Vælg en side

Dit sjælsarkiv, også kaldet for det Akasiske Arkiv, er din 5D database. En oversigt over dine valg. De valg du har taget. Altid. Dit sjælsarkiv er som et energetisk aftryk, et energetisk felt af oplysninger, som du selvfølgelig altid bærer. Det gør alle sjæle. Dit Akasiske Arkiv kaldes også for the Book of Life.

Er din intuition stærk og trænet gennem mange år, vil du gennem dit liv automatisk få impulser fra dit sjælsarkiv. Du vil kunne se og fornemme, hvordan tidligere valg, har betydning i din nuværende livsoplevelse.

Du kan selv forbinde dig med dit sjælsarkiv og trække på information, der er opbevaret her, men for langt de fleste vil det dog være rimeligt uoverskueligt. Prøv lige at forstille dig en database fyldt med alle de valg, du har taget gennem alle dine inkarnationer. Det er IKKE for sarte sjæle… Og det er super svært at slippe tanker og følelser og være helt åbne for at se klart på de tidligere valg, som nu laver blokering og begrænsninger.

Desuden skal du kunne oversætte det “sprog”, der er i din 5D, og være fuldt bevidst om, at “sproget” her er meget anderledes, fordi det eksisterer på et ikke-fysisk plan .

Hvis informationen skal bruges respektfuldt og konstruktivt, til at skabe transformation og ikke til at overvælde dig, så kan det være meget mere forvandlende og håndgribeligt at lade en anden læse dit arkiv og tjekke de valg, der har giver dig blokeringer og begrænsninger i din nuværende menneskelige oplevelse, så du kan få en præcis og kærlig overlevering, så du kan se mønstrene og måske endda mere vigtigt, gøre noget andet, så du forandrer mønstret og på den måde skaber forvandling.

Oversættelse af det, der læses i dit Akasiske Arkiv, kræver nemlig en del, da din 5D, din sjælelig dimension ikke arbejder med ord, tanker og følelser som din 3D (krop) og 4D (tanker og følelser) dimension gør. Mange af de rammer vi bruger i vores 3D og 4D fx penge og tid eksisterer slet ikke på 5D plan. Informationen fra det Akasiske Arkiv er faktisk energi i form af lys.

I dit Akasiske Arkiv bliver du ikke dømt, vurderet, målt og vejet for dine valg, for alle dine valg er perfekte. Derfor eksistererer “bedre end” eller “dårligere end” heller ikke i din 5D dimension. Og det er faktisk også derfor, at det kan være svært selv at være i kontakt med sit Akasisk Arkiv. Simpelthen fordi vi er for farvet af vores menneskelige tanker, følelser, bedømmelser og vurderinger både af os selv og andre.

I dit Akasiske Arkiv ligger også oplysninger om dit sjælspotentiale, det du er født til at være, bidrage med, træde ind i, dine unikke gaver. Det der hele tiden har været meningen, du skulle VÆRE her i dette liv. Den du er fra sjælsplan. Og det er ALTID interessant at vide mere om, når vi løber rundt her i vores menneskelig dimension og i virkeligheden i dagligt har vores sjæl med i vores kommunikation, på arbejde og ind i alle vores relationer.

Genforbind dig med din sjæl i en SOUL REALIGNMENT SESSION.