Velkommen til min nye Visualisering Butik!

Her vil jeg fortløbende skabe visualiseringer, som vil støtte dig og nære dig. De vil minde dig om din egen energi og power. De vil på forskellig vis tage dig ud af tankemylder og væk fra “regn-den-ud-syndromet” og kærligt og roligt tage dig ned i kroppen og ind i din egen visdom og power. Så du kærligt kan genforbinde dig med dig selv og din egen kraft. Så du kan spire og vokse og folde dig ud lige som den, du er.

Disse visualiseringer er skabt for at støtte dit personlige indre arbejde og din selvhealingsrejse. Og de er skabt fra min indre visdom, fra mit hjerte til dit. Mærk efter hvad du har brug for:

Denne visualisering er til dig, der har brug for ro, afslapning, grounding og genopladning. Den er til dig, der har brug for at komme ud af hovedet og ned i kroppen og genforbinde dig med Moder Jord og dig selv. Du kan bruge den i travle og/eller udfordrende perioder eller som en daglig basis-visualisering, der vil holde dig groundet.

Indholder: Visualisering på 11 min. + en kort video med min guidening til, hvordan du får maksimalt udbytte af visualiseringen. Baggrundslyd: En lille smule fuglekvidder.

Klik på knappen herunder og invester i din ro.

Særpris kr. 57,- innocent Normalpris 157,-

Denne visualisering burde hedde Chakra Energi Transformation Balance og Illumination. Den er et transformerende “energirum” til dig, der ønsker at åbne for muligheder og skabe lys, healing og transformation på alle planer – krop, tanker, følelser og sjæl. Du behøver ikke at vide noget om chakraer, da visualiseringen arbejder i og med det kvantefysiske felt. Du er stjernestøv, og du er lavet af usynlig, summende energi, og du er forbundet med alt, der eksisterer, på én gang. Som du giver din fysiske krop mad hver dag, så skal din energetiske krop også have næring. Det får den til ud over alle kanter i denne visualisering.

Indholder: Visualisering på 32.09 min. + en intro-video med min guidening til, hvordan du får maksimalt udbytte af visualiseringen, og hvordan du selv kan afkorte den de dage, der ikke er tid. Baggrundslyd: Spirituel musik.

Klik på knappen og invester i din energi og transformation.

Særpris kr. 97,- innocent Normalpris 227,-