Brug Månens cyklus til at skabe det,

som du inderst inde længes efter

 

Tag din power hjem og bliv din egen Måne Magi Gudinde!

Vil du have fokus og retning fremover? Vil du i dybere kontakt med din feminine power? Vil du udvikle og styrke din intuition og modet til at følge den? Vil du lærer at bruge månens cyklisk natur til at skabe den transformation og manifestation, som du ønsker i dit liv?

Hver måned har du mulighed for bevidst at give din opmærksomhed til rytmen i månecyklussen. Ved at bruge den kreative symbolik, som månefaserne hver især repræsenterer, kan du med intension bruge fasernes forskellige impulser til skabe fokus og retning for hvad end, du ønsker at forandre og skabe mere af i dit liv.

Når du med bevidst intension ledersager månen på dens rejse gennem hver cyklus, så skærpes din manifestations- og transformationkraft, og som en ekstra gave skaber du også fremdrift, så du rent faktisk får gjort det, som du fornemmer, du skal gøre – så du får holdt det, som du har lovet dig selv.

Når du arbejder med månefaserne som et redskab til at skabe forandring og forvandling, så forpligter du dig, kærligt og nysgerrigt – cyklus efter cyklus – til at arbejde med forskellige områder og aspekter af dit liv, Det som du fornemmer er vigtig for dig at skabe. Og det du mærker, det er tid til at forandre i dit liv.

Måne Magi-arbejdet tager dig på rette kurs, hen imod at leve det du drømmer om ud i virkeligheden, ud i din hverdag. Om det så gælder dit arbejdsliv, din kærlighedsrelation, din krop/sundhed, din økonomi, at leve dybere i kontakt med din intuition, at arbejde fra hjertet – listen fortsætter, for du kan sende dit personlige Måne Magi-arbejde i lige præcis den retning, som du ønsker.

Selvom vores moderne samfund ikke ser på Månens gang på himlen, som vores forfædre og formødre gjorde, så vil rejsen gennem månecyklusserne give dig en dybere fornemmelse af forbindelse til naturen og også naturens cyklus.

Månen blev set som mystisk og inspirerede til tilbedelse af forskellige Måne-Guder og Måne-Gudinder i alle dele af verden. Selvom man den gang ikke kunne kommunikere sammen, som vi kan nu.

Vi kvinder er cykliske intuitive væsener. Også gennem og efter vores overgangsalder. Selvom vi lever i en lineært tænkende og sammensat verden, hvor det kan føles svært at leve fuldt ud forbundet i krop, sind og sjæl, så vil den rytmiske pulseren fra Månen være der til evig tid.

Når du vælger at bruge Måne Magien til at udvikle din indre guidning og gå med det, som du kan mærke kalder indeni dig, så vil du systematisk – fra månecyklus til månecyklus – opleve, at din intuition styrkes og bliver klarere, og du vil føle større og større tillid og sikkerhed i forhold til din egen indre visdom. Du vil opleve mere mod, stå stærkere i dig selv og få hjulpet dig selv på vej henimod det, som du drømmer om.

I hver eneste månefase visker din sjæl, din Indre Vise Kvinde, din intuition højere og højere, og de muligheder du fornemmer eller ser for dit indre blik bliver tydeligere og tydeligere. Du aktiverer din forbindelse og sammenhængen af dine dimensioner; krop, sind og sjæl.

It’s time for change,

and that change comes from within!

At arbejde med månens faser, som et kærligt redskab til personlig udvikling, transformation og manifestation er den vildeste og smukkeste rejse. En rejse hvor du (gen)opdager din dybe feminine essens, din superpower og (gen)finder tilliden og kærligheden til livet og dig selv.

Du får cyklus for cyklus skabt retning og fokus og kontakt til din medfødte skaberkraft, din selvrespekt øges og ikke mindst, så vil du finde ro i hjertet, så det bliver meget lettere for dig at følge dit hjerte, dit indre kald og din egen indre visdom.

