Overgangsalderen er den vildeste rejse ind i

din ypperste intuitive og feminine kraft!

Denne del af dit kvindeliv er komplekst og en vild transformation ind i aspekter af dig selv, som er ukendte. Jeg møder ofte kvinder, der allerede fra omkring midten af fyrrerne fornemmer, at de ikke helt er sig selv. Og jeg oplever ofte kvinder, der føler sig;

 • i tvivl om dit værd som kvinde, mor, hustru, partner i denne del af livet
 • overvældet af stor sårbarhed, tvivl, usikkerhed, forvirring, træthed, sensitivitet – måske også (gen)aktivering af stress og angst – og måske endda også uden helt at kunne sætte ord på
 • overvældet af mentale/følelsesmæssige udfordringer (du havde jo egentlig rigeligt at se til i forvejen…)
 • fastlåst i livet med en “var-det-dét-følelse”
 • usikker på hvad der kommer til at ske i overgangsalderen og i fremtiden
 • bekymret for, hvad overgangen vil byde på at symptomer og gener – måske er du overvældet at de symptomer du allerede har
 • bekymret over, om du overhovedet kan nå det, som du inderst inde drømmer om
 • at du har et eksistentielt jordskælv i dine tanker, følelser og/eller krop – og både i forhold til dit arbejdsliv, dine relationer og/eller meningen med det hele
 • anderledes både udenpå og indeni

Det er helt normalt at have udfordringer med en eller flere af disse tanker/følelser/fornemmelser, og du er ikke ved at gå fra forstanden kære kvinde! Overgangsalderen er virkelig en kraftfuld proces, hvor din Indre Vise Kvinde vækkes op til dåd. Og det kan mærkes i både krop, sind og sjæl.

Hvad nu hvis du bruger hele din overgang på at tænke, at overgangsalderen er noget hø, og at der må være noget galt med dig, siden du har det, som du har det eller at det sjove i livet er slut? Og så overgangen reelt er din mulighed for endelig at få greb om den livskraft du ønsker dig, få en tydeligere åbning ind til dit hjertes kalden og finde vejen ind i dit ypperste feminine lederskab…

Hvis du vil lære at mestre din overgang, så du kan bruge den som katapult for at træde dybere ind i din egen indre visdom… hvis du gerne vil have vækket din ypperste feminine power, din urkraft, dit potentiale og give den del af dig selv næring og kraft, så du kan blive mere dig og leve dig ud i livet, ud i hverdagen… hvis du vil høre mere om en ny og banebrydende måde at anskue denne del af dit kvindeliv på… så læs med her:

Ud med usikkerheden – Ind med din indre visdom

Forløbet Intuitiv Overgang giver dig tryghed og tillid til denne kæmpe transformationsproces, hvor du går fra at være en kvinde med én hormonbalance til at være en anden kvinde med en helt anden. Går fra at kende én tidsalder i din kvindelivscyklus og ind i en ukendt forvandling.

Som sommerfuglens larvetilstand i puberteten tog dig fra barn til ung kvinde, for mange år tilbage, så er overgangen igen en tid, du skal igennem for at træde ud som en smuk ny sommerfugl på den anden side. En proces der ikke er smertefri. En transformation du ikke kan styre. En forandring der ikke er til at forudse.

Du skal blive til en sommerfugl, som du slet ikke kender. Endnu. Men som Intuitiv Overgang med garanti vil giver dig impulser, idéer, viden til at få på vingerne og flyve videre i livet i den mest kraftfulde version af dig selv.

 MODUL 1 FRIGIVES ONLINE LØRDAG DEN 7/3 2020 KL. 8.00!

JUBIIIII-BONUS 1:
Du sparer 1.000,00 kr. i forhold til normalprisen – jubiiii!!!!

UNIK PERSONLIG BONUS 2:
En personlig 1:1 online session på 60 min. med mig!

HEALENDE OG TRANSFORMERENDE BONUS 3:
Du får gratis adgang til mit online Vis Kvinde Råd – også efter alle dine moduler
og temaundervisningerne er udgivet – 1 time hveranden uge.

BONUSSER til en værdi af flere tusinde kroner!!

Og det bedste af det hele er, at prisen for forløbet kun er kr. 4497,-!!!
Du kan endda betale i 1 hug eller i 4, 8 eller 12 rater (ved 12 rater er det kun 374,75 pr. gang!!!)

OBS: fordi du også skal have en personlig mini-Soul Realignment Session i Modul 3, 
så er der en del info fra dig, som jeg skal have ved din tilmelding.

Du kan se de forskellige ratebeløb nederste på siden,
der kommer frem, når du klikker på den røde boks her:

Gennem overgangsalderen er det normalt at opleve flere perioder med lavt selvværd, usikkerhed, tvivl og uro for fremtiden. Der vil sikkert også komme symptomer som fx hedeture, vægtstigning, træthed, dårlig søvn, irritabilitet, og det vil få negative tanker og fastlåste følelser til at blusse op og blive fastlåste.

Overgangen er helt ærligt ofte en “rodet affære”, og det kommer helt ærligt til at kører op og ned. Disse rutsjebaneture kan meget let medføre, at du føler dig ekstra sårbar, super forvirret og faktisk også i perioder få dig til at føle manglende livsglæde. Dette deler jeg ikke for at gøre dig urolig for din overgang, men for at sige det som det er. Det er en naturlig konsekvens af den meget store forandring, som overgangen bringer i krop, sind og sjæl. Men kære kvinde – jeg har din ryg!

Overgangsalderen åbner nemlig også op for en helt særlig kraft. Et helt unikt potentiale som der kun åbnes op for på dette tidspunkt i dit kvindeliv. Spirituel Overgang viser dig, hvordan du tapper ind i og anvender denne kraftfulde superpower, der lander mere og mere i dig i dine forvandlingsår.

Denne nye superpower vil også vække og bevidstgøre din personlige spirituelle kraft. Den vil også provokere dig og rode op i gamle ting, som du troede, du havde styr på. Og der vil være aspekter af denne vilde specielle transformationskraft, som du ikke kan lide. 

Det er min erfaring, at jo mere du lærer poweren at kende, jo mere du lytter til kraften og handler derfra, lever den ud – jo nemmere bliver din overgangsalder. Og jo mere fantastisk bliver den del af dit liv, som du træder ind i efter din overgang. Du vil komme til at opleve dit andet forår, og en indre kraft og visdom, som aldrig før. Al den viden får du på Intuitiv Overgang!

 • Intuitiv Overgang hjælper dig gennem det vakuum, der er mellem den kvinde du var, og den kvinde du er ved at blive
 • Intuitiv Overgang hjælper dig helt trygt ind i og/eller gennem den magiske ommøblering, som overgangsalderen er. Du lærer at folde den nye version af dig selv ud – selvom det til tider er overvældende
 • Intuitiv Overgang vil også hjælpe dig med at forstå, hvad der sker fysisk i din krop, at lindre dine hedeture, din træthed, mavedeller eller hvilke fysiske symptomer din overgangsalder byder dig – og du introduceres til viden omkring mad og kosttilskud, der vil forebygge og gavne
 • Du kommer til at vide præcis, hvordan du støtter dig selv bedst muligt – hele vejen rundt; i krop, tanker, følelser, energi og sjæleligt. Om du er nybegynder i at arbejde med dig selv – eller om du egentlig troede du var færdig med det… Om din intuition og spiritualitet først er ved at blive vækket nu, om du har haft kontakt længe eller om du trænger til et kærligt puf i forhold til at leve det du fornemmer ud i livet. Også hvis du har været på en hel masse andre forløb og har prøvet en hel masse, men stadig ikke helt fundet din vej
 • Intuitiv Overgang er en katalysator for denne magiske transformation, der er åben for i overgangsalderen. En transformation der tager dig fra følelsen af utilstrækkelighed, tvivl, usikkerhed og ind i din dybe manifestations- og skaberkraft, så du kan leve et liv med mere flow, spænding, nysgerrighed, åbenhed, klarhed, kærlighed og power – forbundet i alt der er dig – krop, tanker, følelser, hjerte, intuition og sjæl
 • Intuitiv Overgang vækker dit sjælelige potential og genforener dig med dit livsformål og dig selv på et meget dybere plan
 • Intuitiv Overgang er for dig, der insisterer på at få det bedste ud af dit liv. Du finder ingen andre forløb om overgangsalderen, hvor alt er med – krop, tanker, følelser og sjæl. Jeg har specialiseret mig i alt fra energiarbejde/healing, ernæringsterapi, sjælspotentiale, brydning af fastlåste tanke- og følelsesprocesser og meget mere – wihuuuu!! Se fuldt program for Intuitiv Overgang herunder!

 Intuitiv Overgang er en rejse gennem
4 super transformerende moduler,

hele 15 dybdegående temaundervisninger

og mange opløftende samlinger på mit Vis Kvinde Råd!

