… dit livsformål, som er den, du er kommet her for at være. Og være er nøglen til at forstå dit sjælsformål.

Jeg har selv søgt efter mit livsformål i årevis. Jeg har brugt og købt adgang til mange redskaber gennem årene for at forstå, hvad det er, jeg er her for at bidrage med. I denne blog vil jeg dele lidt mere om, hvad sjælsformål er, og hvad det ikke er. Og hvad du skal huske, for at tappe ind i dit sjælelige potentiale.

Dit sjælsformål er autentisk at udtrykke din guddommelighed, din universelle essens, ind i din menneskelige dimension. At leve alt der er DIG ud i livet, ud i verden, ud i virkeligheden. 

Dit sjælsformål er ikke en jobbeskrivelse eller en vejviser til en fast rute, som vil sikre dig en let vej frem i livet. Dit fulde sjælsformål er heller ikke forudbestemt, for du har altid dit frie valg (også selvom det ikke altid føles sådan…).

 

Impulser der skal skubbe dig hen imod, hvad dit sjælsformål er på et dybere plan, og hvordan det skal folde sig ud, de impulser kommer indefra. Fra din kerne, din essens.

Visdommen kommer til dig i intuitive beskeder og fornemmelser og mit gæt er, at du allerede har en idé om, hvad dit sjælsformål er. Måske er det ikke så tydeligt, for impulserne kommer, når du er i Alignment med hele dig, så sørg for at være så meget og så tit forbundet i krop, sind og sjæl, som det overhovedet er muligt i hverdagen.

Husk at impulserne, sjælens hvisken ofte bare er få impulser, få ord, en lille fornemmelse et kort sekund eller det kan være noget, der minder dig om noget dybere i dig. Husk at når du har modtaget disse indre beskeder, så er det ikke hele dit formål, der bliver udpenslet for dig tydeligt. Det er små godbider, som du langsomt men sikkert kan følge, så dit formål folder sig mere og mere ud, som du går dine skridt i livet.

Husk også at du skal gøre krav på dit formål, gøre krav på din sjælelige dimension. Tage den ind. Og tage den seriøs. Og så er det DIG, der skal handle på det du fornemmer. Det er dig, der skal gøre arbejdet og leve potentialet ud i virkeligheden. Ikke gemme det inden i dig, men lufte det ved at skabe handling.

Er forbindelsen til din sjæl ude af takt, og fornemmer du et indre kald efter at genforbinde dig med din sjælelige dimension og dit sjælsformål, så vid at det er muligt at få flere ord på og mere forståelse for denne del af dig selv i en personlig Soul Realignment® session. Læs hvad andre sige om sessionerne lige HER

Kærligst Grethe