Brug Månens faser til at skabe det,

som du inderst inde længes efter

 

Vil du have fokus på det, som du reelt kan kontrollere? Vil du have fokus og retning gennem hver uge og hver måned fremover? Vil du i dybere kontakt med dine feminine power? Vil du udvikle og styrke din intuition og modet til at følge den?

Hver måned har du mulighed for bevidst at give din opmærksomhed til rytmen i månecyklussen. Ved at bruge den kreative symbolik, som faserne hver især repræsenterer, kan du med intension bruge fasernes forskellige impulser til skabe fokus og retning for, hvad end du ønsker at skabe og manifestere i dit liv.

Når du med bevidst intension ledersager månen på sin rejse gennem hver cyklus, så skærpes din manifestationskraft, og du skaber fremdrift og resultater.

Når du arbejder med månefaserne, forpligter du dig cyklus efter cyklus til at arbejde med forskellige områder i dit liv. Om det så fx gælder en følelse du vil forandre, en relation du vil styrke, eller et produkt du vil skabe i din hjerte-business, så vil Måne Magi-arbejdet tage dig tættere henimod at leve dit potentiale ud i virkeligheden.

Selvom vores moderne samfund ikke ser på Månens gang på himlen, som vores forfædre og formødre gjorde, så vil rejsen gennem månecyklusserne give dig en dyb fornemmelse af forbindelse til naturen og også naturens cyklus.

Månen blev set som mystisk og inspirerede til tilbedelse af forskellige Måne-Guder og Måne-Gudinder i alle dele af verden. Selvom man den gang ikke kunne kommunikere sammen, som vi har kunnet i vores levetid.

Månen blev brugt som en kalender, netop fordi den forvandles gennem sine faser for efter 29,5 dage at vende tilbage til udgangspunktet – nymåne. I tidligere tider brugte man også månes gang på himlen til at vurdere den bedste tid til at så, plante og høste afgrøder.

At arbejde med månens faser som et redskab til personlig udvikling, er den vildeste og smukkeste rejse. En rejse hvor du opdager din dybe feminine essens, din superpower og genfinde tilliden til livet og dig selv. Du får skabt retning og fokus og kontakt til din medfødte skaberkraft, selvrespekt og ikke mindst vil du finde ro i hjertet, så det bliver meget lettere for dig at følge dit hjerte og dit indre kald. Jeg har fået en dyb følelse af, at jeg kan stole på mig selv og min intuition. Jeg føler mig yderligere forbundet med naturen, Moder Jord og Universet. Fra at have haft en masser idéer og tanker i mit hovedet, lever jeg dem nu ud i virkeligheden ved at bruge energien, som er til stede i hver månefase. Både som en fremdriftskraft og en støtte. Det har givet mig en dejlig fred indeni og en ro, fordi jeg rent faktisk får handlet på mit indre kald.

Det samme er sket for de kvinder, som allerede har været på workshoppen og bagefter har arbejdet kærligt og nysgerrigt med det Måne Magi redskabet, som du nu også kan få fingrene i.

Jeg har flere gange de sidste 2 år hold Måne Magi Online Workshop, men har nu samlet alt mit undervisningsmateriale, så du til enhver tid kan gå gennem det i dit helt eget tempo og lige når du har lyst – hjemme fra sofaen eller spisebordet eller fra dit feriested.

Her er nogle udtalelser fra tidligere deltagere i Måne Magi Online Workshoppen:

En spændende og kreativ måde at arbejde med sig selv på. Jeg er blevet mere opmærksom, på det jeg vil og bedre til at være i nuét. Ved at arbejde med månefaserne er det blevet nemmere at forløse gamle følelsesmønstre, fordi jeg mere intensivt får gjort noget ved det. Den støtte der er i fællesskabet i FB-gruppen er uvurderlig. Kærlig hilsen Bodil L.

Jeg er rigtig glad for dette månekursus, virkelig glad. Som nybegynder synes jeg, at det er skønt at blive taget ved hånden og ført. Jeg er vild med din tilgang til tingene. Alt er tilladt, og der er plads til at tingene rummer både alvor og humor. Plads til vores egen kreativitet og indre stemme, og plads til at du også er en del af gruppen. Jeg er så taknemmelig for at være med. Du er en skøn månemutter. Kram og kærlige hilsner Iben B.

I mange år har jeg fulgt månen, hilst den velkommen og været draget af den – uden at kende til hvordan jeg kunne integrere den i min hverdag. Men hold nu op, hvor giver det mening at have sit eget nymåne ritual, som skaber plads til at være den jeg er med den energi, der er omkring mig og i mig. Det er ligesom at finde et gammelt kompas frem, der viser dig retningen uden, at du kan se vejen frem eller dine skridt.