Intuitiv Overgang er mit signaturforløb og det eneste forløb i Danmark, som klæder dig på til, at bruge din overgangsalder, som en transformationskraft ind i overgangsalderen, hvor det fysiske, mentale, emotionelle og spirituelle flettes sammen. Forløbet, der indeholder omfattende og dybdegående viden, giver dig en komplet forståelse for kompleksiteten i din overgang. Du lærer genvejen ind til din indre visdom, og så er det et forløb med direkte adgang til min støtte på flere forskellige måder gennem mange måneder!

Intuitiv Overgang er specifik, overskuelig og indeholder al min visdom om kvindelivet hen imod, gennem og efter overgangsalderen. Undervisningsmateriale, små lette øvelser, visualiseringer og refleksion binder informationen sammen fra modul til modul og sikrer din transformation. Intuitiv Overgang er dog langt fra bare at være en masse viden kun til hovedet. Det er i højere grad et forløb, der ikke alene giver dig dig adgang til din unikke vilde indre visdom og de kraftfulde ressourcer, der ligger din overgangsalder – men især giver dig kraften til at træde dybere ind i din unikke power og leve den ud i virkeligheden! Og der er brug for din kraft i verden!

Du får 4 super transformerende moduler, 15 dybdegående temaundervisninger, og uge for uge flettes al undervisningen sammen til en helhed. Desuden finder du nogle kraftfulde bonusser, der yderligere vil sikre, at du får mest muligt ud af din særlig forbindelse til din intuition, dit indre kald, der vækkes yderligere i din overgang.

De 4 moduler svarer til ca. til minimum 1/2 dags workshop. Temaundervisningerne varer fra 1-1,5 time en enkelt 3 timer (Mad i overgangen). Hveranden uge har du mulighed for at mødes med mig 1 time online – ansigt til ansigt – i mit online Vis Kvinde Råd, hvor du kan spørge om alt!

Det er ubeskriveligt, hvor stor healing vi kvinder kan opnå, når vi samles i en gruppe, der er funderet i åbenhed, ærlighed, kærlighed og rummelighed. Jeg leder vores gruppe – Vis Kvinde Råd – hveranden uge. Kender du det med at have brug for en skulder at græde ved, men så ender det med, at du græder alene? Kender du det med at have brug for, at der er en, der lytter til dig, men så ender det med, at du går med dine udfordringer alene? Det laver vi om på sammen gennem disse unikke Vis Kvinde Råd, hvor jeg også dele min egen rejse deltaljeret, så du kan få masser af inspiration! De kvinder som tidligere har været med, har været på forskellige steder i deres overgang og mellem 45 og 59 år.

På Vis Kvinde Råd kan vi mødes online ansigt til ansigt, og du kan dele din transformation, spørge om personlige ting og få min guidening til din proces. Der er ‘åben mikrofon’ så at sige, så her deler og spørger du om lige præcis det, du har lyst til og brug for. Eller du kan være med og høre de guldkorn og den visdom, der altid kommer, når andre deler eller spørger.

Materialet udgives online over 8 uger, men du kan gå gennem det i dit helt eget tempo, på det tidspunkt du har lyst til, og hvor du lige er i verden. Du vil nemlig fortsat have adgang både til vores private Spørgeforum og til Vis Kvinde Råd, hvor alle de skønne kvinder, som tidligere har været på Intuitiv Overgang også er med.

Du kan være med på Vis Kvinde Råd som du har lyst og brug for, og du kan bruge disse kvindesamlinger til at skabe momentum i din fortsatte udvikling. Modul 1 frigives lørdag den 7/3 2020 kl. 8.00 online. Du skal ikke ud af døren, og du kan kigge materialet igennem lige, når du har lyst, for Intuitiv Overgang er ikke et forløb, der skynder på dig. Mere info om indholdet i teksten herunder!

And suddenly you know that it’s time to start something new and to trust the magic of beginnings 

I modul 1 lærer du bl.a. om de arketypiske træk for kvinden, som går hen imod og gennem overgangen, og jeg folder værdifuld viden ud for dig om den helt nye og unikke kraft, du træder ind i eller måske allerede står i. En kraft som det kun er muligt at tappe ind i på denne tid af dit kvindeliv.

Du får en dybere og bredere forståelse for, hvad myter omkring kvindens overgang altid har “varslet”. Og du vil se, at det ikke “bare” er en tid med nedgang i dine kønshormoner og kropsligt forfald. Det fysiske er også vigtigt, og symptomerne kan være ret så vilde, men du skal vide mere om den helt unikke kraft, der blomstrer i dig, så du bevidst kan omfavne din nye tid med flere værdifulde vinkler, og herefter vælge at lede dit liv fra din egen indre unikke visdomskilde.

Her er nogle af modulets lektioner:

fire Kraften – urkraften – der åbnes op for i din overgangsalderen – og kun her!

fire Hvem er kvinden i overgang? Hvem er du i din nye version af dig selv?

fire Arketypiske træk for kvinden i overgang

fire Østens visdom om overgangens vilde transformationskraft

fire Kvindens forvandling i 7-års perioden fra 42- 49 år, 49-56 år og opefter

fire 2 fantastiske visualiseringer: Genoprettende Moder Jord visualisering og Energi Transformerende, Balancerende Chakra Illumination

Hvis du aldrig har været interesseret i spiritualitet, så begynder den at røre på sig, når du går henimod din overgangsalder. Hvis du allerede er bevidst om din spirituelle dimension, så vil du kunne mærke, at der skrues op for dine intuitive evner og fornemmelser i overgangen. Og det skal du benytte dig af, for du kommer til at føle dig mere hel, når du er sikkert forankret i din intuitive kraft.

At kunne forstå det, der sker i overgangen, ligger i en sammensmeltning mellem det fysiske, det tanke- og følelsesmæssige og det spirituelle – i kontakten til din sjæl og den universelle livskraft. 

Du vil blive overrasket over, at overgangsaldersymptomer som træthed, nedtrykthed og hedeture også har noget at gøre med din sjælelige dimension.

Hæng på hvis det her med din sjælelige dimension er nyt eller lyder lidt for underligt… I virkeligheden er dit hjerte, din kreativitet, intuition og mavefornemmelse sjælens sprog, og det kan alle lære at mestre og udvikle yderligere gennem årene, så du står bomstærkt i dig selv.

Du kommer efter dette modul til at forstå, hvorfor det ikke giver mening at give råd om fx kosttilskud, mad, hvordan du kommer af med overvægt, før du ved mere om den helt unikke kraft, du er ved at integrere.

Temaundervisninger til modul 1:

Den spirituelle dimension, chakra, intuition, energi – alt sammen noget du ikke kan se og føle på. Alt sammen noget der fornemmes og kan være svært at udtrykke med ord, og derfor også tit i handlinger. Det betyder, at mange kvinder bypasser, deres spiritualitet: den leves indeni, men er ikke implementeret i handlinger, kommunikation, væremåde eller tanker. Energi – Universets kraft – livskraften (hvad end du kalder den) er nødvendig for at skabe healing på alle planer, og du ér denne kraft, derfor har du allerede det, der skal til – og det du føler du mangler – inde i dig selv. 

Du har måske hørt om det maskuline paradigme, som bl.a. har sat sig sine spor i forhold til, hvordan der ses på kvinder i dag – og især ældre kvinder. Og du har måske også hørt, at det feminine paradigme er på vej tilbage. Reelt set er det det ‘negative maskuline’, som har været i højsæde som en måde at styre og se verden på, og mange kvinder sidder fast i det ‘negative feminine’. Så i denne temaundervisning dykker vi ned i det ‘positive feminine’ og det ‘positive maskuline’ og disse to elementers fuldendte sammensmeltning. Så bliver din overgangsalder nemlig en dybere rejse ind i dig selv. Når du mestre at guide dig selv væk fra det negative og hen i det positive af disse 2 aspekter i dig, så bliver alting lettere, også at følgedit hjerte, dit indre kald.

Den altafgørende ro og afslapning – nu går den ikke længere uden. Indre ro har betydning for din energi, din forbindelse til din intuition og dit fysiske og emotionelle velvære. Ro er simplethen udgangspunktet for, at din overgangsalder kan blive transformerende og så lidt ubehagelig som mulig. Her får du alle mine tips og tricks til ro.

At have omsorg for dig selv, at kunne holde rum for dig og være med dig selv – det er selvomsorg. At kunne give dig selv selvomsorg også, når det er svært, det er den vildeste gave, du kan give dig selv gennem overgangen. Og resten af livet. At være OK med, at alt ikke er 100% OK. Det er herfra du kan udvide og kropsliggøre selvkærlighed. Vi ved, vi skal elske os selv, men det er svært. Selvkærlighed bæres nemlig af, at kunne holde rum for dig selv i det svære, og det dykker vi dybere ned i her.

 MODUL 1 FRIGIVES ONLINE LØRDAG DEN 7/3 2020 KL. 8.00!

