Brug Månens energi til at skabe det du inderst inde længes efter.

 

Her er historien om kvinden, der lyttede til Månens kalden og dermed sit hjerte:

Der var en gang en fuldstændig magisk fuldmåne, der i virkeligheden følte sig ret så utilstrækkelig, fordi den ofte kun blev beundret, når den var fuld. Månen drømte om at blive set for hele sit cykliske væsen, for sin manifestationskraft og for sin vilde transformationskraft. Ja, for alle dens faser.

Månen kunne føle sig helt misforstået af menneskene. Nogen var nemlig vildt irriterede over, at Månen holdt dem vågne, når den lyste stor og rund på himlen over dem. Andre havde glemt dens visdom, selvom deres forfædre intuitivt havde levet i samspil med Månens skiftende lys og energi gennem årtusinder. Andre igen lagde slet ikke mærke til den, fordi de var så meget i deres tankers kraft.

Under en fuldmåne – flere år tilbage – havde Månen observeret en nysgerrig kvinde, der lænede sig ind i dens energi og som ønskede at genfinde dens hemmelige visdom og lære om dens healende kraft og mystik.

Kvinden havde set op og med det samme fornemmet, at Månen havde et budskab til hende. Fordi hun var bærer at lyset og kærligheden i hjertet, vidste hun, at hun skulle tage den unikke månevisdom og gøre den forståelig for andre skønne kvinder, der som hende drømte om at skabe mere af det gode i livet og i verden.

Men først måtte kvinden øve sig. Måned for måned. År for år. Hun brugte til at starte med Månens forandring gennem måneden til at skabe balance i hendes egen kvindelige cyklus. Så brugte hun Månens kraft til at mærke dybere ind i hendes hjertes længsler og visioner og skabte transformation i hendes kærlighedsliv og i hendes familieliv. Hun benyttede også Månens energi til kunne mestre skiftet mellem handlingens maskuline kraft og slippets og nydelsens feminine bløde natur. Kvinden brugte også Månens vibration til at komme ud af egoet og ind i hendes essens. Hun brugte Månefasernes vibration til at træde  mere sikkert gennem overgangsalderens første usikre og anderledes år. Og hun har brugt Månens magi til at skabe fundament for hendes nye spændende arbejdsliv.

 

Ved at tappe ind i Månens energi opdagede kvinden sin dybe feminine essens, sine superkræfter og genfandt en tillid til livet så fundamental og livsbekræftende, som hun aldrig havde følt tidligere. Hun fik skabt retning og fokus og fik kontakt til sin medfødte skaberkraft og selvrespekt og ikke mindst fandt hun ro i hjertet, så det var meget lettere for hende at følge sit indre kald.

En nat stod denne kvinde under Månens fulde lys. Tiden var kommet, og hun lovede helt inde fra det inderste af sit hjertet at bringe månevisdommen videre til dig kære kvinde, så du kan opnå det samme.

Så hvis du læser dette, så har kvinden og Månen fundet DIG. Og fornemmer du et træk i din sjæl, et inderligt ønske om at genvinde din saft, kraft og hjertemagi, så mærk efter om det er blevet tid til, at du skal med i min Måne Magi Gudinde Cirkel, der både er en 3 timers workshop OG støtte gennem 3 måneder i hemmelig Facebook-gruppe. Her lærer du at bruge månens cykliske væsen som en selverkendelses-praksis, og her igennem skabe det liv du drømmer om. Her er nogle udtalelser fra deltagere i Måne Magi Gudinde Cirkelen:

En spændende og kreativ måde at arbejde med sig selv på. Jeg er blevet mere opmærksom, på det jeg vil og bedre til at være i nuét. Ved at arbejde med månefaserne er det blevet nemmere at forløse gamle følelsesmønstre, fordi jeg mere intensivt får gjort noget ved det. Den støtte der er i fællesskabet i FB-gruppen er uvurderlig. Det giver rigtig meget at følge med i gruppens arbejde. Kærlig hilsen Bodil L.

