Hvad er styrken på uddannelsen?
Masser af tid til at forstå og mærke alt det man lærer. Og masser af tid til at øve sig undervejs. Og så er vi en lille gruppe, så jeg føler mig set og hørt, og der er masser af tid til at blive guided. Jeg har til tider følt det som at have sin helt egen private mentor.

Hvad har du fået mest ud af?
Ååååååååh, det hele! Jeg ved ikke hvad jeg skal vælge, for kombinationen af det hele har været så vigtigt for mig. Men Soul Realignment sessionen var en ret stor øjenåbner for mig,

Hvad er anderledes nu sammenlignet med før Alignment Leader?
Alt er bare mere roligt og giver mere mening. Det er samtidig mere udfordrende, fordi jeg hele tiden ønsker at transformere noget.

Hvad forstår du nu omkring dig selv, som du ikke forstod tidligere?
Tillid til det som føles rigtig og forkert i min krop. Tålmodighed og viden om at svarene kommer når det er tid. Jeg ved at svarene er i mig og jeg er ikke bange for at der er noget jeg ikke kan klare.

Hvad betyder det for dig at have vores fællesskab? 
Det er rart at høre at andre også slås med at øve sig. Der er så mange ting, som vi er fælles om, selvom vi er på hver vores egen særlige vej. Andres udfordringer og sejre er en inspiration og motivation. 

Hvad betyder de ugentlige samlinger for dig?
For det første sikrer det, at jeg en gang om ugen bliver mindet om at lave en lille reflektion over, hvad der sker i mit liv, og om jeg er i Alignment. For det andet giver det lige den der team følelse, som jo altid er rar at have. Og så føler jeg mig set og hørt, når Grethe lige taler lidt rundt om det, som sker i mit liv.

Hvad betyder det er, at der er tid til at øve sig i at være i Alignment?
Jamen det er jo så genialt! Normalt når man er på uddannelse stopper man lige der, hvor man skal til at lære det – sådan for alvor. Man har alt teorien, men man har ikke prøvet ret meget af det i praksis. Det er tit sket, at motivationen falder ret hurtigt, fordi livet kører med alt det, man skal nå. Og pludselig kan man ikke huske ret meget af det man har lært. Her bliver man “tvunget” til at få al teorien ind i kroppen, fordi man bliver bedt om at anvende den i virkeligheden, MENS man stadig er under uddannelse. JEG ER FAN!

Hvordan fornemmer du, at jeg kan hjælpe dig?
Det at have en mentor som kærligt guider mig er så fantastisk. Det er muligt at jeg selv skal gøre arbejdet, men nogle gange har jeg brug for en som viser mig stien imellem alle træerne, og det gør Grethe så fint og uden at blande sig for meget. 

Generelt er jeg vild med uddannelsen og mega misundelig på dem som snart skal i gang. Jeg har lige siddet og lyttet til alle træningerne igen, og jeg blev helt slået tilbage til starten af uddannelsen, hvor det hele var så forvirrende – selvom der var tid nok til alle træningerne. Jeg føler mig så “gammel” og “vis” nu, selvom jeg ved der er meget jeg skal lære endnu.

Det her er en uddannelse som man skal være klar til. Men HVIS man er klar, så er det bare at springe på vognen. Der er ingen vej tilbage, men det er heller ikke nødvendigt, for der er meget sjovere på den anden side.

Jeg elsker at lære af Grethe, og jeg har fuld tillid til, at hun guider, når det er nødvendigt, og ellers lader mig køre mig egen proces. Hun prøver ikke at prakke mig en masse på, jeg ikke behøver. Hun lærer mig at have tillid til mig.

Gitte Aa. december 2018