Som når du trækker et gudinde- eller engleorakelkort, så kan du på samme måde tappe ind i visdommen fra dyr. 

Indenfor dyresymbolik læner man sig selvfølgelig op af de træk og særlige karakteristika, som dyret udviser.

De allerfleste mennesker elsker dyr, og vi kommer ikke uden om, at de spiller en stor rolle i vores liv her på planeten. Og ligesom gudinder, engle og krystaller har helt særlige energier de udstråler, så har dyrene det selvfølgelig også. Og du kan tappe ind i den energi, tage imod dyrets vejledning, og lade dig guide til handlinger og dit næste skridt i livet.

Gratis guide med 20 danske dyr nederst i dette blogindlæg.

At stille ind på dyrets særlige energi og besked til dig, vil styrke din intuition og støtte dig i at leve det som er vigtigt for dig ud i livet. Dyrenes fine kvaliteter findes nemlig også i os mennesker, og energiarbejdet med dyr vil styrke din spiritualitet.

Det er altid rart at tage en skefuld dyremedicin, når der er udfordringer, bekymringer, tvivl eller simpelthen bare, når du møder dyret i haven, i skoven, eller når det taler til dig i drømme eller kommer på besøg i dine tanker.

I filen herunder finder du lidt mere info omkring, hvordan du arbejder med dyremedicin, og du 20 skønne danske dyr, som du kan møde på din vej, og nu også kan lade dig guide af videre frem i livet. Rigtig god fornøjelse! Download starter, når du klikker på filens navn lige her:

Dyrevisdom – Dyremedicin