JUBIIIII-BONUS 1:
Du sparer 1.000,00 kr. i forhold til normalprisen – jubiiii!!!!

UNIK PERSONLIG BONUS 2:
En personlig 1:1 online session på 60 min. med mig!

HEALENDE OG TRANSFORMERENDE BONUS 3:
Du får gratis adgang til mit online Vis Kvinde Råd – også efter alle dine moduler
og temaundervisningerne er udgivet – 1 time hveranden uge.

BONUSSER til en værdi af flere tusinde kroner!!

Og det bedste af det hele er, at prisen for forløbet kun er kr. 4497,-!!!
Du kan endda betale i 1 hug eller i 4, 8 eller 12 rater (ved 12 rater er det kun 374,75 pr. gang!!!)

OBS: fordi du også skal have en personlig mini-Soul Realignment Session i Modul 3, 
så er der en del info fra dig, som jeg skal have ved din tilmelding.

Du kan se de forskellige ratebeløb nederste på siden,
der kommer frem, når du klikker på den røde boks her:

Tilmelding inkl. værdifulde bonusser slutter om:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

You can’t stop the waves but you can learn how to surf

I modul 2 lærer du at skabe plads til din indre visdom og skaberkraft, så du kan komme i dybere kontakt med din intuition og folde den mere og mere ud gennem årene i overgangen. Selvom du har udfordringer i livet, og selvom kroppen har ubehagelige fysiske symptomer, får du her en skabelon til en overgangsalder – et liv – i større balance.

Der er nemlig fire ting, som vil gøre din rejse gennem overgangen mere ubehagelig og samtidig forhindre dig i at få adgang til dine vilde indre visdom og kraftfulde ressourcer i overgangsalderen. Og det er 1) at du ikke kender din indre kraft, 2) dine fastlåste tanker og følelser, 3) en manglende forbindelse til din sjælelige dimension og 4) manglende evne til at føre din intuitive stemme ud i hverdagen.

Der skal nemlig være synkronicitet mellem dine tanker, følelser, din intuition, dit hjerte, din energi og så dine handlinger – for at det hele kan gå op i en højere enhed! Det arbejder du med at implementere gennem hele forløbet! Det kræver øvelse. Masser af øvelse. Og måske har du givet for tidligt op før…

Når overgangsalderen melder sin ankomst, er det virkelig nemt at blive fastlåst i frygt, irritation, usikkerhed eller bekymring. Der sker mange forandringer i kroppen, og mange følelser kommer op, at du vil opleve perioder, hvor du bliver i tvivl om dig selv. Men det er der råd for kære kvinde!

Her i modulet får du hjælp til at støtte dig selv gennem fastlåste tanke- og følelsesmæssige mønstre og komme trygt gennem alt det, der sker i din “nye pubertet”. Dermed kan du skabe dynamik og bevægelse i det fastlåste og sætte kursen mod en mere sikker og rolig havn.

Bruger du dit ego til at prøve at forandre dit ego, vil du ikke komme langt, men hænge fast i eller hurtigt gå tilbage til gamle uhensigtsmæssige vaner. Der vil ikke ske forandringer i dine tanker og følelser. Du vil føle dig fastlåst, og det dræner dig for energi. Og på den måde kan årene i overgang let blive double trouble

Gennem alle modulerne lærer du at holde rum for dig selv og blive mere bevidst om din dybere forbindelse til din intuitive kraft og saft – din Indre Vise Kvindes stemme – så du herfra kan skabe “hul igennem” udfordringer, vaner, bekymringer, som du føler dig fastlåst i eller, som du har haft i mange år.

Tanker er hjernens sprog. Følelserne er kroppens sprog. Det du tænker og føler skaber din realitet. Du lærer i dette modul, hvordan du bevidst “drejer” dine tanker og mærker dine følelser, så du kommer ud af fastlåstheden. Følelsernes kraft er stærk, så det er vigtigt bevidst at kunne ændre din vibration. På den måde får du meget mere energi til rådighed, og der bliver meget mere taletid ledig til din indre intuitive stemme. Det lærer jeg dig med min metode til at skabe “hul igennem” – læs mere her:

fire Tanker, følelser, opmærksomhed, energi, manifestationskraft, kvantefysiske sammenhænge, hjerteenergi, vibration – alt hænger sammen

fire Ro på tanker (frustrationer, tvivl, usikkerhed etc.)

fire Skabelon og fremgangsmåde til at forvandle af kritiske og negative tanker til høj vibration

fire Skabelon og fremgangsmåde til at forandre og bevæge dig gennem dine fastlåste følelser til en høj vibration

fire Lær at holde rum for dig selv og giv din indre power til din Indre Vise Kvinde

fire Overblik over transformerende redskaber – din egen personlige liste

fire Guide til at bruge dette modul som støtte til enhver udfordringer, der måtte komme din vej

fire 2 dejlige visualiseringer der støtter dit indre emotionelle arbejde og skaber flow i det fastlåste 

Du får værdifulde men simple redskaber, du kan bruge gennem overgangsalderen – resten af livet faktisk. Det er også i den måde, hvorpå du lærer at være med dig selv, at du vil finde ro, kærlighed, frihed, healing og flow. Ligegyldigt hvilke udfordringer du står i.

Det lyder måske af store ord, men den måde du ser dig selv på, den måde du er i dine relationer på, den måde du spiser på, behandler dig selv på osv., alt det vil forandre sig gennem modulerne og temaundervisningerne.

Temaundervisninger til Modul 2:

Guide til hvordan du laver og anvender små ritualer, som støtte gennem din overgang – og efter. Hvordan du med opmærksomhed, intension og symbolik kan skabe dit eget energiløft lige, når du har brug for det. Og hvordan du bruger ritualer til at skabe forandringer.

Din indre og ydre kommunikation – din overgang, i forhold til svære relationer og nedsættende tanker om dig selv. Hvordan kan du være sårbar uden at gå i offerrolle? Hvordan kan du føle dyb kærlighed til dig selv og respekt for dig selv midt i det svære? Grænsesætning som er klar, omsorgsfuld og kærlig for alle parter. De ord du bruger og tænker har kraft og er en energi i sig selv. Meget mere om alt dette i denne temaundervisning.

The Soul is the truth of who you are

I dette modul kigger vi på den dimension af dig, som ikke er til at se med det blotte øje. Den dimension af dig, som hos de allerfleste kvinder mangler at blive fuldt ud integreret. Den del af dig, som vil bringe dig så uendeligt meget power, hvis du lærer at bruge dens potential. Det skal handle om din sjæl, din inderste dybeste visdom!

Det er fra din hjerteenergi, fra din sjælelige dimension, du via din intuition henter din unikke indre visdom, din sandhed, og din unikke power. Her i modul 3 kommer du til at forstå meget mere, om den du er på et sjæleligt plan. Jeg hiver forståelsen af denne del af din natur helt ned på jorden til dig.

Igennem modul 3 kommer du også til at opleve, at modulerne hænger sammen i en integreret helhed. Vi samler og slår bro mellem temaerne fra modulerne, så du både kan balancere og jonglere med alle de aspekter, der skal være på plads, så din overgang rent faktisk bliver indgangen til din superpower og den bedste del af dit liv – så du fremover helt bevidst kan forme og skabe det liv, du ønsker dig.

Modulerne er som en dannelsesrejse ind i og gennem overgangsalderen. Og jeg lover dig, at det rent faktisk er simpelt, når jeg først har vendt det for dig gennem materialet.

fire Grundigt overblik over sjælens dimension i min e-bogen “Min sjæl”

fire Personlig mini-Soul Realignment Session – forstå din guddommelige natur, dine sjælelige unikke gaver, dit sjælsformål, og bliv bevidst om, hvor du let kan spænde ben for dig selv, og hvad du kan gøre for at undgå det fremover

fireForstå din 3D, 4D & 5D version – hvornår du er fastlåst, og hvad du kan gøre for at få flow mellem dem igen – gå fra ego-styring til Indre Vis Kvinde og sjæls-styring

fire Lær at tage din sjæls hvisken med ind i dit hverdagsliv – i relationer, arbejdsmæssigt osv.

fire Mød din Indre Vise Kvinde – Gudinde-arketypeenergien – som vil bringe dig så meget healing gennem alle dine år i overgang, og samtidig være din indre vise guide fremadrettet, så du lever dine ressourcer og dit fulde potentiale ud i livet

fire Energi-Lydhealing med Koshi Chimes

fire 2 super kraftfulde visualiseringer – Forbind dig med din indre vise kvinde og Mærk din 3D, 4D og 5D version

Temaundervisninger til Modul 3:

Kulturel, spirituel og energetisk betydning af de forskellige symptomer, der hører til overgangen. Alt passer smukt sammen. Tips til støtte og lindring af hedeture, træthed, tørreslimhinder, vægtøgning, dårlig søvn, dårlig hukommelse, muskel- og ledsmerter, manglende sexlyst, hårtab, humørsvingninger mm.