Selv har jeg har fået en dyb følelse af, at jeg kan stole på mig selv og min intuition. Jeg føler mig yderligere forbundet med naturen, Moder Jord og Universet. Fra at have haft en masser idéer og tanker i mit hovedet, lever jeg dem nu ud i virkeligheden ved at bruge energien, som er til stede i hver månefase. Både som en fremdriftskraft og som en støtte. Det har givet mig en indre fred og ro, fordi jeg rent faktisk får handlet på mit indre kald, fordi jeg får levet mit potentiale ud i livet.

Det samme er sket for de kvinder, som allerede har været på workshoppen og bagefter har arbejdet kærligt og nysgerrigt med Måne Magien, som du nu også kan få fingrene i.

Jeg har flere gange gennem de sidste 3 år holdt Måne Magi Online Workshoppen, og nu har jeg samlet alt mit materiale, så du kan få adgang til workshoppen med det samme og gå gennem undervisningsmaterialet i dit helt eget tempo, når du har tid og lyst, hvor end du er. Ja, hvis du vil, så kan du starte med materialet om 5 min.!

Workshoppen er både til dig som er nystartet i forhold til at arbejde med dig selv, og til dig som har mange års erfaring. Workshoppen er også til dig, der:

 • har prøvet en hel masse indenfor transformation, manifestation og personlig udvikling, men stadig ikke føler det har virket helt
 • finder dig selv i gang med at gøre alt det, som du havde lovet dig selv ikke at gøre
 • knokler med at finde din vej gennem udfordringer, men ikke synes, at du når nogen vegne
 • endnu ikke oplever fokus og vedholdenhed, når du skal forandre noget eller, når du skal starte noget nyt

Du er ikke alene! Vi er mange kvinder, som har brug for en plan, vi kan støtte os til og som samtidig kan sikre, at vi både får mærket indad, men også kommer ud af starthullerne og får skabt magi i vores liv (og ikke bare i vores fantasi).

Her er nogle udtalelser fra tidligere deltagere i Måne Magi Online Workshoppen:

En spændende og kreativ måde at arbejde med sig selv på. Jeg er blevet mere opmærksom på det, jeg vil. Og jeg er blevet bedre til at være i nuét. Ved at arbejde med månefaserne er det blevet nemmere at forløse gamle følelsesmønstre, fordi jeg mere intensivt får gjort noget ved det. Kærlig hilsen Bodil L.

Jeg er rigtig glad for dette månekursus, virkelig glad. Som nybegynder synes jeg, at det er skønt at blive taget ved hånden og ført. Jeg er vild med din tilgang til tingene. Alt er tilladt, og der er plads til at tingene rummer både alvor og humor. Plads til vores egen kreativitet og indre stemme. Jeg er så taknemmelig for at være med. Du er en skøn månemutter. Kram og kærlige hilsner Iben B.

I mange år har jeg fulgt månen, hilst den velkommen og været draget af den – uden at kende til hvordan jeg kunne integrere den i min hverdag. Men hold nu op, hvor giver det mening at have sit eget Nymåne Ritual, som skaber plads til at være den jeg er med den energi, der er omkring mig og i mig. Det er ligesom at finde et gammelt kompas frem, der viser dig retningen uden, at du kan se vejen frem eller dine skridt.

Faktisk er jeg begyndt at bruge månecyklussen i mit profesionelle arbejde, da jeg ofte har følt det skævt – energimæssigt – at bruge den gængse månedskalender til at starte projekter op og ikke mindst at afslutte projekter. Nu flyder energien mere naturligt og det giver så god mening at indordne mine arbejdsopgaver efter, hvor jeg er i månecyklussen.

Derudover formidler du, Grethe, tingene så fint, så der bliver mulighed for at skabe sit eget ritual, og langsomt bevæge sig fremad i en kærlig proces. Med venlig hilsen Pernille K.

Grethe har skabt et Måneunivers, hvor kvinder kan nyde godt af hendes viden og egne erfaringer men helt uden at være en guru med sandheden for alle. Grethe deler ærligt og med stor begejstring sin egen verden og sit arbejde med sig selv. Hun spreder mod, motivation og stimulerer min og åbenlyst også andres interesse i at tilføje mere nydelse, spiritualitet og leg ind i livet. Hun arbejder spontant og helhjertet uden nogen forventning til andres deltagelse. Det skaber et trygt og kærligt rum og ikke mindst en ramme, hvor jeg får lyst til at lege og udforske mit livs muligheder. Kærlige hilsner Liselotte.

