Måne Cykliske Magi

Er du interesseret i Månens energi, men ved du ikke, hvor du skal starte, og hvad du skal gøre? Ønsker du at vide præcis, hvordan du kan bruge månefaserne i praksis og i din hverdag og til at skabe det liv du ønsker dig? (Ja… det kan faktisk lade sig gøre!). 

Længes du efter at have mere klarhed, fokus og retning i dit liv? Vil du i dybere kontakt med din feminine power? Vil du udvikle og styrke din intuition og modet til at følge den? 

Vil du vide alt om, hvordan du arbejde med Månens cykliske kraft? Så er du det rette sted lige nu!

Måne Magien tager dig på rette kurs. Den kurs der er et match til den kvinde du er og din sjæl. Måne Magien tager dig henimod og ind i at leve det du drømmer om og længes efter ud i virkeligheden i din ganske almindelige hverdag…

… om det så gælder dit arbejdsliv, din kærlighedsrelation, din krop/sundhed, din økonomi, at leve dybere i kontakt med din intuition, at arbejde fra hjertet, at skabe større selvværd og selvomsorg… listen fortsætter i det uendelige, for du kan bruge alt i dit Måne Magi arbejde. Alt!

Lidt om vores smukke måne

Selvom vores moderne samfund ikke ser på Månens gang på himlen, som vores forfædre og formødre gjorde, så vil rejsen gennem månecyklusserne gennem året give dig en dybere fornemmelse af forbindelse til naturens cyklus og din egen indre livscyklus som kvinde.

Månen blev set som mystisk og inspirerede til tilbedelse af forskellige Måne-Guder og Måne-Gudinder i alle dele af verden. Selvom man den gang ikke kunne kommunikere sammen, som vi kan nu.

Vi kvinder er cykliske intuitive væsener. Noget som der skrues gevaldigt op for gennem vores overgangsalder. Og vi næres på en helt særlig måde, når vi synkroniserer med de cykliske og forskellige impulser, der er i Månens meget forskellige faser.

Når du vælger at bruge månes magi til at udvikle din indre guidning og gå med det, som du kan mærke er sandt for dig og det som kalder på din opmærksomhed indeni dig, så vil du systematisk – fra månecyklus til månecyklus – opleve, at din intuition styrkes og bliver klarere. Og du vil føle større og større tillid og sikkerhed i forhold til den kvinde du er, din egen indre visdom og meningen med det hele. Du vil opleve mere mod, stå stærkere i dig selv og blive klar til, at tage en ny form for lederskab overfor dig selv, så du kan skabe det liv, du drømmer om inderst inde.

Det er tid til forandring,

og den forandring kommer indefra!

At forstå og bevidst arbejde med månens faser er et meget selvkærligt redskab til at afvikle alt det, som du er viklet ind i. Det er en personlig rejse hvor du (gen)opdager din dybe feminine essens, din super-power og (gen)finder tilliden og kærligheden til livet og dig selv.

Selv har jeg har gennem årene fået en meget dybere følelse af, at jeg kan stole på mig selv og min intuition. Jeg føler mig yderligere forbundet med naturen, Moder Jord og Universet. Fra at have haft en masser idéer og tanker i mit hovedet, lever jeg dem nu ud i virkeligheden ved at bruge de forskellige energier, som er til stede i månefaserne. Jeg står i højere og lettere grad ved den, jeg er. Jeg føler mig meget mere tilfreds inden i.

Jeg vil i denne Måne Magi Online Workshop lære dig at bruge månens helt unikke kraft. Både som støtte men også  som en fremdriftskraft. Det har givet mig en dejlig indre fred og ro, fordi jeg rent faktisk får handlet på mit indre kald, fordi jeg får levet mit potentiale ud i livet, og fordi jeg får taget mig af det, som er udfordrende for mig. For sådan er livet jo også.

Du kan læse, hvad andre kvinder har fået med sig fra workshoppen lidt længere nede i teksten her.

Få adgang til ALT det super
opløftende og transformerende
materiale med det samme kære kvinde!


Klik på den pink knap herunder og vælg den rate/rater, du ønsker.
Herefter modtager du en mail med mere info,
og du kan finde vej til dit materiale lige, når det passer dig:

Måne Magi Online Workshoppen

I denne workshop har jeg samlet alt det, som du har brug for at vide, og du kan få adgang til workshoppen med det samme. Du kan gå gennem undervisningsmaterialet i dit helt eget tempo, hvor end du er. Hvis du vil, så kan du starte med materialet om 5 min. eller gemme det til din sommerferie. Du bestemmer.

Workshoppen er til alle voksne modne kvinder, om du er super øvede i at arbejde med dig selv eller først lige har fornemmet en spirende spiritualitet.