Jeg er rigtig glad for dette månekursus, virkelig glad. Som nybegynder synes jeg, at det er skønt at blive taget ved hånden og ført. Jeg er vild med din tilgang til tingene. Alt er tilladt, og der er plads til at tingene rummer både alvor og humor. Plads til vores egen kreativitet og indre stemme, og plads til at du også er en del af gruppen. Jeg er så taknemmelig for at være med. Du er en skøn månemutter. Kram og kærlige hilsner Iben B.

I mange år har jeg fulgt månen, hilst den velkommen og været draget af den – uden at kende til hvordan jeg kunne integrere den i min hverdag. Men hold nu op, hvor giver det mening at have sit eget nymåne ritual, som skaber plads til at være den jeg er med den energi, der er omkring mig og i mig. Det er ligesom at finde et gammelt kompas frem, der viser dig retningen uden, at du kan se vejen frem eller dine skridt.

Faktisk er jeg begyndt at bruge månecyklussen i mit profesionelle arbejde, da jeg ofte har følt det skævt – energimæssigt – at bruge den gængse månedskalender til at starte projekter op og ikke mindst at afslutte projekter. Nu flyder energien mere naturligt og det giver så god mening at indordne mine arbejdsopgaver efter, hvor jeg er i månecyklussen.

Derudover formidler du, Grethe, tingene så fint, så der bliver mulighed for at skabe sit eget ritual, og langsomt bevæge sig fremad i en kærlig process. Med venlig hilsen Pernille K.

Grethe har skabt et Måneunivers, hvor kvinder kan nyde godt af hendes viden og egne erfaringer men helt uden at være en guru med sandheden for alle. Grethe deler ærligt og med stor begejstring sin egen verden og sit arbejde med sig selv. Hun spreder mod, motivation og stimulerer min og åbenlyst også andres interesse i at tilføje mere nydelse, spiritualitet og leg ind i livet. Hun arbejder spontant og helhjertet uden nogen forventning til andres deltagelse. Det skaber et trygt og kærligt rum og ikke mindst en ramme, hvor jeg får lyst til at lege og udforske mit livs muligheder. Kærlige hilsner Liselotte.

Måne Magi workshoppen har vist mig en rigtig fin rituel måde at arbejde med at slippe følelser og tanker, der ikke længere tjener mig. Tak til dig Grethe. Jeg vil fortsat øve mig på ovenstående, fordi det er selvkærligt at give slip når det er passende. Knus Anitta.

Månen Magi Workshoppen med Grethe har givet mig en helt ny måde at arbejde på med mig selv i min business og en dybere kontakt med mig selv og min feminine side. Jeg oplever nu meget mere leg, glæde og kvindelighed både i mit arbejde og i hverdagslivet, og jeg elsker den pulserende måde at leve på, hvor jeg undertiden tager handling og sommetider trækker mig tilbage og reflekterer. Grethe og de andre kvinder i gruppen giver en vidunderlig og varm støtte i hverdagen. Kærligst Anne.

Det er berigende og glædesfyldt at arbejde med månens faser og cyklus. Størst er det, at mit fokus på det væsentlige skærpes, og jeg føler mig dybt støttet og forbundet i arbejdet med månen. En bevidsthedsrejse i månens feminine energi. Nyder dine videoer og formidling. Tak for dig og knus fra Yonina.

Du kan arbejde med alt gennem månefaserne – alt!

At tiltrække soulmate kærlighed, få nærende relationer, finde retning i livet – og i arbejdslivet, finde løsninger på udfordringer, lære dit hjertes hvisken at kende på et dybere plan, komme tættere i kontakt med din feminine side, at blive i en cyklus hvis du går mod overgangsalderen – og meget meget mere. Og du behøver ikke vide på forhånd, hvad du vil arbejde med. Det kommer til dig, når du laver nymåneritualet på workshoppen.

