Om mig

Jeg har specialiseret mig i alle aspekter af overgangsalderens fysiske, mentale, emotionelle og spirituelle forandringer.

Mit fokus er at støtte kvinder i deres transformationsprocesser i tiden hen imod og gennem overgangsalderen – i arbejdslivet, kærlighedsrelation, krop og sundhed, meningen med det hele… hvor end de har brug for hjælp. 

Jeg hjælper modne, åbne, nysgerrige kvinder, der ønsker at genopdage sig selv. Kvinder, der ønsker at leve mere fra hjertet og leve et mere soul based liv.

Min historie er, at jeg er super sensitiv. Jeg har været top-specialiseret i at mærke andres behov. Så meget at jeg flere gange har været sygemeldt i længere perioder med stress og kunne nok også have fået et par milde depressionsdiagnoser, hvis jeg havde presset på…

Jeg har uendelig mange gange følt mig totalt fastlåst i livet – på alle planer men især arbejdsmæssigt, i forhold til mine kærlighedsrelationer og i forhold til min krop og min sundhed. Jeg har følt meget modstand, at det i perioder har taget pusten helt fra mig med lange sygemeldinger fra jeg var 27. Og jeg har haft  uendelig mange sammenbrud mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt indtil jeg lærte at bruge og genkende kraften i modstanden som en katapult til min personlige og spirituelle vækst her i livet – så jeg kunne genvinde min egen power, mit fokus og følelsen af retning i mit liv – og dermed træde dybere og dybere ind i det, som jeg også nedenunder det hele kunne fornemme, i små bitte krusninger, var mit potentiale.

Jeg er en multi-passioneret kvinde. Jeg er visionær. Jeg er en alkymist, der blander indre visdom, intuition, Universets kræfter, hjerteenergi og videnskab omkring krop, tanker, følelser og sjæl.

Min styrke er, at jeg kan skabe et særligt trygt rum for din transformation. Jeg kan hjælpe dig med at opnå beherskelse af din personlige transformationsproces, så du selv kan mestre evnen til at skabe magi i dit liv og stå stærkere i dig selv i krop, sind og sjæl.

Jeg er her for at give dig et anderledes perspektiv på, hvordan man som voksen moden kvinde kan skabe forandring i sit liv uagtet alder, økonomi og alt andet. Ikke ved at lave faste rammer og regimer du skal følge, men ved at hjælpe dig tilbage og i kontakt med din indre stemme, der ALTID ved, hvad du skal, hvad der er bedst for dig, hvilken beslutning du skal tage osv.

Det kræver opmærksomhed, energi og øvelse at mestre dig selv – at mestre livet. Det er som en (gen-) dannelsesrejse i forhold til, hvem du er som kvinde. Du vil finde nye lag af dig selv. Du vil blive vækket. Og den nye visdom i dig vil bryde frem som en blomst, der åbner sine blade – ikke som en lineær proces, ikke i 3 trin og så er du fremme, ikke til at tjekke af i bokse – men en blomst der hver dag åbner sig mere og mere på lige præcis den måde, så du skal til at følge fra hjertet og videre

 Who looks outside, dreams…

Who looks inside AWAKENS!

 

Disse ord fra Carl Jung elsker jeg. Og selvom jeg også elsker at drømme, så kommer mine drømme kun rigtig til live, når jeg kan tappe ind i min egen indre visdom og leve dem ud i min hverdag – kropsliggøre dem. Det samme gælder for dig.

Vi har så meget information tilgængelig, og vi har så meget viden fra skolegang, uddannelser, kurser, terapier, bøger, internettet osv. Men intet overgår den visdom, du kan høste i og fra dig selv. Og der er så uendelig stor forskel på at vide en helt masse, og så kunne mærke din egen indre sandhed – og følge dit indre kald i ud i livet i tanker, følelser og handlinger. 

Vi er programmerede til at tro, at vi har brug for noget eller nogen udefra, før vi kan heale noget indeni os, som føles mangelfuldt eller i stykker. Ubevidst søger vi udad, når livet føles svært og begrænsende. Men når vi gør det, så kommer vi automatisk til at stole på andre eller stole på en behandlingsform eller en kursusformel, og på den måde gør vi os afhængige af andre.