Du får adgang til alt dette materiale:

Du får adgang til alt dit materiale på én gang, og du kan gå gennem det i ét hug eller dele det op i mindre bidder, som det passer dig. 6,5 timers workshop med videoer, lydfiler og tekster. Alt er let forståeligt og nede på jorden. Og workshoppen er delt i 5 overskuelige moduler:

Introduktion – En dybere forståelse for dit cyklisk kvindeliv og genklangen med månen

Modul 1. Gennemgang af alle 8 månefaser – Du lærer om de forskellige energier, som influerer og støtter dig på forskellig vis. Du vil forstå, hvorfor det ikke giver mening fx kun at tappe ind i fuldmåne-kraften uden også at bruge de andre fasers energi. Du lærer om Yin/Yang energien og fasernes potentiale for positive forandringer – vejen hen imod det, som du ønsker

Modul 2. Nymåne Intentionen – Glæd dig!! Her lærer jeg dig at lave en nymåne intention. Den er faktisk hele grundlaget for at bruge månefaserne som en transformationskraft

Modul 3. Selve cyklusarbejdet – Her lærer du præcis, hvad du gør, hvornår.  Du lærer, hvordan du bruger måne cyklussen til at forandre/ transformere, til at skabe/manifestere og til at blive mere produktiv. Du lærer også, hvordan du bruger cyklussen som en vejviser til dit indre arbejde med dig selv

Modul 4. Du lærer, hvordan du selv laver måneritualer – Her får du bl.a. 

4 smukke Måne Energi Magi Mandalaer – som jeg har skabt til at støtte dit Måne Magi arbejde. Når du tapper ind i energien fra mandalaerne, vil de hjælpe dig med at holde fokus og blive krystalklar i din retning hen imod det, du drømmer om at transformere og manifestere med din nymåne Intention – du får 4 mandaler, som du kan printe ud + en oversigt over deres symbolik og betydning

4 dejlige visualiseringer – som du kan bruge som støtte, når du fremover skal lave dine egen måneritualer til Nymåne, 1. halvmåne, Fuldmåne og Sidste halvmåne – det er faktisk kun 10 minutter

Måne Magi Kalender for hele 2021 – så du kan se præcis, hvornår månefaserne skifter. Kalenderen er inkl. stikord til hver månefase, så hurtigt kan huske, hvad du skal tune ind i i den pågældende månefase – nemmere bliver det ikke. Jeg laver selvfølgelig en ny kalender hvert år!

Modul 5. Støtte til din fortsatte rejse – Her deler jeg spørgsmål til selvrefleksion, og jeg lærer dig, hvordan du kan udvikle dit måne arbejde fremover. Her ligger også info til dig om de forskellige typer af måner der er, og jeg deler mere omkring selvreflektion ved måneformørkelser

Du får også fri adgang til mit Spørge/deleforum – hvor du kan spørge om alt, hvad hjertet begærer. Her kan du spørge mig om hvad som helst, når som helst, så guider jeg dig kærligt videre. Og du kan dele dit Måne-arbejde, hvis du har lyst.

Gennem workshoppen får du alle mine guldkorn, så de kan spire i dit eget arbejde med Måne Magien. Og du får masser af eksempler gennem materialet, så du er klædt godt på til selv at gå i gang med og bruge Måne Magien.

Her er nogle udtalelser fra tidligere deltagere i Måne Magi Online Workshoppen:

En spændende og kreativ måde at arbejde med sig selv på. Jeg er blevet mere opmærksom på det, jeg vil. Og jeg er blevet bedre til at være i nuét. Ved at arbejde med månefaserne er det blevet nemmere at forløse gamle følelsesmønstre, fordi jeg mere intensivt får gjort noget ved det. Kærlig hilsen Bodil L.

Jeg er rigtig glad for dette månekursus, virkelig glad. Som nybegynder synes jeg, at det er skønt at blive taget ved hånden og ført. Jeg er vild med din tilgang til tingene. Alt er tilladt, og der er plads til at tingene rummer både alvor og humor. Plads til vores egen kreativitet og indre stemme. Jeg er så taknemmelig for at være med. Du er en skøn månemutter. Kram og kærlige hilsner Iben B.

I mange år har jeg fulgt månen, hilst den velkommen og været draget af den – uden at kende til hvordan jeg kunne integrere den i min hverdag. Men hold nu op, hvor giver det mening at have sit eget Nymåne Ritual, som skaber plads til at være den jeg er med den energi, der er omkring mig og i mig. Det er ligesom at finde et gammelt kompas frem, der viser dig retningen uden, at du kan se vejen frem eller dine skridt.

Faktisk er jeg begyndt at bruge månecyklussen i mit profesionelle arbejde, da jeg ofte har følt det skævt – energimæssigt – at bruge den gængse månedskalender til at starte projekter op og ikke mindst at afslutte projekter. Nu flyder energien mere naturligt og det giver så god mening at indordne mine arbejdsopgaver efter, hvor jeg er i månecyklussen.