Forandringer i krop, tanker og følelser påvirker uvilkårligt din seksualitet. I denne temaundervisning taler jeg hele vejen rundt om seksualitet i forhold til kultur, transformation, nytænkning, opgør (eller rettere oprør…). Og det er ikke en dårlig ting, at din seksualitet forandrer sig. Udfordringer, fastlåsthed, bekymringer vendes her til ro, åbning, frihed og kærlighed til denne del af dit kvindeliv her i dit andet forår.

A Ceremony is an appointment with the Universe

En så utrolig vigtig overgang i kvindelivet SKAL have en helt unik ceremoni! Ceremonier er vigtige for, at vi kan forbinde os med opløftende, støttende og udviklende værdier. Og vigtige for at (gen)skabe traditioner i vores cykliske kvindeliv.

Ceremonier forbinder os til vores forfædre og formødre samtidig med, at de bærer os fremad i livet. Desuden får ceremonier os til at stoppe op og være totalt nærværende i nuet.

Kronen på Spirituel Overgang bliver en særlig ceremoni til DIG! Jeg guider dig kærligt gennem denne hemmelige intuitive feminine ceremoni, som jeg har skabt til dig. Der er tre forskellige, alt efter hvor du er i din rejse:

fire Ceremoni til dig der går mod overgangsalderen

fire Ceremoni til dig der er midt i overgangen

fire Ceremoni til dig der står i slutningen af pilgrimsrejsen

Din Ceremoni består af forskellige spændende elementer, som jeg ikke vil røbe mere om nu. Du må vente spændt! Du kan lave ceremonien, når du har lyst ro til det. Ugen efter modtager du de sidste temaundervisninger på forløbet.

I modul 4 modtager du hele 7 temaundervisninger, som er et helt madforløb i sig selv + 3 temaundervisninger om kosttilskud, hudpleje og æteriske olier :

Lær at spise fra din intuitive stemme – og ikke fra dit fastlåste ego. Alt maddrama forsvinder, fordi du nu kan købe, vælge og spise med en helt anden energi og bevidsthed. En kæmpe befrielse! Og ja, det kræver at du kan stå stærkt i din Indre Vise Kvinde. Men det kan du her efter Modul 3! Så mange kvinder har problemer med mad, og nu kan du holde rum for dig selv, hvis du har udfordringer her. Det handler om at få et helt naturligt forhold til mad. Vi trækker elementer både fra Modul 1 og Modul 2 ind i denne temaundervisning.

Her får du en udvidelse af “Intuitiv spisning”. Og du får letforståelige praktiske redskaber, der tager dig ud af skam og frygt omkring maden og redskabet til at give din indre kritiker mundkurv på. Her deler jeg 2 visualiseringer, der hjælper dig med at give dig selv en kærlig hjernerengøring, så du kan forandre hele måden, som du spiser på, uhensigtsmæssige mønstre og madvaner, der ikke støtter dig. Jeg deler også, hvordan du kan arbejde visionært med at få nye madvaner implementeret. Og jeg deler, hvad du skal gøre i fremtiden, når det bliver svært ikke at gå med den indre trodsige og umodne del af dig, som råber på mad/slik/kage, som du ved ikke er godt for dig. Du lærer at tage lederskab for din mad, men ikke på en stram og firkantet måde (det virker alligevel ikke i længden…) – men på en måde, så du føler, at du mere bevidst vælger din mad og din næring. 

The food you eat can be either the safest and most powerful form of medicine or the slowest form of poison (citat af Ann Wigmore).

Med de ændringer der sker i dig i overgangen, er det vigtigt, at du er bevidst om, hvordan du også med maden, kan tage vare på dig selv – heale ubalancer og forebygge fremadrettet. Vi skal snakke mad – hvad, hvor meget og hvorfor. Og vi skal snakke om proteiner, kulhydrater og fedt i en særlig healende og forebyggende fordeling til dig, der går mod eller står i overgangen. Du får her en tallerkenfordeling, som du kan bruge som en praktisk guide til at se, hvad der skal være på din tallerken, hver gang du spiser et måltid mad. Du får tips til madvarer, du med fordel kan spise mindre eller mere af, og jeg deler mine opskrifter til nemme og super nærende retter.  Denne undervisning er både bred og dyb og kommer bl.a. også omkring, hvorfor det er vigtigt ikke kun at tænke på at spise phytoøstrogener (støtte nu dit østrogen falder), men også hvor vigtigt det er at implementere madvaner og livsstilsvaner, der støtter hormoner som insulin (blodsukker) og kortisol (stress). Og vi kommer også omkring dine hormoner leptin og ghrelin, der styrer din sult og mæthedsfølelse. Vi kommer heller ikke udenom, at tale om støtte til din krops naturlige afgiftning, støtte til din fordøjelse, styrkelse af dit hjerte-kar-system og immunforsvar.

Og så skal vi tale om vægt. Mange kvinders store udfordring! Især fordi mange tager på gennem årene i overgangen. Men alt hænger smukt sammen. Her træder min indre ernæringsterapeut frem i fuldt flor! Måske vil du blive (meget) overrasket over, at overvægt og manglende forbindelse til din spiritualitet sagtens kan være en udfordring i forbindelse med ønsket vægttab! Og måske det aspekt du har manglet tidligere for at komme i mål. Har du udfordringer her, så husk du altid kan spørge ind til dine personlige udfordringer og/eller du kan bruge din personlige 1:1 session (din særlige BONUS 2), til at tage hånd om din krop og din sundhed. Det er klart, at hvis du har mange ubalancer, så skal du lære at skrue op for de elementer, som du har lært om gennem moduler og temaundervisninger på hele Intuitiv Overgang – tanker, følelser, ro, madvalg etc. I denne temaundervisning deler jeg mere om, hvordan du kan bruge maden som medicin, og også hvad der skal til for, at du kan lykkedes med det. Så mange kvinder har drømt om at ville i bedre balance, men er endt med at føle sig endnu mere forkerte end før de startede kure, regimer etc., og er endt med en indre kritiker, som nu har mere kraft og fylder mere end tidligere.

_________________________________________________________________________ 

Selvom ro, indre power og nærende mad kommer først, så får du her mine bedste anvisninger til støttende, lindrende og balancerende kosttilskud til denne særlige tid i dit liv – energi, fordøjelse, hormoner og nervesystem mm. Der findes så mange dejlige kosttilskud, og vi kan jo ikke tage dem alle på én gang. Derfor må de prioriteres, og det er også sådan, at det meget vel kan være forløsende at få orden på et system fx fordøjelsen, før du går videre med støtte til huden. Det taler jeg hele vejen rundt om i denne temaundervisning.

Her får du mine bedste age proof tips til din hudpleje i disse år, hvor din hud forandrer sig meget. Vi skal tale om cremer, olier, serums, daglig pleje mm. Der er glød, udstråling og renhed på programmet. Og selvfølgelig får du mine bedste og på lang sigt holdbare tips til at støtte huden.

Sanselige, geniale, healende, lindrende æteriske olier til din skønne overgang og de udfordringer, der kan komme gennem årene. Støtte til din intuitive kraft, din energi, din krop, dit sind, din sjæl og healing på tværs af generationer. 

 

  • at føle dig fuldstændig klædt på til rejsen gennem denne særlige tid i dit liv 
  • at din overgangsforvandling bliver nemmere, fordi du kan give næring til din power og ikke kun det svære
  • at blive dybt inspireret gennem hele forløbet både i forhold til spiritualitet, sjæl, hjerteenergi, tanker og følelser og krop
  • at få løsninger til støtte af de vanlige symptomer, der kan dukke op på forskellige tidspunkter i overgangsalderen;  træthed, hede/svedeture, tørre slimhinder, dårlig hukommelse, muskel- og ledsmerter, manglende sexlyst, hårtab, humørsvingninger, vægtøgning, dårlig søvn mm.
  • at få en mere klar og åben intuitiv “telefonlinje” 
  • at få en større følelse af ro og balance i krop, sind og sjæl
  • at få et helt nyt og meget mere befriende og opløftende syn på din overgang, din krop, dit selvværd, dit potentiale, dit livsformål
  • at få en større oplevelse af forbindelsen til en kraft, et mod og en tillid til dig selv i forhold til tidligere
  • at du får en meget dybere forståelse for dit unikke sjælelige potentiale, dit livsformål, og en forståelse for, hvorfor du først nu kan træde helt ind i det
  • at du lærer at være rolig og OK med dig selv også i tider, hvor det føles svært
  • at dit materiale kan bruges igen og igen gennem alle de år, du er i overgang og faktisk også efter din overgang er slut
  • at forløbet vækker din egen indre visdom og dine vilde intuitive, sjælelige og hjertelige ressourcer
  • at du blive set, hørt, mødt og guidet fra mit hjerte til dit ligegyldigt hvor du er på din personlige rejse gennem livet

Menopause… a pause where you find new depths, new sides and new layers of the woman you are!