Behandlinger, kure, behandlere bliver ofte udmærkede krykker for en tid, men så vender de gamle tilstande tilbage, eller du finder ud af, at du i virkeligheden ikke har rykket dig særlig meget, når det kommer til stykket… Det har jeg prøvet SÅ mange gange selv… Derfor er alt hvad jeg tilbyde af sessioner og kurser og forløb designet til at tage dig hjem i din indre kraft.

Når du søger udad og “rammer” mig her på min hjemmeside, så skal du vide, at den måde jeg underviser og støtter på arbejder på alle planer både fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt. Jeg håber, du vil følge mig på mit nyhedsbrev, og at vi ses, så du selv kan opdage, at jeg guider dig ind i din egen power, ind i dit eget lys, ind i din egen indre visdom. For det er her, du finder dit formål, din livskraft, din retning i livet – det er her du finder magien. Selvom det ikke føles sådan, når der er udfordringer i livet!

Det er ikke din skyld, at det er blevet sådan. Vi har alle lært, at vi skal ud i verden for at finde vores livsformål, den dybe kærlighed og vores passioner, og vi tror, at når vi finder det, så vil alt være godt. Husk dit livsformål ikke nødvendigvis er en karriere. Den dybe kærlighed finder du ikke nødvendigvis i et parforhold. Dine passioner er ikke noget, du skal forfølge og søge efter med lys og lygte. Disse elementer af livet er ikke noget, du finder. Det er noget du føler, og det er noget du allerede ér!

Når du leder ude, bliver du med tiden overvældet, forvirret, usikker og taber din livskraft og din værdi. Du kan ikke finde dig selv udenfor dig selv. Stop med at lede med lys og lygte (eller lup eller kikkert…). De brikker du føler, du mangler, så alt endelig vil falde på plads, dem har du allerede. 

Livsformål, kærlighed og passion (og alt andet du drømmer om) er energi, og det er noget du føler – ikke noget du finder. Det kræver heller ikke tid og penge, for det får liv af dine tanker og af dine handlinger. Og det er DIG, der vælger dine tanker og handlinger. Spørgsmålet er ikke, hvad der er dit livsformål, hvor du finder kærlighed, eller hvad din passion er, men hvordan du kan bringe mere af DIG i spil, mere af den energi, der matcher glæde og får dit hjerte til at synge. Sagt med andre ord, så er det aller vigtigste hvordan du lever dit liv i din hverdag. Dét er din power. Er det ikke spændende?

  “Almindeligt” CV:

  Jeg er uddannet: Forsikringsfunktionær, Functional Meidicine baseret ernæringsterapeut, Reiki-healer, sygeplejerske (med speciale i ernæring), Visionær Coach, Emotionel Coach, The Passion Test Facilitator, Mentor – og været mentor for hundredevis af kvinder, Soul Realignment® Practitioner.

  Jeg har arbejdet som: Tjener, vikar (kontor/sekretær), øjenlægesekretær, i helsekostbutik, projektudvikler, mentormanager, mentortræner, underviser.

  Jeg har været selvstændig siden 2007, hvor jeg har haft hundredvis klienter (ernæringsterapi, healing/energiarbejde, coaching, mentoring). Jeg har undervist ernæringsterapeutstuderende både i DK og Norge. Jeg har kørt mine egne online forløb og undervisning fra 2011.

  Jeg har skabt Måne Magi Online Workshop, Sol Ceremoni Cirklen og online kurset Intuitiv Overgang – få adgang til din vilde indre visdom og kraftfulde ressourcer i overgangsalderen. Jeg tilbyder også personlige mentor sessioner, Regnbue Magi Sessioner, Soul Realignment Sessioner, og jeg leder transformations- og manifestationsgrupper, som jeg kalder Kvinde Cirkler.

  Min business hedder Follow Your Inner Calling by Grethe Lous – fordi jeg guider dig til at følge dit eget indre kald – velkommen og tak fordi du læste med!