Gendan din forbindelse til din sjæl

Du er hel! Du er OK! Du er ikke forkert! Du skal bare genåbne og genforbinde dig med din dybeste indre viden om, hvem du er. Når du genåbner for forbindelsen til dit sjælelige potentiale, så husker og forstår du, hvorfor du er her, hvordan du løser dine udfordringer, og hvad du – helt unikke dig – skal bidrage med. 

I en Soul Realignment® Session er jeg din rejseguide tilbage til din egen indre visdom, og du kommer til at forstå din sjælelige dimension på et højere, men også et mere håndgribeligt plan.

Når vores sjælelige dimension ikke er integreret fuldt ud, så lever vi heller ikke fuldt ud, og vi bruger ikke vores fulde potentiale. Og som en nedadgående spiral, giver dét endnu mere usikkerhed, fastlåsthed og forvirring.

Ved at kende de blokeringer og begrænsninger, der påvirker dig på sjælsniveau, får du reelle og meningsfulde forklaringer på mange af dine nutidige oplevelser. Og du får nye muligheder for bevidst at tage nye valg og dermed skabe forvandling i din livsoplevelse.

  • hvis du ønsker en dybere oplevelse af og forståelse for, hvad der er din sjæls natur, formål og gaver, hvem DU er
  • hvis du ønsker at forstå, hvorfor du igen og igen bliver fastlåst i en indre proces, og derfor ikke skaber den ydre transformation, du drømmer om
  • hvis du ønsker at leve dit liv forbundet i krop, sind og sjæl – i ALIGNMENT

så giver en personlig Soul Realignment® Session omfattende indsigt i de grundlæggende årsager til de mønstre af tanker, følelser og adfærd, der gør, at du føler dig fastlåst i et eller flere områder af dit liv. Og du vil opleve en dyb forståelse og genforbindelse med dine sjælelige erfaringer.

Du kan bruge sessionen til endelig at kunne skabe mere af det, du ønsker og til at bryde igennem til et nyt niveau af spirituel vækst og udvikling. 

Efter sessionen er du klædt på til at tage nye valg, som vil forme dit liv helt anderledes og holde energien åben til dit sjælelige potentiale og derfor sætte flow i din forvandlings- og manifestationskraft.

I en Soul Realignment® Session modtager du information, som jeg på forhånd har læst i dit Akashiske arkiv. Det Akashiske arkiv er en energetisk “database”, der indeholder ethvert valg du har taget gennem din sjæls historie. Hver eneste sjæl har et Akashisk arkiv, og det er netop i dine VALG hele humlen til dine begrænsninger og blokeringer ligger gemt. Disse valg, den adfærd, kan køre i liv efter liv efter liv, bevidst eller ubevidst. Du kan læse mere om det Akasiske Arkiv HER.

Jeg trækker relevant, værdifuld og transformerende information frem til dig, så du kan forstå din nuværende menneskelige oplevelse med dens udfordringer og blokeringer fuldt ud.

I sessionen fortæller jeg om dine unikke gaver, om de mønstre som dine negative begrænsninger og blokeringer skaber, og du får anvisninger om, hvordan du clearer og healer disse mønstre, så du fremover skaber en større åbning til og mere flow på dit sjælelige potentiale.

Gennem sessionen kommer jeg også ind på, hvad du helt lavpraktisk kan gøre for at skabe forvandling, når du står i dine fastlåste mønstre i hverdagen.

Jeg er uddannet Soul Realignment® Practitioner hos Andrrea Hess.

Du kan her i teksten læse om, hvordan du får din egen helt personlige Soul Realignment®  Session.

Du modtager en mini-Soul Realignment® på mit forløb Spirituel Overgang – få adgang til din vilde indre visdom og kraftfulde ressourcer i overgangsalderen.

Her er tilbagemeldinger fra nogle af mine dejlige kunder:

Det er virkelig en øjenåbner, at få en Soul Realignment Session hos Grethe. Hun er kærlig og empatisk og god til at formidle informationen, så den er forståelig og går lige i hjertet. Da hun fortalte om mønstre, jeg havde fra en tidligere inkarnation, og hvordan de var opstået, kunne jeg mærke det fysisk! Det gav så meget mening og en fantastisk forståelse for nogle mønstre, jeg har i mit liv nu, og som jeg derved er blevet er blevet opmærksom på og kan arbejde på at opløse. 
Jeg kan varmt anbefale en session hos Grethe, hvis man vil have et blidt skub i den rigtige retning, for at komme videre i sit liv med større mulighed for at arbejde med at udfolde sit fulde potentiale.
Lis

Det var en fantastisk, meget positiv og personlig oplevelse af få en Soul Realignment session hos dig Grethe. Du gav mig læsningen på en meget omsorgsfuld og engageret måde, og det var spændende at høre om mine blokeringer og begrænsninger, og ikke mindst hvad jeg kunne gøre for at komme ud af dem.

