Om mig

Hej, det er mig, der er Grethe. Jeg har specialiseret mig i alle aspekter af overgangsalderens fysiske, mentale, emotionelle og spirituelle forandringer.

Mit fokus er at støtte og ledsage kvinder ind i og gennem den væsentlige og betydningsfulde foranding, som overgangsalderen er i vores kvindeliv. Det er min rolle at være som en fødselsdoula for denne helt unikke tid i dit liv og få dig til at føle dig tryg om komfortable i transformationsprocessen – i både krop, sind og sjæl.

Jeg er en vejviser for kvinder, der ønsker at se overgangen fra et andet perspektiv end den gængse, som oftest kun omhandler fysiske forandringer i hormoner og har fokus på de fysiske symptomer. Jeg er vejviser for kvinder, der

– er nysgerrige eller spændt på hvad der venter forude

eller

– der er fastlåste i identitetsskiftet med usikkerhed, tvivl og forvirring

eller

– der fornemmer, at der er mere ved denne tid, end man lige kan Goggle sig til

Jeg er en multi-passioneret kvinde. Jeg er en alkymist, der blander viden sammen på en helt ny måde. Jeg vækker indre visdom, tilsætter energiarbejde og videnskab omkring krop, ernæring, tanker, følelser og blander alt dette med det sanselige og sjælelige til en helt unik transformation-power-eliksir.

Min styrke er, at jeg har samlet al min viden og erfaring i en helt særlig og unik blanding, som er et middel til din garanterede transformation og manifestation af det, som du ønsker dig i dit liv.

Min styrke er også, at jeg kan skabe et særligt trygt rum for din transformation. Jeg ledsager dig – på alle mine kurser, forløb, Kvinde Cirkler – på en rejse, hvor du opnår lederskab af din egen personlige og unikke transformationsproces, så du selv kan mestre evnen til at skabe magi i dit liv og stå stærkere i dig selv i krop, tanker, følelser og sjæl. Både hen imod og gennem overgangsalderen, men faktisk også for resten af livet.

Jeg er her for at give dig et anderledes perspektiv på, hvordan du som voksen moden kvinde kan gøre overgangen og resten af dit liv til dit 2. forår (som japanerne kalder den 3. alder). Så du altid kan se nye muligheder helt klart og tydeligt, og komme i dybere kontakt med din egen indre visdom. Både for dig der er nybegynder og bare nysgerrig, og for dig som har mange kurser i personlig udvikling bag dig.

Jeg arbejder ikke med at lave faste rammer og regimer, du skal følge for at være “rigtig” og gøre det “rigtigt”, men ved at hjælpe dig i kontakt med din indre visdom, din indre stemme, der ALTID ved, hvad du skal, hvad der er bedst for dig, hvilken beslutning du skal tage osv. Og derfra folder jeg min blanding – min pro-overgangsalder-eliksir ud for dig.

Det kræver opmærksomhed, energi og øvelse at mestre dig selv, at mestre livet. Mine workshops, forløb og Kvinde Cirkler er som en (gen)dannelsesrejse i forhold til, hvem du er som kvinde. Du vil finde nye lag af dig selv. Du vil blive vækket. Og den nye visdom i dig vil bryde frem som en blomst, der åbner sine blade – ikke som en lineær proces, ikke i 3 trin og så er du fremme, ikke til at tjekke af i bokse – men som en blomst, der hver dag åbner sig mere og mere på lige præcis den måde, som er sandt for dig, så du kan følge dit hjerte, og leve det du fornemmer ud i livet.

Who looks outside, dreams…

Who looks inside AWAKENS!

 

Disse ord fra Carl Jung elsker jeg. Og selvom jeg også elsker at drømme, så kommer vores drømme kun rigtig til live, når vi kan tappe ind i vores egen indre visdom og leve det vi fornemmer ud i vores hverdag – kropsliggøre dem i det virkelige liv so to speak.

Du har så meget information tilgængelig, og du har så meget viden fra skolegang, uddannelser, kurser, terapier, bøger, internettet osv. Men intet overgår den visdom, du kan høste i og fra dig selv. Og der er så uendelig stor forskel på at vide en helt masse, og så kunne mærke din egen indre sandhed – og følge din Indre Vise Kvinde i ud i livet i tanker, følelser og handlinger, væremåde osv.

