ærligst Grethe