Her kommer mit helt almindelige ualmindelige CV:

Jeg er uddannet: Forsikringsfunktionær, Functional Meidicine baseret ernæringsterapeut, Reiki-healer, sygeplejerske (med speciale i ernæring), Visionær Coach, Emotionel Coach, The Passion Test Facilitator, Mentor, Soul Realignment® Practitioner. Jeg har taget kurser indenfor ernæring, energiarbejde, åndsvidenskab siden jeg var 25. Jeg er i en kontinuerlig proces med at arbejde med forskellige lag af mig selv.

Jeg har arbejdet som: Tjener, vikar (kontor/sekretær), øjenlægesekretær, madmor i børnehave, projektudvikler, mentormanager, mentortræner, underviser og i helskostbutik.

Jeg har været selvstændig siden 2007, hvor jeg har arbejdet med hundredvis kvinder (ernæringsterapi, healing/energiarbejde, coaching, mentoring). Jeg har undervist ernæringsterapeutstuderende både i DK og Norge. Jeg har undervist ernæringsterapikollegaer, og så jeg har kørt mine egne online forløb, kurser og workshops fra 2011.

Jeg har skabt min Måne Magi Online Workshop og Sol Cirkel Ceremonier, fordi det er så vigtig, at vi finder en ny cyklus, når vores menstruation stopper.

Jeg kørte gennem en årrække et meget stort og dybdegående forløb, som jeg kaldte Bevidst og Kærlig Overgang – få adgang til din vilde indre visdom og kraftfulde ressourcer i overgangsalderen. Nu deler jeg min viden i mine Kvinde Cirkler med forskellige temaer.

Jeg tilbyder nogle gange om året et magiskt 8-ugers Ro på Retreat, som handler om at skabe indre ro og følge sin intuition i hverdagen.

Til mine eksisterende kunder tilbyder jeg også Personlige Mentor Sessioner.

Og jeg er i gang med at skabe en ekstrauddannelse til behandlere omkring den holistiske vinkel på overgangsalder set som en transformationsproces i krop, tanker, følelser og sjæl.