Vælg en side

Lidt om mig lige nu

Fordi jeg ændret i den måde jeg arbejder på, er min hjemmeside nu kun er ren blog.

Der blæser nye vinde – ikke bare i verden – men også i mit liv. Det har taget noget fysisk tid (og en masse indre arbejde!) at ekstrahere visdommen i de skift, jeg har oplevet i mit liv over de sidste par år. Også fordi en del af mig ikke helt ville høre svaret… hvis du kender det?

I den indre proces blev det klart for mig, at jeg måtte lukke og slukke for mit virke, som det var.

Og jeg har prøvet det før. Mange gange. At slippe mit virke for at træde ind i en ny retning og/eller en dybere dimension af det, som jeg er her for at bidrage med. Alle gange har det handlet om, at jeg skulle arbejde endnu mere spirituelt. Alligevel har det være en proces for mig at komme overens med min indre kalden denne gang. Det har været en proces ikke at åbne en ny dør, før den gamle var helt lukket.

Men heldigvis har jeg givet mig selv tid og plads, og nu føles det inderligt rigtigt, at jeg er trådt ud af min business – ud i en foyer – hvor jeg har lukket en dør bag mig og nu har plads til at stå og mærke ind i alle de nye muligheder, der altid er.

Samtidig har jeg nogle fysiske og kognitive udfordringer efter et voldsomt fald for 2 år siden, som nu gør, at jeg må afklare, hvad jeg kan, hvor meget og hvornår. Faktisk har jeg også en arbejdsskade helt tilbage fra 2002, hvor jeg arbejdede som sygeplejerske, og siden den gang har jeg gjort alt, hvad jeg kunne for at undgå snakken om flexjob/førtidspension og rykket det foran mig. Nu går det ikke længere.

Det tomrum, der er i denne tid, hvor jeg ikke ved, hvad fremtiden bringer – hverken i forhold til arbejde, økonomi, min krop, mit liv i det hele taget – det er der også en vis frihed i, skulle jeg hilse og sige.

Tit har jeg anbefalet kvinder henimod og gennem overgangsalderen at tage en længere pause, og det ser ud til, at jeg selv har brug for en længere pause nu. Det giver faktisk også mening, selvom jeg er på den anden side af overgangen. For lige om hjørnet venter min anden Saturn-retur, som kommer til os alle omkring de ca. 59 år. Den mærkes ofte mellem dine år fra 56-62. Så ja, vi når lige ud af overgangsalderens kæmpe forandrings proces, så kommer der én mere. Livet er skøøøøønt ikk’?

Jeg kan da lige dele, at det astrologisk aspekt – Saturns anden retur – i overskriften handler om et dybere karmisk dyk ind i det, som Saturn repræsenterer, nemlig: livsforandringer, sjælskontrakter, disciplin, struktur, langtidsmål og modenhed.

Så det er altså endnu en modningsproces, der bliver serveret for os. Der er også en karmisk sky, der “hænger” over Saturns retur, så derfor er det tid til at stille op til karmiske healing, hvad end det måtte være. Og bare rolig – det vil lige så fint vise sig, hvad det er, du bliver kaldt på at skulle heale.

Og den “medicin” du kan tage, er den samme som under overgangen; ro på, refleksion, mindset-skift og at sige og leve din sandhed ud i verden – især i de små hverdagsting; dine relationer og i dit virke og i forhold til din krop.

At klæde kvinder som dig på til overgangen har været mit virke og fokus i mange år nu. Og heldigvis kan den visdom bruges resten af livet.

Så velkommen på min blog – som du finder HER!

Der er også MASSER af viden om overgangsalderens forandringsprocesser i krop, sind og sjæl i min FB-gruppe, hvor du er velkommen til at se videoerne under “Vejledninger”. Jeg svarer ikke på spørgsmål eller deler nye ting, men der er virkelig meget opløftende viden og visdom omkring alt i forhold til overgangsalderen – du finder gruppen HER.

Der ligger faktisk også nogle videoer om forskellige emner på min YouTube-kanal lige HER.

Desuden deler jeg forsat omkring mit liv gennem 50’erne på Instagram, som du finder HER.

Hjertelig velkommen!

Kærligst Grethe