Intuitiv Overgang er anderledes end alle andre forløb, som du har været på, for det slutter ikke rigtigt! Vi starter lørdag den 7/3 2020 kl. 8.00. Materialet udgives online, så du skal ikke møde op nogle steder, du kan bare åbne din iPad, smart phone eller computer og finde materialet der.

Moduler og temaundervisninger udgives drypvis henover 8 lørdage efter nedenstående plan, men du har fortsat mulighed for at spørge, række ud og få støtte efter det sidste materiale er kommet. 

Overgangsalderen er ikke en lineær proces, og udfordringer kommer i bølger gennem de mange år, hvor du er i forvandling. Derfor giver det ikke mening for mig, kun at være der for dig i 8 uger. Også efter at alt materialet er landet hos dig, har du mulighed for at række ud og få min støtte.

Og derfor kan du tage moduler og temaundervisningerne i dit helt eget tempo. Hvis der er én ting kvinder i overgang IKKE har brug for, så er det stress, mere travlhed og at presse bevidsthed, personlig udvikling og alt muligt nyt igennem…

Og jeg mener det! Du kan virkelig tage forløbet i dit helt eget tempo! Jeg kommer ikke efter dig og skælder og smælder, hvis du har brug for 1 måned (eller mere!) til et eller flere af modulerne. Du skal ikke være færdig til en bestemt dato.

Det er dybt transformerende undervisning på Intuitiv Overgang. Og du bestemmer også selv, hvordan du vil arbejde med det: for dig selv helt privat eller aktivt med spørgsmål, deling om din proces, række ud efter min guidening i vores fælles lukkede private Spørgeforum eller på Vis Kvinde Råd. Måske er du meget aktiv i nogle uger og så mere tilbagelænet i andre. Du bestemmer selv kære kvinde!

Vores online LIVE Vis Kvinde Råd er hveranden onsdag kl. 19.30-20.30, og det er din særlige BONUS 3! Vis Kvinde Råd optages, hvis du ikke kan være med LIVE, så kan du se optagelsen bagefter.

Læs længere nede i teksten her, hvad andre kvinder har fået ud af at være med på Intuitiv Overgang.

Oversigt over udgivelse af dit materiale,

som du kan åbne får, når du har tid og lyst

+ datoer for Vis Kvinde Råd 

MODUL 1:

Lørdag den 7/3 : Modul 1 kl. 8.00

Onsdag den 11/3: Vis Kvinde Råd kl. 19.30-20.30 (optages)

DE 4 TEMAUNDERVISNINGER DER HØRER TIL MODUL 1:

Lørdag den 14/3: Udkommer kl. 8.00

MODUL 2:

Lørdag den 21/3: Modul 2 kl. 8.00

Onsdag den 25/3: Vis Kvinde Råd kl. 19.30-20.30 (optages)

DE 2 TEMAUNDERVISNINGER DER HØRER TIL MODUL 2:

Lørdag den 28/3: Udkommer – kl. 8.00

MODUL 3:

Lørdag den 4/4: Modul 3 kl. 8.00

Onsdag den 8/4: Vis Kvinde Råd kl. 19.30-20.30 (optages)

DE 2 TEMAUNDERVISNINGER DER HØRER TIL MODUL 3:

Lørdag den 11/4: Udkommer kl. 8.00

MODUL 4:

Lørdag den 18/4: Modul 4 kl. 8.00

Onsdag den 22/4: Vis Kvinde Råd kl. 19.30-20.30 (optages)

DE 5 TEMAUNDERVISNINGER DER HØRER TIL MODUL 4:

Lørdag den 25/4: Udkommer kl. 8.00

FORLØBET SLUTTER IKKE DEN 25/4!!!

Forløbet slutter ikke den 25/4 efter det sidste materiale udgives. Du har fortsat mulighed for at stille spørgsmål i vores lukkede private Spørgeforum, og din BONUS 3 giver dig adgang til mine Vis Kvinde Råd om onsdagen hveranden uge fremover!

MODUL 1 FRIGIVES ONLINE LØRDAG DEN 7/3 2020 KL. 8.00!

JUBIIIII-BONUS 1:
Du sparer 1.000,00 kr. i forhold til normalprisen – jubiiii!!!!

UNIK PERSONLIG BONUS 2:
En personlig 1:1 online session på 60 min. med mig!

HEALENDE OG TRANSFORMERENDE BONUS 3:
Du får gratis adgang til mit online Vis Kvinde Råd – også efter alle dine moduler
og temaundervisningerne er udgivet – 1 time hveranden uge.

BONUSSER til en værdi af flere tusinde kroner!!

Og det bedste af det hele er, at prisen for forløbet kun er kr. 4497,-!!!
Du kan endda betale i 1 hug eller i 4, 8 eller 12 rater (ved 12 rater er det kun 374,75 pr. gang!!!)

OBS: fordi du også skal have en personlig mini-Soul Realignment Session i Modul 3, 
så er der en del info fra dig, som jeg skal have ved din tilmelding.

Du kan se de forskellige ratebeløb nederste på siden,
der kommer frem, når du klikker på den røde boks her:

Tilmelding inkl. værdifulde bonusser slutter om:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Forløbet foregår online, og det betyder, at du har adgang til materialet, når du har tid og lyst via PC, tablet eller smartphone. På den måde kan du tage Intuitiv Overgang med i sommerhuset, på ferie og over på sofaen. Du vil altid have adgang til alt materialet.

Du kan deltage i vores LIVE-samlinger, som jeg kalder Vis Kvinde Råd. Det er her, du har mulighed for at mødes med mig, og det er her, jeg med spørgsmålene fra de andre deltagere fletter det du lærer på modulerne og i undervisningstemaerne sammen.

Vis Kvinde Råd foregår på platformen Zoom, hvor vi kan se hinanden og tale sammen. Zoom er nemt at bruge. Mere info ved tilmelding.

Alle Vis Kvinde Råd optages og kan ses senere, hvis du ikke har mulighed for at være med LIVE. Der vil altid være mulighed for, at du kan stille mig spørgsmål i forvejen, som jeg kan svare på under Vis Kvinde Råd. Så kan du finde dit svar i optagelsen.

Dit materiale udgives over 8 lørdage, og du finder det uge for uge i dit personlige space på platformen Simplero. Det er også super let at finde rundt her. Jeg skal nok guide dig ved tilmelding. I Simplero har vi også et fælles lukkede private Spørgeforum, som kun er for deltagere på Intuitiv Overgang Hold 3. Her kan du spørge løs, ligesom du har lyst.  

Materialet på forløbet modtager du over 8 lørdage. Vi starter 7/3 2020 – hvor det første materiale frigives – husk du skal ikke møde op her, men det er fra kl. 8.00, du kan gå i gang med materialet. Materialet bliver altid frigivet på lørdage kl. 8.00, og jeg sender dig mail med indformation hver gang, der er nyt materiale klar til dig.

Du skal ikke være færdig med materialet til et bestemt tidspunkt, du kan sagtens tage modulerne færdig i dit eget tempo. Så du kan ikke komme bagud, og der er intet pres i forhold til, hvornår du skal være færdig. Du kan tage et modul om måneden, hvis du har lyst!

Det vil tage ca. 7-12 timer at gå gennem hvert modul inkl. undervisningstemaerne. Lektionerne i hvert modul kan tages ud i en køre eller deles op over flere dage/uger, hvis det passer dig bedre. Nogle gange vil det mest optimale faktisk være, at du tager nogle dage mellem lektionerne, men det guider jeg dig til gennem materialet.

Alt dit materiale består af en blanding af lydfiler, videoer og tekst-filer. Alt kan downloades, men kommer til at ligge i dit personligt space på Simplero. Du har/får et personligt log-in og kan kigge på materialet, når du har tid og lyst. Du har evighedsadgang til materialet, og jeg skal nok vise dig, hvordan du finder rundt i det. Det er super let og meget overskueligt.

I dit Simplero space, er der selvfølgelig også en oversigt over udgivelse af dit materialet, datoer for temaundervisningerne og vores Vis Kvinde Råd-samlinger og optagelser af Vis Kvinde Råd. Alt er samlet her – også vores Spørgeforum.

Jeg guider dig kærligt fra lektion til lektion og fra modul til modul. Det kan ikke være nemmere at være på forløb.

Den 1:1 session, som er din BONUS 2, kan du booke efter behov. Mere info om hvordan du gør i dit Simplero space.

