Lidt om mig lige nu

Fordi jeg ændret i den måde jeg arbejder på, er min hjemmeside nu kun er blog plus, at jeg her i 2023 – kapitel for kapitel udgiver kompendiet Årstidens Spirituelle Medicin i Årets Hjul.

Der blæser nye vinde – ikke bare i verden – men også i mit liv. Det har taget noget fysisk tid (og en masse indre arbejde!) at ekstrahere visdommen i de skift, jeg har oplevet i mit liv henover de sidste år, efter et alvorligt fald i efteråret 2019. Også fordi en del af mig ikke helt ville høre svaret… hvis du kender det?

I denne indre proces blev det klart for mig, at jeg måtte lukke og slukke for mit virke, selvom jeg elskede alt ved det; mine kunder, mine produkter, mine mentorer.

Og jeg har prøvet det før. Mange gange. At slippe mit virke for at træde ind i en ny retning og/eller en dybere dimension af det, som jeg er her for at bidrage med. Alle gange har det handlet om, at jeg skulle arbejde endnu mere spirituelt. Alligevel har det være en proces for mig at komme overens med min indre kalden denne gang. Det har været en proces ikke at åbne en ny dør, før den gamle var helt lukket.

Men heldigvis gav jeg mig selv tid og plads, og det medførte, at jeg lukkede min business i marts 2022.

Jeg har nogle fysiske og kognitive udfordringer efter faldet, og faktisk har jeg også en arbejdsskade helt tilbage fra 2002, hvor jeg arbejdede som sygeplejerske. Siden den gang har jeg gjort alt, hvad jeg kunne for at undgå snakken om flexjob/førtidspension og rykket det foran mig. Nu gik det ikke længere.

Selvom jeg var i et tomrum, fordi jeg ikke vidste, hvad fremtiden ville bringe – hverken i forhold til arbejde, økonomi, min krop, mit liv i det hele taget – så er jeg nu landet i at være flexjobber – og det er bare SÅ god en løsning for mig – jubiii!!!

Lige om hjørnet venter min anden Saturn-retur, som kommer til os alle omkring de ca. 59 år. Den mærkes ofte mellem dine år fra 56-62. Så ja, vi når lige ud af overgangsalderens kæmpe store forandrings proces, så kommer der én mere. Livet er skøøøøønt ikk’?

Jeg kan da lige dele, at det astrologisk aspekt – Saturns anden retur – i overskriften handler om et dybere karmisk dyk ind i det, som Saturn repræsenterer, nemlig: livsforandringer, sjælskontrakter, disciplin, struktur, langtidsmål og modenhed.

Så det er altså endnu en modningsproces, der bliver serveret for os. Der er dog også en karmisk sky, der “hænger” over Saturns retur, så derfor er det tid til at stille op til karmiske healing, hvad end det måtte være. Og bare rolig – det vil lige så fint vise sig, hvad det er, du bliver kaldt på at skulle heale.

Og den “medicin” du kan tage, er den samme som under overgangen; ro på, refleksion, mindset-skift, dybt indre arbejde, healing og at sige og leve din sandhed ud i verden – især i de små hverdagsting; i dine relationer, i dit virke og i forhold til din krop.

At klæde kvinder som dig på til overgangen har været mit virke og fokus i mange år nu. Og heldigvis kan den visdom bruges resten af livet.

Så velkommen på min blog – som du finder HER! Og velkommen til kompendiet Årstidens Spirituelle Medicin i Årets Hjul – som du finder HER!

Der er også stadig MASSER af viden om overgangsalderens forandringsprocesser i krop, sind og sjæl i min lukkede FB-gruppe, hvor du er velkommen til at se videoerne under “Vejledninger”. Jeg svarer ikke på spørgsmål eller deler nye ting, men der er virkelig meget opløftende viden og visdom omkring alt i forhold til overgangsalderen. Gruppen er gratis, og du finder gruppen HER.

Der ligger faktisk også nogle videoer om forskellige emner på min YouTube-kanal lige HER.

Desuden deler jeg forsat om min cykliske rejse med årets hjul på Instagram, som du finder HER.

Hjertelig velkommen!

Kærligst Grethe