Og hvis jeg skal være ærlig her, så føler jeg hver måned, at den transformation, jeg skaber i mit eget liv via månefaserne, sparer mig for mange penge, som jeg ellers kunne have brugt på terapi, coaching osv. Ikke at der er noget galt i at få hjælp – det er der overhovedet ikke. Der sker bare noget meget fint, når man rejser med månefaserne, og jeg kan se på deltagerne, at de også stille og roligt, men sikkert dykker ind i dybere lag af dem selv, bliver skarpere og klarere på dem selv og skaber et mere solidt fundament med mere selvrespekt, mere tryghed og hvilen i sig selv.

Vi kvinder er super komplekse væsener. Og vi har mange niveauer og aspekter af selvbevidsthed; emotionelt, fysisk og spirituelt. Månecyklussen er energi-gødning til at skabe ligevægt i vores feminine og maskuline vekslen; læne sig tilbage – action, læne sig tilbage – action, igen og igen og igen.

Når du bruger månecyklussen til at udforske aspekter af dig selv; dine følelser, din underbevidsthed, dine udfordringer, det du drømmer om, så styrkes din intuition og kreativitet, så du får nye idéer og fornemmelser omkring, hvordan du løser dine udfordringer på en helt anden måde, end hvis du bare tænker og grubler over, hvad du skal gøre. Eller værre – prøver det samme om og om igen…

  Du får adgang til:

  Når du køber adgang til Måne Magi Gudinde Workshoppen kan du starte dit månecyklus arbejde med det samme. Du får nemlig automatisk adgang til alt dit materiale på én gang – woop woop! Du får alt dette:

   • 3 times workshop – delt i 2 videoer – med gennemgang af alle 4 månefaser – (faktisk 8, men det hører du nærmere om på workshoppen) nymåne, tiltagende halvmåne, fuldmåne og aftagende halvmåne. Alle 4 faser har forskellig energi, der influerer og støtter dig på forskellig vis gennem månecyklussen. Du vil forstå hvorfor det ikke giver mening fx kun at tappe ind i fuldmåne-kraften uden også at bruge de andre fasers energi. Du lærer også, hvordan du selv laver et fint lille nemt måneritual, som du kan bruge gennem månecyklusserne. Og vigtigst af alt, du lærer hvordan du laver en Nymåneintention – glæd dig!!

   • 4 Måne Magi Mandalaer – du får også 4 smukke mandalaer, som jeg har skabt til at støtte dit månearbejde, og når du tapper ind i energien fra madalaerne, vil de hjælpe dig med at holde fokus og være krystal klar i din retning hen imod det, du drømmer om at transformere og manifestere med din Nymåne-intention
   • Måne Magi Kalender for hele 2019 – så du kan se præcis, hvornår vi er i hvilken månefase. Og så er den inkl. stikord, så du huske, hvad du skal tune ind i i den pågældende fase – nemmere bliver det ikke – der kommer selvfølgelig ny for 2020!
   • Fuldmåne visualisering – som du kan bruge til hjælp til et fuldmåneritual

   • Spørgeforum – her kan du spørge om alt, hvad hjertet begærer. Når du ønsker at skabe forandring, skal du gøre noget nyt – noget anderledes. Du skal mere end bare deltage på (endnu) en workshop. Du skal øve dig i at implementere det nye. Og du skal øve dig i at finde din vej i det nye. Derfor har du selvfølgelig adgang til min hjælp!

  Er du et klart JA til at være med?

  Det vil være en STOR ære for mig, at lede dig til månens magiske visdom, hjem til dit hjertes kalden, din sjæls visdom. Du får adgang til alt dit Måne Magi-materiale med det samme! Så det er bare at starte, når det passer dig. Du får fint anvist, hvordan du begynder, og gennem workshoppen der er optaget i 2 videoer (lidt over 3 timers undervisning), lærer du at bruge materialet, der følger med. Alt sammen let forståeligt og nede på jorden.

  Du kommer nemt og hurtigt med lige med det samme ved at klikke på billedet herunder:

   

  Wuhuuu!!!

  Jeg glæder mig SÅ inderligt til at inspirere og undervise dig! Skriv endelig til mig, hvis du har nogle spørgsmål!

  Kærligst Måne Mutter Grethe