Når du går ud i livet. Når du ønsker at leve dit potentiale, din essens, din storhed, dit hjerte (hvad end du kalder det) ud i verden. Ud i livet, ud i hverdagen. Når du ønsker at skabe transformation. Så vil du altid møde et punkt, hvor det føles som om, du står overfor et tomrum. En kløft. Et mørkt dyb. En afgrund. En følelse af afmagt. Og… du vil helt naturligt forsøge at træde tilbage. Det sørger dit ego og din hjerne for.

Den følelse af afmagt kommer altid lige inden eller i forbindelse med, at du er ved at vikle dig helt ud af det, som har begrænset dig eller holdt dig tilbage.

Det sker for alle. Det er en naturlig del af en transformationsproces. Ingen kommer uden om en eller anden form for smerte, når man træder ind i at gøre noget anderledes, gøre noget nyt, sige sin sandhed, vise sig mere, eller hvad det end måtte være, som du gerne vil forandre.

I det moment følelsen af afmagt, manglende mod, usikkerhed er i flor, så er det egoet, der er på banen. Og med egoets opblussen følger rigtig meget gammelt l***. Du vil opleve, at der kan blive skruet VILDT op for bl.a. din indre dommer, lavt selvværd, opgivenhed, forvirring, og det kan være så voldsomt, at du kan føle dig helt lammet emotionelt.

Det sker fordi egoet VIL holde dig fast, der hvor du er. Så du bagger ud af eller væk fra den fremadrettede proces, du ellers var i. Væk fra afgrunden.

Du kan godt være opmærksom på, at dette sker. Men giv ikke al din opmærksomhed til egoets kraft.

Det er nemlig værd at huske – og måske tage med i din indre kommunikation med dig selv, at det også er i afmagten, tomrummet, afgrunden, at der ligger muligheder for transformation. For det er jo i virkeligheden EGOETS afmagt, tomrum og afgrund. Ikke resten af dig. Kun egoet. Ikke din sjæl, ikke din essens, ikke DIG som person. Egoet er kun en lille del af dit tredimensionelle væsen.

Og det kan være en god idé at huske, at det er uhensigtsmæssige dele af egoet, der står foran afgrunden, og som er døende. Ikke DIG. Det er rent faktisk en mulighed for at dit sjælspotentiale, din hjerte, din intuition kan komme endnu mere på banen. Og fylde mere og mere. Fylde tomrummet op. Så egoets stemme ikke fylder og bliver så voldsomt at møde. Så du ikke så hurtigt giver egoets indre stemme næring ved at give det opmærksomhed, men i stedet kan skifte væk fra offerrollen og over i din storhed. 

Se dét er værd at huske dig selv på, når du går ud af livets vej og ønsker noget andet, noget nyt, noget mere. Gør alt hvad du kan for at få din essens, sin sjæl, dit indre kald mere på banen, så dét kan fylde mere og mere. Og egoet mindre og mindre.

Du vælger, hvad du giver opmærksomhed. DU vælger! Mere opmærksomhed til den del af dig, hvor du kan mærke din storhed og meningen med, at du er her. Så du altid ved, hvem du er aller dybest inde. Det kan ingen nemlig tage fra dig. 

Hvis du vil have flere ord på dit indre kald, din storhed, din sjæl så tjek mine Soul Realignment sessioner HER.

Hvis du vil mestre processen med at holde igen med egoets stemme og give din sjæls potentiale mere stemmekraft, så tjek Alignment Leader Uddannelsen HER

Kærligst Grethe