Kvinde Cirkler

Mit åbne hjerte vil gerne række ud og inviterer dig ind i mine Kvinde Cirkel Workshops. Det er nemlig tid til at huske, huske hvem du er. Og det er tid til at komme i kontakt med din indre power kære kvinde!

Det lysende feminine kærligheds-paradigme er over os, og du har med garanti mærket det, måske som et dybere indre kald på, at noget i dig skal frem i lyset, leves, udvikles, åbnes, transformeres. Eller måske har du mærket det i form af spandevis af udfordringer, der har gjort dig i tvivl, frygtsom, vaklende, forvirret. Altsammen tegn på, at din sjæl vil mere på banen – vil kommunikere mere gennem dig og hænge mere ud med dig. Din sjæl vil gerne væves ind i dit fysiske liv her på jorden.

Det er den vildeste udfordring at være i dyb og inderlig kontakt med sin sjæl i denne verden, hvor der er så meget støj og frygt og bekymringer. Og det er endnu ikke normalt og værdisat overalt – i alle relationer, på arbejdet osv. –  at gå ud i verden dybt forbundet med dit hjertes indre kalden – at lade dig guide, leve og lede dit liv fra dit hjerte, din intuition, din sjæl.

I den bedste af alle verdener så havde vi fra fødslen og gennem alle vores mange leveår lært at komme fra hjertet både i tale, væren og handling. Og vi havde lært, at det virkelig var værdifuldt at følge hjertet fremad gennem livet. Men det har vi ikke lært… Derfor er det så inderligt vigtigt nu, at vi samles og går denne vej. Sammen. For at lytte og leve efter vores hjertes dybe ønsker. For at leve livet fuldt ud med masser af kærlighed, sjov, lethed og frihed. Og for at være klædt på til at holde rum for os selv, når der kommer svære ting i livet.

I mine Kvinde-Cirkel-Workshops tapper du ind i din indre visdom, så du kan mærke, at DU er vigtig i denne verden. At du er GOD NOK. At du er VÆRDIFULD. At DU har POTENTIALE. At du er i kontakt med dit hjerte og din sjæl. Og herfra kan ALT heales og transformeres.

Cirklerne vil altid have et særligt tema, en særlig retning eller fokus, som vi arbejder med at forløse eller træde ind i.

Du kan læse om min NYTÅRS-GUDINDE-CIRKEL-WORKSHOP, der afholdes i december 2020 og start januar 2012 – lige HER!