Helt konkret:

 • Du tilmelder dig og køber forløbet på en af de røde knapper her på siden
 • Du får med det samme tilsendt mail med velkomstvideo og mere information om Zoom & Simplero
 • Du får adgang til nyt materiale hver lørdag kl. 8 fra om med den 7/3 til og med den 25/4 2020
 • Du kan gennemgå modulerne, når du vil
 • Hvert modul indeholder tekster, videoer og/eller lydfiler + mindre øvelser/visualiseringer, refleksion og min grundige guidening
 • Du har mulighed for at mødes med mig LIVE hveranden uge onsdag aften kl. 19.30-20.30 – også efter det sidste materiale er udgivet – din BONUS 3! 
 • Til Vis Kvinde Råd mødes vi LIVE på en online platform, der hedder Zoom, og jeg skal nok guide dig til, hvordan du kommer med – eller du kan høre optagelsen, hvis du ikke er hjemme 
 • Alt dit materiale ligger på en online platform, der hedder Simplero, og det er meget let at finde rundt i
 • Du har altid mulighed for at stille spørgsmål til mig i vores lukkede og helt private Spørgeforum, som du også finder i dit personlige Simplero space
 • I det hele taget så er jeg her for dig kære kvinde!

MODUL 1 FRIGIVES ONLINE LØRDAG DEN 7/3 2020 KL. 8.00!

JUBIIIII-BONUS 1:
Du sparer 1.000,00 kr. i forhold til normalprisen – jubiiii!!!!

UNIK PERSONLIG BONUS 2:
En personlig 1:1 online session på 60 min. med mig!

HEALENDE OG TRANSFORMERENDE BONUS 3:
Du får gratis adgang til mit online Vis Kvinde Råd – også efter alle dine moduler
og temaundervisningerne er udgivet – 1 time hveranden uge.

BONUSSER til en værdi af flere tusinde kroner!!

Og det bedste af det hele er, at prisen for forløbet kun er kr. 4497,-!!!
Du kan endda betale i 1 hug eller i 4, 8 eller 12 rater (ved 12 rater er det kun 374,75 pr. gang!!!)

OBS: fordi du også skal have en personlig mini-Soul Realignment Session i Modul 3, 
så er der en del info fra dig, som jeg skal have ved din tilmelding.

Du kan se de forskellige ratebeløb nederste på siden,
der kommer frem, når du klikker på den røde boks her:

 

Tilmelding inkl. værdifulde bonusser slutter om:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Sådan forvandler Intuitiv Overgang dit liv

Forløbet vil ikke bare få dig til at forstå den nye tid, du træder ind i. Det vil også klæde dig på til at omfavne den nye tid mere fuldkomment, fordi du kommer hele vejen rundt om dit kvindeliv i overgangen.

Intuitiv Overgang vil ikke blot give dig mere viden til hovedet. Materialet, visualiseringerne og øvelserne vil også åbne ind til din unikke indre kraft, så du herfra kan skinne mere igennem og stå stærkere i dig selv. 

Jeg har skabt Intuitv Overgang, fordi jeg selv blev rystet over min overgangstid. Selvom jeg med min baggrund som ernæringsterapeut, sygeplejerske, healer og intuitiv og emotionel coach havde virkelig godt styr på maden… havde healet massevis af gammelt skidt… arbejdet med mig selv i årevis… og egentlig vidste en hel del omkring den mere spirituelle side af denne tid af mit liv… ja, så fik jeg brug for at blive helt konkret omkring, hvordan jeg skulle omfavne mig selv i min overgang. 

Jeg fornemmede på den ene side, at det var en kæmpe mulighed for personlig udvikling, men på den anden side, havde jeg så slemme symptomer, at de sugede energien ud af mig flere gange.

Jeg fik brug for at samle al min visdom og omsætte den til praksis for at skabe mig en mere tryg og kærlig overgang, så jeg kunne holde rum for mig selv, min krop, mine tanker og følelser, min energi og min sjælsessens – endnu mere end tidligere.

Og jeg opdagede, at ting som jeg tidligere havde haft svært ved at forandre, nu fik flow på en helt anden måde. Jeg fornemmede tydeligt år for år, at min indre vilde power og mine kraftfulde ressourcer kom mere og mere på banen – og med et klarere fokus og retning, end jeg tidligere havde oplevet. Og jeg kunne se det samme ske, for de klienter jeg hjalp gennem overgangsalderen.

Intuitiv Overgang er en sammesætning af alle de redskaber og elementer, som er nødvendige for at du kan komme styrket gennem forvandlingen, træde dybere ind i dit potentiale og blive mere af den kvinde, du reelt er helt dybest inde. Jeg deler alt med dig gennem modulerne, temaundervisningen og på vores Vis Kvinde Råd!

Her kan du læse nogle tilbagemeldinger fra tidligere deltagere:

Jeg tilmeldte mig Grethes forløb efter at have hørt hendes introwebinar. Alene hendes dejlige udstråling gjorde, at jeg straks følte mig tryg i hendes selskab.

Jeg står midt i min overgangsalder og kan mærke, at der er et stort skifte igang indeni, men jeg manglede redskaber til at navigere i alt det nye der var i proces, den nye udgave af mig. Grethes forløb er helt unikt på denne rejse.

Min oplevelse af forløbet er, at der er tænkt på alt. Det er virkelig Grethes hjertebarn. Det er også et forløb der i den grad er langtidsholdbart. Som løget, hvor der hele tiden er nye lag af hendes materiale. Det er uhørt billigt i forhold til den dybe kvalitet hun tilbyder. Hun tager hånd om hver enkelt af os med stor omsorg og indføling. Jeg er vild med, at hun arbejder på alle planer, både fysisk, psykisk og sjæleligt. Netop denne sammenhæng, som hun får til at spille sammen på fineste måde, er så utroligt meningsfuld.

Jeg oplever en helt anden stolthed over min alder. Jeg er ikke mere ‘bare en kvinde i forfald’, men jeg oplever en helt anden styrke og stolthed over at begynde at træde ind i min visdom. Dette er kun begyndelsen, men det er en markant anden tilgang til at være i overgangsalderen end at blive opgivende og nedtrykt over rynker og hælspore.

Materialet er bare whauu… simpelthen. Det at Grethe har gået vejen selv og dermed deler ud af sine egne erfaringer, mærkes på kvaliteten af de redskaber vi får til rådighed. Hun formår at skabe et nærvær der gør, at jeg har følt at jeg næsten sad i hendes varme køkken med en god kop dampende te eller kaffe og fik et lunt tæppe om skuldrene, imens min sjæl kunne næres af powerfuld og feminin visdomskraft. Ret magisk og meget healende.

Udover materialet har de personlige samtaler med Grethe været helt eminente. Hun har en intuition der bare SER dig. Hun er en ildsjæl og en livsgartner, der brænder for at hjælpe kvinder med at finde ind til deres essens og eget indre kald.

Intuitiv Overgang kan SÅ meget anbefales!

Kirsten

Jeg kan på det varmeste anbefale Grethes onlineforløb ”Intuitiv Overgang”.

Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv længe.

Jeg har virkelig været forvirret over min overgangsalder, og hvad der skete med mig, og er det så bare pensionsalder eller hvad?

Og det skal jeg da lige love for, at det er det slet ikke.

Gennem Grethes meget dokumenterede, gennemarbejdede og meningsfulde kursus har jeg fundet ind til min indre vise kvinde eller er i hvert fald hjulpet godt på vej til at opdage min indre vilde visdom og min power. Sådan for alvor.

Sjældent har jeg oplevet at få så meget viden på et enkelt forløb. Og jeg har glædet mig vildt meget til, når det næste modul blev ”frigivet”.

Så altså… er du en kvinde, der ønsker at finde din indre power og få en masse nyttig viden og masser af redskaber med om, hvad der sker i og omkring din overgangsalder, så gør dig selv den kæmpe tjeneste at melde dig til Grethes forløb. Det vil du aldrig fortryde.

Jeg har længe gået og bakset med min business, en business der skal komme fra hjertet! Derfor valgte jeg at have dette som omdrejningspunkt i min 1:1 session med Grethe.

Hvad og hvordan jeg kommer i gang, det, har virkelig drillet mig og virket uoverskueligt, og hvor skal jeg starte…

Grethe er meget skarp og vanvittig god til at zoome ind til kernen.

Vi kom hele vejen omkring mit virke, og jeg kom videre med meget mere ro i maven, og en fornemmelse af virkelig at være blevet set og hørt, som den person, jeg er.

Oveni det delte Grethe ud af sine egne vise erfaringer, så jeg kan mærke, at hun selv har gået vejen, at hun selv har skabt sin forretning ud fra hjertet. Det giver en dyb troværdighed. Hele vejen har jeg følt mig tryg og i gode hænder.

Jeg er sjældent blevet set på denne måde før, og samtidig har jeg fået en masse værktøjer med, så jeg nu kan begynde at handle på det og gå et skridt ad gangen. Nu med stor ro og tillid.

Grethe – dit forløb har virkelig gjort en stor forskel for mig!!! Tusind tak for dig.

Hella R. Sommer

Jeg tilmeldte mig Intuitiv Overgang, fordi jeg havde et ønske om at være rigtig godt klædt på, når jeg går ind i overgangsalderen. Have så meget viden som muligt og så mange vinkler som muligt.

Jeg var rigtig glad for forløbet. Det passer mig godt med lydfiler, jeg kan høre når det passer og om igen, når det bliver nødvendigt. Jeg holder meget af de visualiseringer, der er på forløbet.