Månen Magi Workshoppen med Grethe har givet mig en helt ny måde at arbejde på med mig selv i min business og en dybere kontakt med mig selv og min feminine side. Jeg oplever nu meget mere leg, glæde og kvindelighed både i mit arbejde og i hverdagslivet, og jeg elsker den pulserende måde at leve på, hvor jeg undertiden tager handling og sommetider trækker mig tilbage og reflekterer. Kærligst Anne.

Det er berigende og glædesfyldt at arbejde med månens faser og cyklus. Størst er det, at mit fokus på det væsentlige skærpes, og jeg føler mig dybt støttet og forbundet i arbejdet med månen. En bevidsthedsrejse i månens feminine energi. Nyder dine videoer og formidling. Tak for dig og knus fra Yonina.

Få adgang til ALT det super
opløftende og transformerende
materiale med det samme kære kvinde!
Klik på knappen her:

Du kan arbejde med alt gennem månefaserne – alt!

Og det skal jeg nok lære dig! Du kan arbejde med at tiltrække soulmatekærlighed, få nærende relationer, finde retning i livet – og i arbejdslivet, finde løsninger på udfordringer, lære dit hjertes hvisken at kende på et dybere plan, komme tættere i kontakt med din feminine side, at blive i en cyklus hvis du går mod eller gennem overgangsalderen – og meget meget mere. Og du behøver ikke vide på forhånd, hvad du vil arbejde med. Det kommer til dig, når du laver Nymåne Ritualet på workshoppen.

Og helt ærligt, så føler jeg hver måned, at den transformation, jeg skaber i mit eget liv via månefaserne, sparer mig for mange penge, som jeg ellers kunne have brugt på terapi, coaching osv. Ikke at der er noget galt i at få hjælp – det er der overhovedet ikke. Der sker bare noget meget fint, når man rejser med månefaserne, og jeg kan se på de tidligere deltagerne, at de også stille og roligt, men sikkert dykker ind i dybere lag af dem selv, bliver skarpere og klarere på dem selv og skaber et mere solidt fundament med mere selvrespekt, mere tryghed og hvilen i sig selv.

Vi kvinder er super komplekse væsener. Og vi har mange niveauer og aspekter af selvbevidsthed; mentalt, emotionelt, fysisk og spirituelt. Månecyklussen er energi-gødning til at skabe ligevægt i vores feminine og maskuline vekslen; læne sig tilbage – action, læne sig tilbage – action, igen og igen og igen.

Når du bruger månecyklussen til at udforske aspekter af dig selv; dine følelser, din underbevidsthed, dine udfordringer, det du drømmer om, så styrkes din intuition og kreativitet, så du får nye idéer og fornemmelser omkring, hvordan du løser dine udfordringer. Og det kommer til dig på en helt anden måde, end hvis du bare tænker og grubler over, hvad du skal gøre. Eller værre – prøver det samme om og om igen…

Månecyklusarbejdet giver dig intention, dedikation, fokus, power og vedholdenhed, så du kan bliver mere trygt ved og stå stærkere i din egen sandhed og vælge din vej i livet.

  Du får adgang til alt dette opløftende Måne Magiske materiale:

  Når du har været gennem materialet på Måne Magi Online Workshoppen kan du starte dit Måne Magi-arbejde med det samme. Du får adgang til alt dit materiale på én gang, og du kan gå gennem det i ét hug eller dele det op som det passer dig. Du får alt dette:

  5 times workshop – delt i videoer, lydfiler og tekst:

  Introduktion – Uddybning af, hvorfor månefaseopmærksomhed er den vildeste transformations- og manifestationsbooster