Sessionen gav mig en unik forståelse af, hvem jeg er. Jeg kender rigtig meget til spiritualitet, men denne session kædede så mange ting sammen, fordi der blev sat så mange ord på den sjælelige dimension af mig. Det føltes som om aspekter af mig selv blev samlet. 1000 tak Grethe!

Kirsten

Det var godt nok en vild oplevelse. Selvom jeg er længe har været meget åben i forhold til det spirituelle, så var det godt nok vildt at få sat så mange ord på denne del af mig, som jeg godt ved, at jeg har, men som jeg i virkeligheden ikke vidste så meget om.

Interessant både at fornemme og forstå, hvordan gamle mønstre kører derudad i mit nuværende liv og stopper mig. Det gav bare så meget mening. Jeg glæder mig til clearingsprocessen, og det bliver så spændende at se, hvordan jeg griber i livet fremover, når nu jeg ved, hvad der er på spil. Jeg føler mig simplethen mere hel nu, hvor jeg ved de her ting.  

Sofie

Efter min Soul Realignment session med Grethe følte jeg en lethed og glæde og også lidt mundlam. Det satte en positiv energi igang og en følelse af at få ro på. Grethe kunne sætte ord nogen af de store issues, der har plaget og jaget mig i så mange år, beskrive konkrete steder i mit liv, hvor jeg er blokeret og reagerer uhensigtsmæssigt og begrunde, hvor det stammer fra. Det var virkelig rammende, at hun kunne gengive de følelser, som jeg har følt var uforståelige – men nu fik en begrundelse – tænk at mine blokeringer stammer fra ubevidste sjælsoplevelser, helt vildt. 

Jeg har en genfødt tillid til, at min sjæls potentiale er større end jeg troede og end hvor jeg er nu – og jeg ikke skal føle mig forkert pga mine mønstre men nu ved hvor det stammer fra og nu kan tage ansvar for at få det clearet og skabe et nyt mønster ud fra min sjæls sande grundkerne. Glæder mig til skabe en ny virkelighed baseret på min sjæls styrker og mit autentiske og sande potentiale og formål med at være her.

Har været så søgende efter svar – ydre svar – nu vil jeg finde de indre svar istedet, for det er min sandhed – jeg skal tale min sandhed, skrive min sandhed, være min sandhed. Glæder mig til at starte på en frisk.
Ida

Grethe var spot on og gav idéer til, hvordan jeg kan ændre ting i mit liv, så jeg kan blive en bedre version af mig selv, være i alignment og få mere flow. Jeg var overrasket over flere AHA’er. Grethe var super professionel, og jeg vil til enhver tid anbefale hende.

Anja

 Sådan får du din egen personlige Soul Realignment® Session:

Selve sessionen indeholder

– beskrivelse af en du er fra et sjælsplan, dine gaver og dit potentiale, dit livsformål
– du får beskrevet de blokeringer og begrænsninger, der stadig påvirker dit liv, og holder dig tilbage
– vi taler om, hvordan du kan heale og transformere begrænsninger

Sessionen tager ca. 1.5 time og foregår på Zoom (lidt ligesom Skype). Der kommer info omkring, hvordan du gør, når du tilmelder dig en session – det er super nemt. Efter du har fået overleveret læsningen af dit Akasiske Arkiv, modtager du:

– optagelse af sessionen (lydfil)
– personlig kraftfuld energihealing, der vil være forløsende for dine blokeringer og begrænsninger
– yderligere oplysninger i en PDF-fil omkring, hvordan du arbejdere dybere med din Soul Realignment i fremtiden

Alt vil være let forståeligt og sessionen foregår i en rolig, hyggelig, åben og kærlig energi.

Når du har bestilt/betalt sessionen på linket herunder, modtager du automatisk en mail fra mig med en oversigt over de oplysninger, jeg skal bruge fra dig (eller dit barn) for at kunne lave læsningen i dit Akasiske arkiv.

I samme mail får du også information om, hvordan vi finder en dato, der passer dig. Det tager omkring 2 timer at lave en læsning klar til selve sessionen, så du skal regne med, at der går ca. 7 dage, før vi kan ses, og du kan modtage din session. 

Har du spørgsmål er du altid hjertelig velkommen til at ringe til mig på 26198972 eller skrive til mig på indrekald@grethelous.dk.

Bestil/betal din personlige session lige HER, så tales/skrives vi sammen lige om lidt.

Kærligst Grethe