Nu er jeg på ingen måde bange for overgangen, tvært imod jeg er så klar til at gå vejen ind i den næste periode af mit liv. Før forløbet var jeg usikker på, hvad der ventede – vist nok noget med hedeture? 

Forløbet har givet mig så fine nuancer, og hedeture… måske – måske ikke, verden er ikke sort hvid, heller ikke overgangen.

For mig passede materialet rigtig godt; en blandingen af lydfiler, PDF og videoer. Jeg er ret vild med Grethes umiddelbare måde at gå til stoffet på, hendes glæde ved at dele, og den lethed hun deler med.

Forfatter Majbrit Løfqvist

Wauw Grethe! Tak for dette overflødighedshorn af visdom, og tak for at du har givet mig redskaberne til at guide mig selv dybere ind i min indre vise kvinde (som jeg slet ikke vidste, jeg havde!).

Jeg har virkelig sat pris på den ægte og hjertevarme måde, du har støttet mig (og resten af holdet) på uge for uge både gennem materialet og dine svar på mine/vores spørgsmål.

Det har haft stor værdi for mig, at dele af forløbet var personligt og kun handlede om mig. Sammen med dine mange eksempler gennem resten af forløbet og Vis Kvinde Råd, så har jeg let kunnet sætte alt materialet i relation til mig selv.

Min mini-Soul Realignment session var fantastisk! En masse spændende læsning og ting jeg glæder mig til fortsat at dykke dybere ned i. Jeg kan mærke, at visdommen i sessionen – og hele Modul 3 – folder sig mere og mere ud for mig.

Det har også været meget værdifuldt for mig med den måde, du har leveret din viden og visdom på. Jeg forstår fuldt ud, hvordan jeg bruger den, men det føles ikke som dine regler, jeg skal følge. Derfor føler jeg mig mere fri inden i mig selv, så jeg selv kan finde rundt i alt det, der sker her i min overgangsalder. Du har guidet mig til, at jeg kan guide mig selv.

Det er jo ikke lige sjovt altid, men jeg har fået meget mere respekt for det, som sker i mig og med mig. Og jeg vil forsat øve mig i at bruge det, som du har lært mig. Tak igen!

Hanne 54 år, selvstændig

Der var et eller andet, der bare sagde mig, at jeg skulle med på forløbet.

Min oplevelse af at være med er fantastisk. Jeg føler, jeg lige præcis havnede det helt rigtige sted på et godt tidspunkt, hvor jeg havde haft nogle symptomer med hedeture og også mærket, at jeg havde mere brug for alenetid. Jeg følte mig utålmodig for, hvad det er, jeg skal bidrage med i verden og usikker på, om jeg vælger det, der er rigtigt.

Du har mødt mig meget kærligt og venligt, og jeg har fået meget mere med, end jeg regnede med. Mange nye redskaber og forståelsen af det guld det er at give rum til mig selv.

Jeg har på fornemmelsen, at jeg slet ikke helt er klar over, hvor meget forløbet betyder endnu, men at der er noget i mig, i min underbevidsthed, som vil huske det lærte, hvis/når symptomer måtte dukke op.
Margrethe Tang

Kære Grethe! Tak for et FANTASTISK forløb, for din sparring på Vis Kvinde Råd og for din mentoring i min personlige session med dig!

Du åbner for min egen magi, og jeg er simplethen så taknemmelig for dit kære, jordnære og visionære væsen.

Der er så meget visdom, som skal lande for mig, men jeg føler mig fortrøstningsfuld for første gang i mange mange år. Jeg kan nu se omridset af mit fremtidige arbejdsliv, og så har jeg fået en ro, som jeg kun har set i glimt gennem tidligere forløb jeg har været på. Du har vækket mig på en helt ny måde!

En ting jeg har opdaget er, at den måde du giver mig værktøjer og idéer på, taler ind i mig på en helt særlig måde. Jeg bliver både begejstret, og så kan jeg holde min indre ego-stemme, der ikke vil mig det godt, i en armslængde. Jeg kan det nu! Det har jeg aldrig kunnet sådan rigtigt før!

Jeg er så lykkelig over, at jeg kunne mærke, jeg skulle med på Intuitiv Overgang. Tak for dig Grethe – 1000 tak for både dig og dit forløb!

Alice

Jeg blev kaldet til at være med på Intuitiv Overgang. Jeg har taget rigtig mange hormoner i forbindelse med fertilitetsbehandling og har lovet mig selv, at jeg skal igennem overgangssalderende uden at tage noget. Og så har jeg tidligere deltaget i Grethes forløb og elsker dem.

Jeg synes, det er så dejligt, at jeg kan tage det i mit eget tempo uden at stresse. Jeg er slet ikke færdig og tager nogle gange en pause. Så er jeg nemlig rigtig motiveret, når jeg så kaster mig over det næste modul.

Jeg har fået mange værktøjer til at håndtere de situationer, jeg nu måtte ende i. Og så er det rart at blive lidt klogere på, hvad der kommer. Jeg føler mig bedre klædt på til at møde det, som måtte komme.

Det er super let at finde rundt i materialet. Grethes stemme er så rar, og hun er så begejstret, for det hun underviser i, at man ikke kan andet en at blive glad af at lytte/se hende. Og dejligt, at Grethe hele tiden siger, at der ikke er noget som haster. Det er så dejligt, at man ikke føler sig presset i en hverdag, hvor alt andet skal gå så stærkt.

Gitte

Jeg fornemmer tydeligt, at det jeg har lært på Intuitiv Overgang, er noget jeg kan bruge igen og igen for altid. Og jeg forstår bedre, at jeg skal give mig selv mere tid også i forhold til den måde jeg arbejder med mig selv på. Og det du har sagt med, at det hele skal flettes sammen på alle planer gav mere og mere mening gennem forløbet.

Jeg er så taknemmelig for den gave Intuitiv Overgang har været for mig. Og fortsat vil være i fremtiden. Tak for din åbenhed og ærlighed og store viden.

Charlotte

Oplev tryghed og mærk transformationen

Når du deltager på forløbet, vil du fra modul til modul få vækket ny indre visdom og lære mere omkring den forvandlingsproces, som overgangsalderen er. Du vil blive mere og mere i stand til se din overgang med holistiske øjne, og lære at holde rum for dig selv i processen, så du kan stå sikkert med både udfordringer, forvandlingen og din superpower.

Vi tager det stille og roligt. Du bliver ikke overvældet. Det går simpelthen ikke for en kvinde i overgang. Modul for modul åbnes der for nyt i takt med, at du gradvist åbner op for en dybere forbindelse til dig selv.

Selvom der er ting, som er ens for kvinder i overgang, så er hver proces unik. Derfor har du hveranden uge mulighed for at mødes med mig online. Det er ikke et krav du er med, men du kan bruge denne ressource så meget, det er muligt for dig.

Jo længere tid du venter med at træde ind i din kraft, ind i din indre visdom – jo flere symptomer og udfordringer kan du risikere at få i din overgang. Det var bl.a. derfor, jeg selv fik så vilde symptomer, selvom jeg troede, jeg var totalt forberedt og klar. Jeg manglede at træde dybere ind i min egen visdom.

Min erfaring er, at kvinder, der ikke omfavner sig selv kærligt og fuldt ud henimod og gennem overgangsalderen, har sværere ved at mærke og bruge den superkraft, der bliver frigivet i denne del af vores livscyklus.

Verden er fuld af voksne, modne, skønne, dejlige kvinder, der er overvældede. Vi behøver ikke flere. Der er derimod brug for mange flere stærke kraftfulde kvinder, der taler og handler med klar tunge og åbent hjerte. Og med den unikke visdom, der åbnes op for i dem hver især. Dine kære og dine medmennesker har brug for den bedste version af DIG!

14 dages tilfredshedsgaranti – ingen spørgsmål

Du har selvfølgelig 100% tilfredshedsgaranti! Derfor har du hele 14 dage fra forløbets starttidspunkt til at være med og se og mærke om Spirituel Overgang er noget for dig. Ingen spørgsmål hvis du melder fra.  

JUBIIIII BONUS 1:
Du sparer 1.000,00 kr. i forhold til normalprisen – jubiiii!!!!

UNIK PERSONLIG BONUS 2:
Du får en personlige 1:1 session på 60 min. med mig – os to alene – værdi 875 kr.!

HEALENDE OG TRANSFORMERENDE BONUS 3:
Du får adgang til mit online LIVE Åben Vis Kvinde Råd efter alle moduler og temaundervisninger er udgivet – 1 time hveranden uge – værdien er minimum 4000,00 kr.!

BONUSSER til en værdi af hele 5.875,00 dejlige danske kr.!!!

Og det bedste af det hele er, at prisen for forløbet kun er kr. 4497,-!!!
Som du endda kan dele i 4, 8 eller 12 rater (12 rater er kun 374.75 pr. gang)
– se månedlige beløb ved at klikke på den røde knap herunder,
hvorefter du bare klikker på den rate du ønsker!

