Nytårs-Gudinde-Cirkel –Workshop

Søndag den 27.12.2020
eller
Søndag den 3.1.2021
kl. 10-15 i Sorø

Unik mulighed for at sætte fokus på dit nyt år og for at rejse med din personligt kanaliserede Gudinde gennem hele 2021. I min årlige Nytårs-Gudinde-Cirkel-Workshop, laver vi et både afslappende, nærende og opløftende hul i den travle jule-nytårstid, så vi kan få sluppet det gamle år og se nysgerrigt ind i det nye.
 
På workshoppen modtager du den Gudinde, som er kanaliseret helt særligt til DIG. En Gudinde der træder frem for dig, og som vil give dig anvisninger og støtte gennem hele 2021. Det er en skøn engelsk kvinde jeg kender, der laver denne kanalisering, og jeg har med meget stor glæde selv brugt kanaliseringerne de sidste 6 år.
 
Jeg glæder mig inderligt til at dele denne unikke mulighed med dig! Den kvinde, der kanaliserer din personlige Gudinde for 2021 arbejder med over 130 forskellige Gudinder fra alle vores verdenshjørner! En af dem er din i hele 2021!
 
At arbejde med en Gudinde gennem et helt år er det vildeste, jeg har prøvet ud i Gudinde-arbejde. Vildt fordi det healer dybt, når du arbejder så grundigt med en Gudinde-arketype, som du gør, når du over længere tid igen og igen, forbinder dig med din Gudinde for støtte, styrke, guidening, inspiration og klarhed til din livsvej. 

Vi skal selvfølgelig også tale om den power, der er i selve Gudinde-kraften sådan helt generelt, og gennem workshoppen får du masser af praktiske og håndgribelige eksempler på, hvordan du kan bruge din Gudinde i din business, i dit privatliv, i noget svært du står i, i forhold til noget du gerne vil forandre eller skabe osv.

Du møder din personlige Gudinde på workshoppen, hvor hver deltager får overrakt deres 2021-Gudinde, og du får tid til at sætte dig grundigt ind i din nye Gudinde. Bare vent… du kan slet ikke lade være! Det er noget helt andet end at trække et Gudinde-orakel-kort en gang i mellem. Jeg guider dig gennem processen, om du er erfaren eller helt ny i forhold til Gudinde-energi-arbejde.

 
Herefter går vi videre med at finde dine 3 unikke magiske ord for 2021. Tre ord der kan støtte din udviklingsproces hele vejen gennem det nye år. Tre ord der vil minde dig om din kraft, proces og klarhed igen og igen.
 
På et tidspunkt skal vi have en lækker varm grøntsagssuppe og noget dejlig kage, varm te og kaffe og sikkert mere brænde i brændeoven!
 
Efter maden bruger vi den sidste tid på at gå gennem en Nytårsvisualisering, som jeg skaber helt særligt til denne workshop. Vi siger farvel til 2020 og fornemmer og stiller skarpt på energien og mulighederne i 2021 – wihuuu!!
 
Herefter skaber du en blanding af æteriske olier, som vil minde dig om din Gudinde, din kraft, dit potential gennem 2021. Jeg har alle remedier, og guider dig til, hvordan du gør.

Du skal også skabe et 2021-mantra – 2-3 sætninger – som vil være dit nytårsmanifest for 2021. Disse sætninger plejer nærmest automatisk at “springe op” gennem workshoppen enten i forbindelse med, at du sætter dig ind i din Gudinde eller i forbindelse med det som du fornemmer i visualiseringen. Jeg guider dig selvfølgelig også her!


OBS: Kun 9 pladser på hver workshop – vælg den dato du ønsker på de røde knapper herunder.

OBS: Tilmelding senest 4. december 2020! Workshoppen er for både øvede og nybegyndere ud i at arbejde  med Gudinde-Energier.

OBS:
– prisen for hele workshoppen er selvfølgelig inkl. din unikke og personlige Gudinde-kanalisering + suppe, te, kaffe og kage
– din tilmelding er bindende – pga. bestilling af din kanaliseringen
– du skal medbringe bærbar eller tablet & notesbog & varme sokker/sutsko & hvad du ellers har brug for

– der er kun 9 pladser på hver workshop, da vi mødes hjemme hos mig i min lune hyggelige stue i Sorø
tilmelding seneste 4. december, da Amy skal have tid til at kalde alle vores skønne Gudinder frem

Transport:
Adressen er Absalonsgade 24, 4180 Sorø.
Der er ca. 30 minutter gang i raskt trav fra stationen, men der kører busser til tæt på Absalonsgade. Rejseplanen kan guide dig.
 

Kærligst Grethe