Vi er alle programmerede til at tro, at vi har brug for noget eller nogen udefra, før vi kan heale noget indeni os, som føles mangelfuldt eller i stykker. Ubevidst søger vi altid udad, når livet føles svært og begrænsende. Men når vi gør det, så kommer vi automatisk til at stole på andre eller stole på en behandlingsform eller en kursusformel, og på den måde gør vi os afhængige af andre.

Behandlinger, kure, behandlere bliver ofte udmærkede krykker for en tid, men så vender de gamle tilstande tilbage, eller du finder ud af, at du i virkeligheden ikke har rykket dig særlig meget, når det kommer til stykket… Det har jeg prøvet SÅ mange gange selv… Derfor er alt, hvad jeg tilbyder designet til at tage dig hjem i din indre feminine kraft.

Når du søger udad og “rammer” mig her på min hjemmeside, så skal du vide, at den måde jeg underviser og støtter på arbejder på alle planer både fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt. Jeg håber, du vil følge mig på mit nyhedsbrev, og i min lukkede FB-gruppe Bevidst og Kærligt Overgang med Grethe Lous (du finder den ved at klikke HER), hvor du selv kan opdage, at jeg guider dig ind i din egen power, ind i dit eget lys, ind i din egen indre visdom. For det er her, du finder dit formål, din livskraft, din retning i livet – det er her du finder magien. Selvom det ikke føles sådan, når der er udfordringer i livet og i din overgang.

“In cultures where menopausal women are accorded value, there is less likelihood of difficulties. Symptoms may be experienced but are interpreted differently. They are not seen as problems that require treatment. Rather, they may be viewed as indicators of the arrival of a new and respected phase of life. These are two different energetic responses. The symptoms may be the same, but it is our response, our interpretation of them that changes.”

(Fra Traditional Chinese medicine for women, reflections of moon on the water)

Jeg er din katalysator i forhold til at anskue din overgangsalder og livet som moden voksen kvinde med en bevidsthed, som virkelig værdsætter denne del af dit kvindeliv. Jeg skriver en ny historie om denne tid i dit liv, så du kan se dig på dig selv med respekt, og se din feminine power og din indre vilde visdom blomstre og folde sig helt ud. Det vil nemlig få andre til at se på dig med respekt, og på den måde kan vi sammen forandre vores og andres syn på, hvordan det er at være en kvinde i denne del af livet.

Hjertelig og inderlig velkommen i mit Overgangsalder-Univers!

  “Almindeligt” CV:

  Jeg er uddannet: Forsikringsfunktionær, Functional Meidicine baseret ernæringsterapeut, Reiki-healer, sygeplejerske (med speciale i ernæring), Visionær Coach, Emotionel Coach, The Passion Test Facilitator, Mentor (og været mentor for hundredevis af kvinder), Soul Realignment® Practitioner. Jeg har taget kurser indenfor ernæring, energiarbejde, åndsvidenskab siden jeg var 25. 

  Jeg har arbejdet som: Tjener, vikar (kontor/sekretær), øjenlægesekretær, projektudvikler, mentormanager, mentortræner, underviser og i helskostbutik.

  Jeg har været selvstændig siden 2007, hvor jeg har haft hundredvis klienter (ernæringsterapi, healing/energiarbejde, coaching, mentoring). Jeg har undervist ernæringsterapeutstuderende både i DK og Norge. Jeg har kørt mine egne online forløb, undervisning og ajourføring af kollegaer fra 2011.

  Jeg har skabt Måne Magi Online Workshop og Sol Cirkle Ceremonifordi det er så vigtig, at vi finder en ny cyklus, når vores menstruation stopper. Jeg har skabt online forløbet  Bevidst og Kærlig Overgang – få adgang til din vilde indre visdom og kraftfulde ressourcer i overgangsalderen, hvor du virkelig får vækket din Indre Vise Kvinde og lærer, hvordan du bruger denne del af dig selv, til at skabe det liv du ønsker dig – på alle områder af dit liv. Jeg tilbyder også personlige Aktiverings-sessioner og Regnbue Magi Sessioner som giver dig et skud energi og retning fremad i dit kvindelin. Desuden tilbyder jeg transformations- og manifestationsgrupper, som jeg kalder Kvinde Cirkler – med forskellige temaer fx 60 dages Ro på Retreat, Nytårs-Gudinde-Cirkel. Og så tilbyder jeg videreuddannelse af terapeuter og behandlere.

  Min business hedder Follow Your Inner Calling by Grethe Lous – fordi det er essensen af mit arbejde. Jeg ledsager dig på rejsen i at følge dit eget indre kald. Altid!

  Kærligst Grethe