  Gennemgang af energien/potentialet i alle 4 månefaser – Du lærer om de forskellige energier, som influerer og støtter dig på forskellig vis gennem nymåne, tiltagende halvmåne, fuldmåne og aftagende halvmåne. Du vil forstå, hvorfor det ikke giver mening fx kun at tappe ind i fuldmåne-kraften uden også at bruge de andre fasers energi. Du lærer om Yin/Yang energien og fasernes potentiale for positive forandringer – vejen hen imod det, som du ønsker 

  Impulser til at arbejde med din kvindelige cyklus – både før og efter overgangsalderen

  Du lærer, hvordan du laver en Nymåne Intention – glæd dig!! Den er faktisk hele grundlaget for at bruge månefaserne som en transformationskraft

  Du lærer også, hvordan du selv laver måneritualer fremover – yeahh!!

  Gennem workshoppen får du alle mine guldkorn, så de kan spire i dit eget arbejde med Måne Magien, og du får masser af eksempler gennem materialet, så du er klædt godt på til selv at kunne bruge Måne Magien (ellers er der et spørge/dele forum, hvis du har brug for hjælp undervejs)


  Du får også:

  4 smukke Måne Magi Mandalaer – som jeg har skabt til at støtte dit Måne Magi-arbejde. Når du tapper ind i energien fra mandalaerne, vil de hjælpe dig med at holde fokus og blive krystalklar i din retning hen imod det, du drømmer om at transformere og manifestere med din Nymåne Intention – du får 4 mandaler, som du kan printe ud + en oversigt over deres symbolik og betydning

  4 dejlige visualiseringer – som du kan bruge som støtte, når du fremover skal lave dine egen måneritualer til Nymåne, 1. halvmåne, Fuldmåne og Sidste halvmåne – det er faktisk kun 10 minutter, du skal bruge ca. 1 gang om ugen!

  Måne Magi Kalender for hele 2020 – så du kan se præcis, hvornår månefaserne skifter. Kalenderen er inkl. stikord til hver månefase, så hurtigt kan huske, hvad du skal tune ind i i den pågældende månefase – nemmere bliver det ikke. Jeg laver selvfølgelig en ny kalender hvert år!

  Spørge/deleforum – hvor du kan spørge om alt, hvad hjertet begærer. Alt dit materiale ligger på online platformen Simplero, hvor du også finder vores private og lukkede Spørge/deleforum. Her kan du spørge mig om hvad som helst, når som helst, så guider jeg dig kærligt videre. Og du kan dele dit Måne-arbejde, hvis du har lyst

  Når du ønsker at skabe forandring, skal du gøre noget nyt – noget anderledes. Og du skal mere end bare deltage på (endnu) en workshop. Du skal øve dig i at implementere det nye. Og du skal øve dig i at finde din vej i det nye. Du skal finjustere og opgradere. Derfor har du selvfølgelig adgang til min hjælp i processen netop i Spørge/deleforummet! Mere om alt det praktisk herunder – det er let at finde ud af, og jeg vil elske at have dig med!

   Er du et klart JA til at blive klædt grundigt og hurtigt på til
   Måne Magi?

   Det vil være en STOR ære for mig, at lede dig til månens magiske visdom, hjem til dit hjertes kalden, din sjæls visdom. Du får adgang til alt dit Måne Magi-materiale med det samme! Og du kan arbejde med lektionerne, ligesom du har lyst.

   Jeg guider dig kærligt til, hvordan du begynder, og workshoppen, der er optaget i videoer og lydfiler, tager ca. 5 timer at gå igennem. Alt sammen let forståeligt og nede på jorden.

   Du kommer nemt og hurtigt i gang lige med det samme ved at klikke på knappen herunder:

   Få adgang til ALT det super
   opløftende og transformerende
   materiale med det samme kære kvinde!
   Klik på knappen her:

   Når du har betalt, modtager du automatisk en mail fra mig med information om, hvordan du finder dit materiale. Yeahhh!!! Jeg glæder mig SÅ inderligt til at inspirere og undervise dig!

   Skriv endelig til mig på indrekald@grethelous.dk, hvis du har nogle spørgsmål!

   Kærligst
   Måne Magi Mutter
   Grethe