Kvinde Cirkel oplevelser hos mig:

Velkommen til mit Kvinde Cirkel Univers. Her kan du læse om, hvorfor det overhovedet er en god idé at sidde i Cirkel med mig. Og du kan se, hvilke Cirkler, der er på programmet.

Hvad ér en Kvinde Cirkel hos dig, Grethe?

Kvinder har gennem alle tider mødtes i Cirkler. Siddet i cirkel om bålet og senere om bordet eller bare i en rundkreds rundt om en smuk blomst, et lys eller en krystalmandala.

En Cirkel samler dig og en gruppe kvinder og skaber et unikt rum for din mulighed for en særlig udviklingsrejse. Alt efter temaet på Cirklen, så leder jeg dig sammen med de andre kvinder ind i et rum sammen, men også inden i dig selv, hvor du kan udforske det at være kvinde og at være dig.

En Cirkel hos mig er også et kærligt, åbentsindet og helligt sted, hvor du får støtte til din proces og især støtte til at lære din egen styrke at kende og bruge den i din ganske almindelige hverdag. Du skal bare være den du er, og komme som du er.

Hvorfor skulle jeg deltage i en Cirkel hos dig Grethe?

Og er det overhovedet noget for mig… tænker du måske…

Du skal deltage i en Cirkel hos mig, når du:

  • har brug for en personlig relation og et tættere samarbejde, når du skal forandre noget, integrere ny viden og mærke indad
  • har brug for at blive set som den unikke kvinde du er (selvom du ikke altid selv kan se det…)
  • har brug for et 100% fortroligt og autentisk rum, hvor du bare skal være dig 
  • er fastlåst i forhold til en situation eller udfordringer (krop, tanker, følelser) og har prøvet alt muligt uden held
  • har svært ved at give dig selv tid  og omsorg
  • føler et indre kald eller en tiltrækning til en Cirkel, selvom det ikke lige giver mening

Styrken i mine Cirkler

Når du committer dig til at være en del af en Kvinde Cirkel hos mig, så siger du samtidig også ja til dig selv på et dybere plan og svarer en dybere indre kalden i dig selv, som du måske endda ikke kan sætte ord på eller for den sags skyld forstå med dit hoved.

Styrken i mine Cirkler ligger ikke i en lav pris, mange tilmeldte og i adgangen til en masse materiale. Styrken ligger i det unikke møde mellem dig og mig og de andre kvinder i gruppen. I det rum vi får sammen, sker der magiske ting. Ting, som vi ikke kan regne ud på forhånd eller styre, men som netop derfor er meget renere og sandfærdige i udtrykket. Og som på dén måde bliver en genvej til det du ønsker at mestre i livet. 

I Cirklen guider jeg dig ind i din egen indre visdom, og du får personlig støtte fra mig hver eneste gang. Det er én af de ting, som adskiller mine Cirkler fra andres; at det er mindre Cirkler med stor personlig støtte, stor fokus på at vende blikket indad og dermed meget stor værdi.

Og fordi jeg som ernæringsterapeut, transformations-/emotionel og visionær coach, lysarbejder og med mit klarsyn og klarhørelse kan støtte dig hele vejen rundt i forhold til energi- og mindsetarbejde, følelsesmæssigt og i forhold til krop og sjæl, så giver det en helt anden mulighed for, at du kan få skabt reel forandring og få redskaber, der er et match til dig liger dér, hvor du er.

Mine Cirkler tager dig ind i en dyb og inderlig kontakt med dig selv. En kontakt der er svær at gribe om og fastholde på egen hånd. Der er uendelig meget støj, tanker i hovedet og ting vi skal nå gennem vores almindelige dagligdag, at denne opgave bliver umulig alene i længden.

Desuden kræver det øvelse at kunne mestre vores liv, udfolde vores potentiale og forstå os selv i krop, sind og sjæl. Derfor er flere af mine Cirkler af længere varighed. Jo mere commitment, du byder ind med, jo mere får du ud af det.

Cirklerne vil altid have et særligt tema, en særlig retning eller fokus, som vi arbejder med at forløse, udfolde eller træde ind i.

Er du tilmeldt en Cirkel, hvor du bliver forhindret i fremmøde, så får du altid adgang til en videooptagelse.

Ønsker du at være med i en af de længerevarende Cirkler, så er der altid mulighed for, at du kan række ud efter hjælp, støtte eller dele din proces.

Mere om det praktiske under de enkelte Cirkler. Alle Cirkler er lige nu online.

Velkommen i Cirkel med mig!

Cirkler der er åbne for tilmelding eller på vej:

NYHED – CIRKEL WORKSHOP OMKRING UDTRYK ER PÅ VEJ

Denne Cirkel er en workshop, hvor vi arbejde med at sætte dit udtryk fri. Måske har du opgivet at sige det, som du har lyst til højt. Måske vil du gerne dele mere omkring, hvad du kan, men kan ikke finde ord – eller du har for mange ord inden i. Måske er du frygtsom omkring, at give dig til kende og blive set og hørt.

I denne Cirkel arbejder vi kærligt omkring dit blokerede udtryk. Vi kigger på frygten, og du får mine bedste redskaber, så du kan skabe flow. Alle deltagere får gruppehealing og en meditation med hjem, som kan bruge til selvhealing fremover. Mere om denne Cirkel snart – på nyhedsbrevet.

NYHED:

OBS: Denne Cirkel er lukket for tilgang. Der er dog venteliste til ny Meditations Cirkel, der starter til september 2021

Meditations Cirkel omkring udtryk, tillid og selvomsorg – en helt særlig kvinde Cirkel over 6 mødegange – læs mere >>> HER

 

NYTÅRS GUDINDE CIRKEL WORKSHOP 2022

Afholdes på Zoom den 2. januar 2022,

OBS: SIDSTE TILMELDING 19. DECEMBER 2021!

Se mere om denne Cirkel lige >>> HER

OBS: KUN FOR DELTAGERE PÅ MIN NYTÅRS GUDINDE CIRKEL WORKSHOP 2022!

En 1-års Cirkel med fokus på din personligt kanaliserede Gudinde, årstiden + nymåne- og fuldmåneenergierne. Cirkel hver måned til fuldmåne.

Mere info kommer hen imod slutningen af året.