Alle kan bruge et drys Regnbue Magi

Regnbuen symboliserer broen mellem din sjæl, Universet, det åndelige og din fysiske krop, din menneskelige virkelighed.

I disse tider er der brug for at arbejde på mange planer i forhold til at stå stærkt i os selv – fysiskt, mentalt, emotionelt og spirituelt. Vi står i begyndelsen af et helt nyt paradigme, hvor det feminine og det intuitive får meget mere kraft og værdi.

Det bliver tydeligere og tydeligere, at det er lige præcis denne iboende superpower, som vil få os til at forstå ting på et meget dybere plan og udvide vores egen indre visdom. Og… at denne superpower, i at kunne fornemme og mærke indad, fremover vil blive ikke bare nice to have men need to have.

Intuition er ikke noget nyt. Den har altid levet i dig. Det som er nyt er, at der er brug for, at den foldes ud i alle områder af dit liv; i forhold til dine relationer, kærlighedspartner, krop og sundhed, økonomi og ikke mindst dit arbejdsliv. Mere end nogenside før er der brug for, at du mestrer denne intelligens fuldt ud, også når du skal kommunikere, skrive, udtrykke dig og vælge dine skridt frem i livet. 

I dette dobbeltskift – paradigmeskifte der sker i verden i disse år og i intelligensskiftet fra hovedet til hjertet og ind i intuitionens kraft – giver helt naturligt usikkerhed, tvivl, frygt og modstand. Eller du kan føle, at du ikke helt kan forstå eller se meningen med det hele. Det vokseværk du kan få i denne forandring vil ofte give sig udtryk i følelsen af frygt og i at være begrænset og blokeret. Og helt ærligt… det føles bare virkelig ubehageligt…

Aldrig tidligere har det været vigtigere at være i god kontakt indad i dig selv… Og aldrig har der været så meget, der “forstyrrer” denne kontakt til hjertet, dit indre kald, forbindelsen til din sjæl…

Har du brug for:

  • et kærligt skub i den rigtige retning?
  • støtte og flere ord med på vejen ved tvivl, usikkerhed eller frygt?
  • en hjerteorienteret vej ud af fastlåsthed og blokering?
  • en impuls til at komme dybere ind i din egen indre visdom?

Det er min unikke gave, at jeg kan få dit lys og din indre visdom til at bryde mere igennem. Som regnbuen bryder igennem luften på himlen efter regnvejr. Og det er min gave at hente visdom til dig fra den anden ende af regnbuen. Jeg bringer visdom fra din sjælelige dimension ned til dig samtidig med, at jeg bruger fjernhealing og energiarbejde til at transformere fastlåst energi, så der samtidig åbnes for din egen evne til at fornemme din egen indre visdom på et dybere plan. Så du kommer hjem i dig selv og kan føle dig hel.

I et kærligt mix af fjernhealing, energiarbejde, sjælsorakelkort og mit klarsyn/ klarhørelse får du i en Regnbue Magi Session svar fra en anden dimension af dig selv i forhold til den udfordring, du står i lige nu. Regnbue Magi forener alle dine dimensioner. Og Regnbue Magi åbner portalen ind til din egen indre visdom. En Regnbue Magi Session er

  • Højfrekvent fjernhealing/energiarbejde i 15-20 min.
  • Herefter stiller jeg ind på den udfordring, du ønsker at arbejde med og vælger intuitivt et sjæls-orakelkort til dig
  • Så indtaler jeg de beskeder, jeg har fornemmet flettet sammen med beskeden fra dit orakelkort i en lydfil og sender den til dig med det samme!
  • Ved bestilling af sessionen (pink knap længere nede i teksten) modtager du med det sammen min Regnbue Magi Guide, hvor du kan læse, hvad du selv kan gøre for at få endnu mere ud af sessionen både før og efter
  • Desuden får du sammen med din Regnbue Magi Session en skøn Regnbue Magi-visualisering, du kan bruge til at forlænge healingen og energiarbejdet med

Få mere ro på, forstå og bliv mere klar på dig selv med en Regnbue Magi Session. Når du klikker her bliver du automatisk ledt til en anden side, hvor du bestiller din tid og kan beskrive din udfording, tvivl, usikkerhed, fastlåsthed for mig:

Regnbue Magi er som en sandhedsserum!

At kunne mærke og kommunikere indad er og vil fortsat være din superintelligens. Det er på tide, at vi tager vores intuitive kraft tilbage og gør den værdifuld. I en Regnbue Magi Session bruger jeg fjernehealing og energiarbejde til at rense “telefonlinjen” til din indre visdom, så din sandhed og dit lys får plads og rum til at træde mere og tydeligere frem.

Regnbue Magien bringer dig i samklang med alt der er dig; krop, sind og sjæl, og den aktiverer din evne til at huske og fornemme din egen indre visdom og giver dig impulser til sjælsinspirerede handlinger. Du kan se Regnbue Magien som et redskab, der forbinder dig med din hjerteportal og derfor din hjerteenergi. Hjertets intelligens er helt unik. Her samles det spirituelle og det fysiske. Og fra din hjerteportal forbindes du med dit lys, dit indre kald, din sandhed. 

Lydfilen vil vare ca. 20 min. at lytte igennem. Og fordi fjernhealing er energi- og sjælskontakt på afstand, skal du ikke være tilstede fysisk, sidde klar ved computeren, være stille el.lign., mens jeg laver sessionen klar til dig. 

Når jeg modtager din bestilling på den pink knap herunder, modtager du automatisk en mail fra mig omkring de praktiske ting og din Regnbue Magi Guide. Jeg gør din Regnbue Magi Session klar til dig, så hurtigt jeg kan. Lige nu er der kun ca. 2 hverdages ventetid – wihuuu!!!

Glæder mig hjerteligt til at støtte dig med den unikke Regnbue Magi!

Kærligst Grethe