Har du brug for et kærligt skub ind i – eller tilbage i – din egen power?

Det kan ske for os alle, at vi kommer på vaklende grund. At vi for en mister fodfæste og får besøg af usikkerhed, opgivenhed og tvivl. Og det sker flere gange i løbet af overgangsalderen… og især i denne tid, hvor der er så meget i vores verden, der er anderledes.

Vid at du kan bede mig om mit visionære klarsyn på en udfordringer du står i – hvad end det handler om. Så vil jeg med glæde give dig et kærligt skub i den rigtige retning – nemlig ind i – eller tilbage i – din power, din sandhed, dit hjerte.

Regnbuen symboliserer broen mellem din sjæl, Universet, det intuitive og din fysiske krop, din menneskelige virkelighed, det som der er på færde i dit liv lige nu. Derfor kalder jeg mine “kærlige skub” for Regnbue Magi Sessioner. De er en kærligt mix af:

Overgangsalder og paradigme skift på én gang – pyyyhhhh!!

I disse tider er der brug for at arbejde på mange planer i forhold til at du kan stå stærkt i dig selv – fysiskt, mentalt, emotionelt og spirituelt. Vi står i begyndelsen af et helt nyt paradigme, hvor det feminine og det intuitive får meget mere kraft og værdi. Derfor kan det også være sværere at leve det vi ønsker, drømmer om, eller det vi gerne vil have skal være anderledes ud i hverdagen. Den gamle måde virker ikke så godt længere, og det kan være svært at rumme det nye.

Det bliver tydeligere og tydeligere, at det er vores iboende feminine og intuitive kraft, som vil få os til at forstå ting på et meget dybere plan og udvide vores egen indre visdom. Og… at denne superpower fremover vil blive ikke bare nice to have men need to have. Og mere end nogenside før er der brug for, at du mestrer denne intelligens fuldt ud, også når du skal kommunikere, skrive, udtrykke dig og vælge dine skridt frem i livet. Og det ér svært. Jeg ved det. Derfor er disse sessioner også impulser til din egen indre visdom og derfor langt mere end en clairvoyant besked.   

Så du er i overgangsalderen (over 42 år)… og samtidig er der i verden et kæmpe paradigmeskifte… hvor vi går fra at være meget forbundet med hovedet og værdsat for både tankeaktivitet og at kunne regne ting ud med hovedet – til at være forbundet i hjertet og med intuitionens kraft.

Begge skift vil give usikkerhed, tvivl, frygt og modstand, som meget vel kan give dig følelsen af at være begrænset, fanget, blokeret eller lammet. Og helt ærligt… det føles bare virkelig ubehageligt… 

Kan du fornemme, at du vil næres af:

  • et kærligt skub i den rigtige retning?
  • støtte og flere ord med på vejen ved tvivl, usikkerhed eller frygt?
  • en hjerteorienteret vej ud af fastlåsthed og blokering?
  • en impuls til at komme dybere ind i din egen indre visdom?

I et kærligt mix af fjernhealing, energiarbejde, sjælsorakelkort og mit klarsyn/klarhørelse får du i en Regnbue Magi Session svar fra en anden dimension af dig selv – i forhold til den udfordring, du står i lige nu. Som regnbuen bryder igennem luften på himlen efter regnvejr, så vil dit lys og din indre visdom bryde mere igennem ved en Regnbue Magi Session, hvor jeg bringer dig i kontakt med visdom fra en anden dimension end den fysiske.

En Regnbue Magi Session er:

  • Højfrekvent fjernhealing/energiarbejde i 15-20 min.
  • Herefter stiller jeg ind på den udfordring, du ønsker at arbejde med/forandre og vælger intuitivt et sjæls-orakelkort til dig
  • Så indtaler jeg de beskeder, jeg har fornemmet flettet sammen med beskeden fra dit orakelkort i en lydfil og sender den til dig med det samme!
  • Ved bestilling af sessionen ( modtager du med det samme min Regnbue Magi Guide, hvor du kan læse, hvad du selv kan gøre for at få endnu mere ud af sessionen både før og efter
  • Desuden får du sammen med din Regnbue Magi Session en skøn Regnbue Magi-visualisering, du kan bruge til at forlænge healingen og energiarbejdet med

Når du klikker på knappen herunder bliver du automatisk ledt til en anden side, hvor du bestiller din tid og kan beskrive din udfording, tvivl, usikkerhed, fastlåsthed:

Regnbue Magi er som en sandhedseliksir!

Selvom der altid ligger en eller anden form for frygt og spærrer for vores udsyn til frihed, kærlighed, nærhed og lethed, så er en Regnbue Magi Session en sandhedseliksir, du kan drikke med nydelse, og den vil give dig healing og mod og håb for fremtiden. Og du kan få stillet skarpt på din udfordring og få gjort noget aktivt ved sagen.

Lydfilen jeg sender dig vil vare ca. 20 min. at lytte igennem. Og fordi fjernhealing og klarsyn/hørelse er energi- og sjælskontakt på afstand, skal du ikke være tilstede fysisk, sidde klar ved computeren, være stille el.lign., mens jeg laver sessionen klar til dig. 

Når jeg modtager din bestilling – brug den pink knap herunder – så modtager du automatisk en mail fra mig omkring de praktiske ting og din Regnbue Magi Guide. Jeg gør din Regnbue Magi Session klar til dig, så hurtigt jeg kan.

Lige nu er der kun ca. 2 dages ventetid – wihuuu!!!

Glæder mig til at skubbe dig kærligt ind – eller tilbage – i din egen power!

Det er jo for sindsygt! Jeg har lige hørt sessionen, og det er SÅ spot on Grethe! Det er så vildt at høre det, og det er fed fed støtte, til det jeg sidder og arbejde med lige nu, fordi jeg bliver ramt af frygt med penge, Corona og vise hvad jeg kan og det hele.

Tårer i øjnene. Glæde. Og så er jeg virkelig spændt! Tak for det fine kærlige skub, som følelse som en healingssalve til alle mine celler. Tak kære Grethe!

Uhhh…. Grethe – jeg havde godt det på fornemmelsen. Jeg er lidt nervøs over dine ord, men alligevel har jeg mere mod på den beslutning, der har rumsteret længe. Tænk at det kom så klart op for dig! Med dine ord og guidning føler jeg, der er hul igennem. Tak! Og tak for den fine visualisering. Den vil jeg bruge de kommende dage, som du beskriver. Tak!

Kærligst Grethe