Derudover formidler du, Grethe, tingene så fint, så der bliver mulighed for at skabe sit eget ritual, og langsomt bevæge sig fremad i en kærlig proces. Med venlig hilsen Pernille K.

Grethe har skabt et Måneunivers, hvor kvinder kan nyde godt af hendes viden og egne erfaringer men helt uden at være en guru med sandheden for alle. Grethe deler ærligt og med stor begejstring sin egen verden og sit arbejde med sig selv. Hun spreder mod, motivation og stimulerer min og åbenlyst også andres interesse i at tilføje mere nydelse, spiritualitet og leg ind i livet. Hun arbejder spontant og helhjertet uden nogen forventning til andres deltagelse. Det skaber et trygt og kærligt rum og ikke mindst en ramme, hvor jeg får lyst til at lege og udforske mit livs muligheder. Kærlige hilsner Liselotte.

Månen Magi Workshoppen med Grethe har givet mig en helt ny måde at arbejde på med mig selv i min business og en dybere kontakt med mig selv og min feminine side. Jeg oplever nu meget mere leg, glæde og kvindelighed både i mit arbejde og i hverdagslivet, og jeg elsker den pulserende måde at leve på, hvor jeg undertiden tager handling og sommetider trækker mig tilbage og reflekterer. Kærligst Anne.

Det er berigende og glædesfyldt at arbejde med månens faser og cyklus. Størst er det, at mit fokus på det væsentlige skærpes, og jeg føler mig dybt støttet og forbundet i arbejdet med månen. En bevidsthedsrejse i månens feminine energi. Nyder dine videoer og formidling. Tak for dig og knus fra Yonina.

Få adgang til ALT det super
opløftende og transformerende
materiale med det samme kære kvinde!


Klik på den pink knap herunder og vælg den rate/rater, du ønsker.
Herefter modtager du en mail med mere info,
og du kan finde vej til dit materiale lige, når det passer dig:

Du kan arbejde med alt gennem månefaserne – alt!

Og det skal jeg nok lære dig. Måne cyklus arbejdet giver dig intention, dedikation, fokus, retning og vedholdenhed. Overgangsalderen og månecyklusarbejdet er et in side job. En personlig indre rejse og udfoldelse. Jeg lærer dig, hvordan du laver et nymåne ritual, hvor du finder din intention for cyklussen. Og jeg guider dig til, hvad det så er du skal gøre gennem månefaserne.

Du skal ikke på forhånd vide, hvad du vil arbejde med. Det kommer helt af sig selv til dig, når du laver nymåne ritualet på workshoppen. Og herfra fortsætter du cyklus efter cyklus. 

Vi kvinder er super komplekse væsener mentalt, emotionelt, fysisk og spirituelt. Månecyklussen er som en energi-gødning, der skaber ligevægt i vores feminine og maskuline vekslen; læne sig tilbage – action, væren – action, tillid – action – igen og igen og igen.

Når du bruger månecyklussen til at udforske aspekter af dig selv; dine følelser, dine udfordringer, det du drømmer om, det du kan mærke du har brug for, så styrkes din intuition og kreativitet, så du får nye idéer og fornemmelser omkring, hvordan du løser dine udfordringer eller opnår det, som du længes efter.

  Få adgang til ALT det super
  opløftende og transformerende
  materiale med det samme kære kvinde!


  Klik på den pink knap herunder og vælg den rate/rater, du ønsker.
  Herefter modtager du en mail med mere info,
  og du kan finde vej til dit materiale lige, når det passer dig:

  Er du et klart JA til at blive klædt grundigt og hurtigt på til
  Måne Magi?

  Det vil være en STOR ære for mig, at lede dig til månens magiske visdom, hjem til dit hjertes kalden, din sjæls visdom. Du får adgang til alt dit Måne Magi-materiale med det samme. Og du kan arbejde dig gennem modulerne, ligesom du har lyst.

  I videoer og lydfiler guider jeg dig kærligt fremad. Det tager ca. 6.5 time at gå gennem workshoppen. 

  Få adgang til ALT det super
  opløftende og transformerende
  materiale med det samme kære kvinde!


  Klik på den pink knap herunder og vælg den rate/rater, du ønsker.
  Herefter modtager du en mail med mere info,
  og du kan finde vej til dit materiale lige, når det passer dig:

  Når du har betalt, modtager du automatisk en mail fra mig med information om, hvordan du finder dit materiale. Yeahhh!!! Jeg glæder mig SÅ inderligt til at inspirere og undervise dig!

  Skriv endelig til mig på indrekald@grethelous.dk, hvis du har nogle spørgsmål!

  Kærligst
  Måne Magi Mutter
  Grethe