Nytårs Gudinde Cirkel Oplevelse

Vi samles online på Zoom

Søndag den 2.1.2022 kl. 10-16

 

I denne Cirkel får du en unik mulighed for at sætte fokus på dit nyt år og for at rejse med din personligt kanaliserede Gudinde gennem hele 2022. I min årlige Nytårs Gudinde Cirkel Oplevelse, laver vi et både afslappende, nærende og opløftende hul til os selv efter den travle jule-nytårstid. Så vi sammen kan få sluppet det gamle år og se nysgerrigt ind i det nye.

 
Her modtager du den Gudinde, som er kanaliseret helt særligt til DIG. En Gudinde der træder frem for dig, og som vil give dig anvisninger og støtte gennem hele 2021. Det er en skøn skotsk kvinde, jeg kender, der laver denne kanalisering, og jeg har med meget stor glæde selv brugt kanaliseringerne de sidste 7 år, og nu er det 4. gang, jeg afholder denne workshop.
 
Jeg glæder mig inderligt til at dele denne unikke mulighed med dig! Amy, der kanaliserer din personlige Gudinde for 2022, arbejder med over 130 forskellige Gudinder fra alle vores verdenshjørner!
 
At arbejde med en Gudinde gennem et helt år er det vildeste, jeg har prøvet ud i Gudinde-arbejde. Vildt fordi det healer dybt, når du arbejder så grundigt med en Gudinde-arketype, som du gør, når du over længere tid – igen og igen – forbinder dig med din Gudinde for støtte, styrke, guidening, inspiration og klarhed til din livsvej. 

Udtalelser fra tidligere deltagere:

Tusind tak for en dejlig berigende dag, Grethe. Hvor jeg dog glæder mig vildt meget til at leve sammen med min gudinde det næste år. Det er skønt at få sagt farvel til det gamle år og fokus på det nye med fuld power/bevidsthed. Dejligt med gode værktøjer til at komme meget mere i dybden. Tusind tak for i dag.

Dette har vært veldig fint. Jeg ble overrasket over hvor mye kraft og åpenbaringer og klarhet som var i å få tildelt denne Gudinnen. Fint med tid til refleksjon og svare på spørsmål i ro.

Tak for et fantastisk forløb i dag. Meget berigende at få sagt farvel til 2020 og indvie 2021. Fantastisk at få en gudinde at arbejde med. Lige nu er jeg så fyldt op, at jeg bobler indeni i forhold til muligheder og energi.

Af hjertet tak for en god og berigende dag! Jeg glæder mig meget til at skulle arbejde videre sammen med min Gudinde, og jeg er vild med når the stepping stones i mit liv falder på plads – én ad gangen og på “min vej”! Tak for hjælpen og jeg vil meget gerne være med næste år også!

Cirklens indhold:

 

 • Jeg starter med at tale om den power, der er i selve Gudinde-kraften sådan helt generelt, og gennem workshoppen får du masser af praktiske og håndgribelige eksempler på, hvordan du kan bruge din Gudinde i din business, i dit privatliv, i noget svært du står i, i forhold til noget du gerne vil forandre eller skabe osv.
 • Så skal du møde din personlige Gudinde, og vi skal arbejde med at udforske hendes særlige potentiale. Du får tid til at sætte dig grundigt ind i din nye Gudinde. Bare vent… du kan slet ikke lade være! Det er noget helt andet end at trække et Gudinde-orakel-kort en gang i mellem. Jeg guider dig gennem processen, om du er erfaren eller helt ny i forhold til Gudinde-energi-arbejde.
  OBS: Selve kanaliseringen er på engelsk
 • Herefter går vi videre med at finde dine 3 unikke magiske ord for 2022. Tre ord der kan støtte din udviklingsproces hele vejen gennem det nye år. Tre ord der vil give dig klarhed og retning igen og igen
 • På et tidspunkt holder vi en god frokostpause, ligesom vi ville have gjort, hvis vi var fysisk sammen
 • Efter frokostpausen går vi gennem et farvel til 2021 og herefter en nytårsvisualisering, som jeg skaber helt særligt til denne Cirkel. Så stiller vi sammen ind på det, som vil udfoldes i 2022
 • Herefter deler jeg nogle vigtige overskrifter om de astrologiske aspekter for 2022
 • Du skal også skabe et “2022-mantra” – 2-3-4 sætninger – som vil være dit nytårsmanifest for 2022. Disse sætninger plejer nærmest automatisk at “springe op” gennem det, du har noteret dig gennem Cirklen – enten i forbindelse med, at du sætter dig ind i din Gudinde eller i forbindelse med det, du fornemmer i visualiseringen. Jeg guider dig selvfølgelig også her!

 

 • prisen er selvfølgelig inkl. din unikke og personlige Gudinde-kanalisering
 • din tilmelding er bindende – pga. bestilling af din kanaliseringen
 • bliver du forhindret eller syg, så sender jeg dig optagelsen af Cirklen, så du kan være med på den måde
 • derfor er det også muligt at tilmelde dig, hvis du allerede nu ved, at du ikke kan være med på Zoom den 2/1 2022 
 • i starten af Cirklen sender jeg dig en mail med information om din personlig gudinde. Denne pdf-fil skal du kunne åbne og se på, når du arbejder med de øvelser, som jeg har skabt til denne cirkel
 • det plejer at være bedst at arbejde på pc, bærbar, tablet, men det kan også gå fra telefon
 • OBS: tilmeldingsfrist til 19. december, da Amy skal have tid til at kalde alle vores skønne Gudinder frem inden den 2/1 

Kærligst Grethe