Først impulsen til igangsætning af din overgangsalder

Jeg elsker astrologi, og især hvordan vi kan høste mere af vores indre power ved at blive bevidste om planternes virkning på os.

Det er selvfølgelig mange astrologiske aspekter, som skal samles for at se det fulde billede, men man kan – med et astrologisk blik på Chiron – faktisk godt give et bud på overskriften på det traume, som dukker op i overgangsalderens transformationsproces for at blive healet.

Og det kan man ved at kigge på planeten Chirons placering, når den kommer retur efter, at den har taget en fuld runde på ca. 49-50 år, hvilket betyder, at den – når vi er omkring 49-50 år – kommer tilbage med en særlig healings-potentiale-kraft. Nederst i blogindlægget her får du også lidt info om en astrologisk impuls, der kommer til dig efter overgangen.

Chirons = potentiale for dyb og inderlig healing

Chiron repræsenterer vores dybeste sår, som vi har båret med os gennem dette (og tidligere) liv. Det er ofte noget, vi prøver at undgå at være i kontakt med at føle, fordi smerten var/er for stor.

Healingsprocessen er selvfølgelig at se det svære i øjnene, rumme det og gøre noget andet. Uden at give traumet hverken for meget eller for lidt opmærksomhed og energi. Det er den vildeste helingsproces, når vi forstår og genkender denne smerter OG kan tage os selv gennem den og rejse med den videre i livet, uden at den styrer os væk fra vores lys.

Det tager ca. 50 år for Chiron at tage en fuld runde, før den kommer retur og inviterer dig til denne mulighed for healing. Dette astrologiske aspekt er en af brikkerne i det, der gør overgangsalderen til en dyb og inderlig transformationsproces i krop, sind og sjæl. Det er ikke kønt, når det svære kommer op til overfladen. Og det er noget, som du skal rejse med i længere tid for at kunne heale. Men wauw det er fedt, når det begynder at blive forløst!

Find herunder det tidsrum din fødselsdag ligger indenfor. Her kan du se traumet, og du kan se potentialet for din healing; med andre ord, det som du skal arbejde med. Det er en ganske kort og overskrifts-agtigt oversigt, men jeg er sikker på, at du kan finde guld her alligevel. Der er også info til dig, der er før og efter de 49-50 år:

Chirons personlige besked til dig

19. august 1960 kl. 8.31 – 21. januar 1961 kl. 2.49
Traume: Afvist af fællesskabet/samfundet pga. af dine forskelligheder, som gjorde at du blev nødt til at lade som om, du var en anden for at passe ind.
Healingsprocessen: At arbejde med at omfavne din følelse af at høre til og din individuelle unikhed (som en psykologisk/emotionel indre proces).

21. januar 1961 kl. 2.50 – 1. april 1968 kl. 8.07
Traume: Tro, religion, bønner eller Gud reddede dig ikke fra dine menneskelige problemer, hvilket kan få dig til at føle dig som et offer.
Healingsprocessen: At have tillid til dig selv, en større guddommelig plan og tro på mirakler.

1. april 1968 kl. 8.08 – 19. oktober 1968 kl. 0.35
Traume: At stå op for dig selv bragte dig ikke positive resultater.
Healingsprocessen: Bekræft din egen power og gå efter dine behov og passion som et unikt individ.

19. oktober 1968 kl. 0.36 – 30. januar 1969 kl. 9.11
Traume: Tro, religion, bønner eller Gud reddede dig ikke fra dine menneskelige problemer, hvilket kan få dig til at føle dig som et offer.

Healingsprocessen: At have tillid til en større guddommelig plan og tro på mirakler (som en psykologisk/emotionel indre proces).

30. januar 1969 kl. 9.12 – 28. maj 1976 kl 13.09
Traume: Tidligere livs traume: At stå op for dig selv bragte dig ikke positive resultater.
Healingsprocessen: Bekræft din egen power og gå efter dine behov og passion som et unikt individ.

28. maj 1976 kl 13.10 – 14. oktober 1976 kl. 0.45
Traume: Følelsen af at dine behov og ønsker ikke støttes af andre, så du ikke forventer at blive støtte.
Healingsprocessen: At mærke hvad dine behov ér og at bede om og få støtte. 

14. oktober 1976 kl. 0.46 – 28. marts 1977 kl 20.04
Traume: At stå op for dig selv bragte dig ikke positive resultater.

Healingsprocessen: Bekræft din egen power og gå efter dine behov og passion som et unikt individ (som en psykologisk/emotionel indre proces).

28. marts 1977 kl 20.05 – 21. juni 1983 kl. 15.53
Traume: Følelsen af at dine behov og ønsker støttes af andre, så du ikke forventer at blive støtte.

Healingsprocessen: At mærke hvad dine behov ér og at bede om og få støtte. 

Efter overgangen….

Tit har jeg anbefalet kvinder henimod og gennem overgangsalderen at tage en længere pause, for at få ro på og for at kunne mærke, hvad man helt inderst inde har lyst til og brug for.

Dette kan også være nødvendigt efter overgangsalderen. For lige om hjørnet venter her vores anden Saturn-retur, som kommer til os alle omkring de ca. 59 år. Den mærkes ofte mellem dine år fra 56-62. Så ja, vi når lige ud af overgangsalderens kæmpe forandrings proces, så kommer der én mere. Livet er skøøøøønt ikk’?

Så her kommer altså endnu en modningsproces, der bliver serveret let og elegant for os.

Der er også en “karmisk sky”, der hænger over Saturns anden retur, så derfor er det tid til at stille op til karmiske healing, hvad end det måtte være for dig.

Og bare rolig – det vil lige så fint vise sig, hvad det er, du bliver kaldt på at heale.

Og den “medicin” du kan tage, er den samme som under overgangen; vær bevægelig i dit stressrespons og få bevidst ro på nervesystemet. Vær i en daglig/ugentlig refleksion omkring dig selv, og hvad du har lyst til og brug for. Lær at lave mindset-skift, for ikke alle tanker er valide længere. Og øv dig i at at sige og leve din sandhed ud i din kommunikation især i de små hverdagsting; i dine relationer og i dit virke og i forhold til din krop og sundhed.

50’erne og 60’eren giver de vildeste muligheder for at transformere det, der ikke giver mening for os længere. Er du klar?

God arbejdslyst!

Kærligst Grethe