Faktisk er jeg begyndt at bruge månecyklussen i mit profesionelle arbejde, da jeg ofte har følt det skævt – energimæssigt – at bruge den gængse månedskalender til at starte projekter op og ikke mindst at afslutte projekter. Nu flyder energien mere naturligt og det giver så god mening at indordne mine arbejdsopgaver efter, hvor jeg er i månecyklussen.

Derudover formidler du, Grethe, tingene så fint, så der bliver mulighed for at skabe sit eget ritual, og langsomt bevæge sig fremad i en kærlig process. Med venlig hilsen Pernille K.

Grethe har skabt et Måneunivers, hvor kvinder kan nyde godt af hendes viden og egne erfaringer men helt uden at være en guru med sandheden for alle. Grethe deler ærligt og med stor begejstring sin egen verden og sit arbejde med sig selv. Hun spreder mod, motivation og stimulerer min og åbenlyst også andres interesse i at tilføje mere nydelse, spiritualitet og leg ind i livet. Hun arbejder spontant og helhjertet uden nogen forventning til andres deltagelse. Det skaber et trygt og kærligt rum og ikke mindst en ramme, hvor jeg får lyst til at lege og udforske mit livs muligheder. Kærlige hilsner Liselotte.

Måne Magi Online Workshoppen har vist mig en rigtig fin rituel måde at arbejde med at slippe følelser og tanker, der ikke længere tjener mig. Tak til dig Grethe. Jeg vil fortsat øve mig på ovenstående, fordi det er selvkærligt at give slip, når det er passende. Knus Anitta.

Månen Magi Workshoppen med Grethe har givet mig en helt ny måde at arbejde på med mig selv i min business og en dybere kontakt med mig selv og min feminine side. Jeg oplever nu meget mere leg, glæde og kvindelighed både i mit arbejde og i hverdagslivet, og jeg elsker den pulserende måde at leve på, hvor jeg undertiden tager handling og sommetider trækker mig tilbage og reflekterer. Kærligst Anne.

Det er berigende og glædesfyldt at arbejde med månens faser og cyklus. Størst er det, at mit fokus på det væsentlige skærpes, og jeg føler mig dybt støttet og forbundet i arbejdet med månen. En bevidsthedsrejse i månens feminine energi. Nyder dine videoer og formidling. Tak for dig og knus fra Yonina.

Lige nu HIGH VIBE rabat på hele 50%
+ mulighed for betaling 1, 3 eller 5 rater!!!
Få adgang til ALT det super skønne
opløftende og transformerende
materiale med det samme kære kvinde!

Du kan arbejde med alt gennem månefaserne – alt!

At tiltrække soulmate kærlighed, få nærende relationer, finde retning i livet – og i arbejdslivet, finde løsninger på udfordringer, lære dit hjertes hvisken at kende på et dybere plan, komme tættere i kontakt med din feminine side, at blive i en cyklus hvis du går mod eller gennem overgangsalderen – og meget meget mere. Og du behøver ikke vide på forhånd, hvad du vil arbejde med. Det kommer til dig, når du laver nymåneritualet på workshoppen.

Og helt ærligt, så føler jeg hver måned, at den transformation, jeg skaber i mit eget liv via månefaserne, sparer mig for mange penge, som jeg ellers kunne have brugt på terapi, coaching osv. Ikke at der er noget galt i at få hjælp – det er der overhovedet ikke. Der sker bare noget meget fint, når man rejser med månefaserne, og jeg kan se på deltagerne, at de også stille og roligt, men sikkert dykker ind i dybere lag af dem selv, bliver skarpere og klarere på dem selv og skaber et mere solidt fundament med mere selvrespekt, mere tryghed og hvilen i sig selv.

Vi kvinder er super komplekse væsener. Og vi har mange niveauer og aspekter af selvbevidsthed; mentalt, emotionelt, fysisk og spirituelt. Månecyklussen er energi-gødning til at skabe ligevægt i vores feminine og maskuline vekslen; læne sig tilbage – action, læne sig tilbage – action, igen og igen og igen.