OBS: fordi du skal have en personlig Soul Realignment Session i Modul 3, 
så er der en del info fra dig, som jeg skal have ved tilmelding!

Har du tvivl eller spørgsmål lige nu, så se mere her:

Jeg har ikke så mange penge...

Det kan jeg godt forstå, du har med i dine overvejelser!

Du kan betale i rater og dele betalingen op i nemme mindre bider.

Desuden: Når du rejser med på dette forløb, vil du opleve, at du bliver mere tilfreds med, hvem du er, så husk at tænke på værdien i, at du får en bedre livskvalitet i denne tid af dit liv.

Når du får det bedre med dig selv, så betyder det i virkeligheden faktisk ofte, at du vil have mindre brug for ting og sager, og derfor reelt bruger færre penge. Så på den måde kan du faktisk få råd til Intuitiv Overgang.

Desuden er værdien i bonusserne særdeles høj, og du får enormt meget for pengene!

Er forløbet pengene værd?

Forløbet er skabt, så det tager dig gennem 4 moduler, som svarer til når jeg holder en halv-dags-workshop, som normalt koster 695,- = værdi kr. 2780,-.

Temaundervisningerne laver jeg normalt kun én til én. Der er ca. 20 timers undervisning i de 12 temaundervisninger, der ligger udover modulerne. En time hos mig koster normalt 875,- pr. session = værdien svarer til kr. 10.500,-.

Men! Der hvor du virkelig (også) får meget for pengene er under den ugentlige samling Vis Kvinde Råd, hvor du har direkte adgang til mig. Så du får mig som personlig guide/mentor/coach/healer i forhold til lige DINE udfordringer – værdi 400,- pr. gang gennem de 8 uger = værdi kr. 1.600,-.

Og din BONUS 3 giver dig adgang til Åben Vis Kvinde Råd, som forsætter efter de 8 uger, hvor materialet bliver frigivet = værdi mange tusind kroner!

Du har også livstidsadgang til forløbet, og der vil sikkert komme flere gange i løbet af din overgangsalder, hvor du med stor fordel kan række tilbage i det du lærer på Intuitiv Overgang – i stedet for, at du skal ud og finde ny viden ude i verden.

Derfor er forløbet både pengene værd og faktisk super billigt i forhold til, hvad du reelt modtager. Det er ikke bare noget jeg skriver, men noget jeg har hørt fra rigtig mange deltagere!

Hvad hvis tiden til Vis Kvinde Råd passer mig dårligt?

Mit bedste råd er ikke at bekymre dig om det. Vær med når du har mulighed. Ellers kan du altid se optagelsen.

Du har altid mulighed for at bruge vores Spørgeforum. Jeg svarer dig altid tilbage i Spørgeforum. Og hvis mit svar kræver mere uddybende information, svarer jeg dig på det kommende Vis Kvinde Råd. Så kan du se optagelsen og finde dit svar her.

Forløbet er lavet sådan, at du kan købe forløbet og vente flere måneder med at se det.

Selvom du køber forløbet nu og venter med at gå i gang, så husk du stadig får min guidening gennem selve modulerne og i temaundervisningerne og i Åben Vis Kvinde Råd, som fortsætter efter materialet er udgivet. Mon ikke du har mulighed for at være med bare en gang i mellem?

Hvad hvis jeg ikke kender så meget til det spirituelle?

Det er normalt for mange, at den spirituelle side først vækkes til live på dette tidspunkt i livet. Faktisk kan det være et tegn på, at din overgang er startet, selvom din menstruation ikke er stoppet endnu.

Du skal nok blive fint guidet. Og husk, at der er altid mulighed for at stille spørgsmål til mig, hvis der er noget, du ikke er helt med på.

Du skal selvfølgelig interessere dig for denne side af dig selv. Men du skal ikke på forhånd helt kunne begribe den og vide præcis, hvad du skal bruge den til. Det lærer du meget mere om på Intuitiv Overgang.

Er det for tidligt/for sent at tage dette forløb? Hvad hvis jeg er opereret?

For tidligt?
Det er virkelig forskelligt, hvornår du som kvinde kan mærke, at nu er du gået i overgang.

Overgangsalderen bliver “officielt” målt udfra, hvornår vi ikke har menstrueret i 1 år. Men jeg har erfaring for, at de fleste kvinder allerede kan mærke forandringer i midt-fyrrerne nogle også tidligere. De fleste vil få fuldt udbytte fra ca. 45 år. Er du yngre, og føler du dig tiltrukket af forløbet, så vil jeg sige, at du er “gammel nok” til Intuitiv Overgang.

Tidligere deltagere har været mellem 45 og 59 år.

For sent?
Når overgangsalderen er ovre vil den som regel have taget ca. 7-10 år. For nogen kvinder kortere tid for andre længere. Så jeg vil sige, at hvis du stadig ikke føler, at du helt er gennem overgangen, selvom du måske “burde” været kommet gennem den, fordi du er 58-60-62 år – ja, så vil du få noget ud af at være med på Intuitiv Overgang.

På grund af operation?
På samme måde vil du også kunne få noget ud af Intuitiv Overgang, hvis du fx er 35 år og har fået fjernet dit underliv. Og på den måde er blevet “presset” i overgangsalderen.

Husk du altid har mulighed for at skrive til mig, hvis du har spørgsmål. På den måde kan jeg altid hjælpe dig med at forme materialet lige til din situation.

Jeg er for træt og overvældet til endnu et forløb...

Det har jeg tænkt på, da jeg skabte Intuitiv Overgang. Og jeg kender det SÅ godt selv! Træthed og overvældenhed er så almindeligt for kvinder – især i overgangen. Derfor er materialet også delt op i mindre mundrette bidder.

Der er ingen deadlines el.lign., og du kan gå gennem materialet i dit eget tempo, hvis det passer dig bedre. Du kan endda købe adgang og først se det igennem senere, hvis det føles bedst for dig.

Der vil selvfølgelig være en del selvrefleksion, men den kan meget fint komme, mens du støvsuger, laver mad eller tager bussen på arbejde. Og så får du også guidening til, hvordan du kan arbejde med (og undgå) trætheden.

Se her hvad en deltager på sidste hold skrev allerede efter min velkomstvideo:

Kære Grethe

1000 tak for en dejlig, overskuelig og rolig intro til Intuitiv Overgang.

Jeg kan mærke, jeg allerede er super glad for, at jeg har tilmeldt mig og har allerede taget en stor og vigtig visdom til mig.

Jeg ved ikke hvor meget, jeg selv når at være med LIVE, men jeg mærker, at jeg er forbundet til gruppen her, i energi, og GLÆDER mig til at fordybe mig i materialet.

Kærligst Y.

Jeg har ikke tid, der sker så meget i mit liv...

Du kan tage forløbet i dit helt eget tempo og vælge at se alt optaget. Og du kan se det flere gange, hvis du har lyst.

Den tid du bruger, sparer du senere – simpelthen fordi, du kan komme lettere gennem overgangsalderen, når du får den viden, jeg deler med dig på forløbet.

Og du sparer også en hel del bekymringer og udfordringer. Vil jeg bare lige dele.

Jeg er flov over at skulle have hjælp...

Det er helt naturligt og normalt at have udfordringer i overgangsalderen. Og lige så naturligt og normalt at være lidt flov eller pinlig over, at man ikke helt kan finde ud af sig selv, som man måske plejede – eller at tingene vælte for en…

Men… du skal ikke klare det hele selv. Jeg er her for at hjælpe dig! Denne tid i livet klarer vi meget bedre, når vi sætter ord på det som er svært. Og når vi samles, som vi her på Intuitiv Overgang gør på Vis Kvinde Råd. Og du behøver faktisk slet ikke at føle dig vis for at være med!

Jeg ved ikke, om jeg er klar...

… det bliver du, når du beslutter dig for at være med og senest, når vi starter.

Når du går i gang med det første modul, tager du dine første skridt, og det næste skridt vil altid vise sig, når du først er på vej.

Er der moduler/lektioner/temaundervisninger, du fornemmer skal vente lidt – eller som du har brug for at bruge længere tid på at favne, forstå, rumme – så gør du bare det.

Køber du forløbet nu, kan du både spare penge, få super stor værdi og gemme materialet til senere.

Intuitiv Overgang er unikt skruet sammen og garanterer, at du er godt klædt på til de mange år med forandringer på alle planer af dit liv.

Overgangsalderen venter ikke med at komme, til du føler dig klar.

Jeg ved ikke, om jeg kan finde ud af sådan et online forløb...
Det kan du godt! Kort og klart svar ikke sandt? Kærligst Grethe

Er du klar til en magisk overgangsalder? Er du klar til at træde ind i den bedste del af dit liv?Det vil glæde mig inderligt at støtte dig på vejen!  Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig ved at bruge denne formular:

12 + 13 =

Kærligst Grethe