Når du bruger månecyklussen til at udforske aspekter af dig selv; dine følelser, din underbevidsthed, dine udfordringer, det du drømmer om, så styrkes din intuition og kreativitet, så du får nye idéer og fornemmelser omkring, hvordan du løser dine udfordringer på en helt anden måde, end hvis du bare tænker og grubler over, hvad du skal gøre. Eller værre – prøver det samme om og om igen…

  Du får adgang til alt dette opløftende materiale:

  Når du køber Måne Magi Online Workshoppen kan du starte dit månecyklus arbejde med det samme. Du får adgang til alt dit materiale på én gang, og du kan gå gennem det i ét hug eller dele det op som det passer dig. Du får alt dette:

  3 times workshop – delt i videoer og lydfiler:

  Introduktion – Uddybning af, hvorfor månefaseopmærksomhed er den vildeste transformations booster

  Grundig gennemgang af energien/potentialet i alle 4 månefaser – Du lærer alt om de forskellige energier, som influerer og støtter dig på forskellig vis gennem månecyklussens nymåne, tiltagende halvmåne, fuldmåne og aftagende halvmåne. Du vil forstå, hvorfor det ikke giver mening fx kun at tappe ind i fuldmåne-kraften uden også at bruge de andre fasers energi. Du lærer om Yin/Yang energien gennem hele cyklussen. Du lære at stille ind i fasernes potentiale for positive forandringer. Du får mine guldkorn, så de kan spire i dit eget arbejde på månefaserne, og du får masser af eksempler gennem workshoppen, så du er klædt godt på til selv at kunne skabe transformation gennem hver cyklus

  Impulser til at arbejde med din kvindelige cyklus – både før og efter overgangsalderen

  Vigtigst af alt – du lærer, hvordan du laver en Nymåneintension – glæd dig!! Den er faktisk hele grundlaget for at bruge månefaserne som en transformationskraft! 

  Du lærer også, hvordan du selv laver måneritualer fremover – yeahh!!


  Du får også:

  4 smukke Måne Magi Mandalaer – som jeg har skabt til at støtte dit Måne Magi-arbejde. Når du tapper ind i energien fra mandalaerne, vil de hjælpe dig med at holde fokus og blive krystal klar i din retning henimod det, du drømmer om at transformere og manifestere med din Nymåneintention – du får 4 mandaler, som du kan printe ud + en oversigt over deres symbolik og betydning

  4 dejlige visualiseringer – som du kan bruge som støtte, når du fremover skal lave dine egen måneritualer

  Måne Magi Kalender for hele 2020 – så du kan se præcis, hvornår månefaserne skifter. Kalenderen er inkl. stikord til hver månefase, så hurtigt kan huske, hvad du skal tune ind i i den pågældende månefase – nemmere bliver det ikke. Jeg laver selvfølgelig en ny kalender hvert år!

  Spørgeforum – hvor du kan spørge om alt, hvad hjertet begærer. Alt dit materiale ligger på online platformen Simplero, hvor du også finder vores private og lukkede Spørgeforum. Her kan du spørge mig om hvad som helst – når som helst, så guider jeg dig kærligt videre. Når du ønsker at skabe forandring, skal du gøre noget nyt – noget anderledes. Og du skal mere end bare deltage på (endnu) en workshop. Du skal øve dig i at implementere det nye. Og du skal øve dig i at finde din vej i det nye. Du skal finjustere og opgradere. Derfor har du selvfølgelig adgang til min hjælp i processen! OBS: Mere om alt det praktisk herunder – det er let at finde ud af! 

   Er du et klart JA til at blive klædt grundigt og hurtigt på til
   Måne Magi?

   Det vil være en STOR ære for mig, at lede dig til månens magiske visdom, hjem til dit hjertes kalden, din sjæls visdom. Du får adgang til alt dit Måne Magi-materiale med det samme! Og du kan arbejde med modulerne/lektionerne ligesom du har lyst. Jeg guider dig kærligt til, hvordan du begynder, og gennem workshoppen, der er optaget i videoer og lydfiler (lidt over 3 timers undervisning), lærer du at bruge materialet, der følger med. Alt sammen let forståeligt og nede på jorden.

   Du kommer nemt og hurtigt med lige med det samme ved at klikke på knappen herunder:

   Lige nu HIGH VIBE rabat på hele 50%
   + mulighed for betaling 1, 3 eller 5 rater!!!
   Få adgang til ALT det super skønne
   opløftende og transformerende
   materiale med det samme kære kvinde!

   Når du har betalt, modtager du automatisk en mail fra mig med information om, hvordan du finder dit materiale. Yeahhh!!! Jeg glæder mig SÅ inderligt til at inspirere og undervise dig! Skriv endelig til mig på indrekald@grethelous.dk, hvis du har nogle spørgsmål!

   Kærligst Måne Magi Mutter – Grethe