Det er super vigtigt at være bevidst om de 3 lag i transformationsprocesser:

1: Tjek at dit ego ikke får for meget taletid, fordi egoet kan ligge som en tung dyne over dig og på den måde skygge for flowet af information fra din sjæl. Det lyder måske lidt underligt… men hæng lige på lidt endnu…

Du består af flere dimensioner, nemlig din krop (3D), dine tanker og følelser (4D) og din sjæl (5D) – lidt firkantet og meget kort beskrevet – men jeg tænker, du er med. For at du kan åbne op og træde ind i din sjælelige dimension, din indre viden, for at du kan modtage impulser fra din unikke indre visdom, for at du kan skrue op for din intuition, så skal der skrues ned for egoets kraft. Dynen skal af, og du skal kunne mærke og være forbundet med alt, der er DIG. Jeg kalder denne tilstand at være i ALIGNMENT – i forbundethed, i samklang med dig selv – en genetablering af flowet mellem dine dimensioner.

Vi har alle sammen negative tankemønstre og tilhørende følelser tilknyttet til vores livsoplevelse. De leder os væk fra forvandling og væk fra, at vi kan træde dybere og dybere ind i vores egen indre visdom, vores sjælelig dimension. De stopper modet til at leve vores indre kald ud i livet, det mod vi oplever i små blink hist og pist. Du kender de faste tankemønstre, som er på besøg hos dig fx: det har jeg da virkelig ikke råd/tid til… det kan jeg prøvet, det virker ikke, det kan jeg ikke finde ud af… jeg ved overhovedet ikke, hvad mit livsformål er… uhhh jeg tør ikke sige, hvad jeg føler og tænker lige nu, jeg må hellere holde mund… han var mig utro, men jeg kan ikke slippe ham… Du kender sikkert mange (mange) flere.

Kendetegnet er, at de stopper dig eller begrænser din fulde essens i at fylde, og de blokerer for at dit fulde potential kan leves ud i virkeligheden.

2: Når du så har opdaget, at du er ude af Alignment, så er det dit job at svuppe tilbage i Alignment igen. Så du kan være forbundet i alle dine dimensioner, så du stille og roligt men sikkert, kan følge dit indre kald, gå med de små hints, der kommer og respektere det, der er din indre sandhed og visdom.

3: Og så er det tid til nysgerrigt at undersøge, hvornår dynen kommer over hovedet igen. For det gør den. 

At mestre livet fuldt ud er i virkeligheden en rejse ud i at lære dig selv at tage dynen væk. Og blive så bevidst om fornemmelsen af at dynen er røget på igen, at du kan tage den væk igen og igen, hver gang det bliver nødvendigt. Og hurtigere og hurtigere fra gang til gang. Så den, så egoet, ikke blokerer dig.

Når egoet er på spil, er du ofte bekymret over situationer, der involverer din krop, hvad der er dit livsformål, tid eller penge. Fra egoet vil du forsøge at løse udfordringerne med lineær tænkning. Og det er en transformationsproces ikke… Det er i virkeligheden heller ikke helt sandt, at forvandlingsprocesser er i 3 lag.

At være i Alignment og leve derfra er ikke lineært. Det er heller i cyklisk. Det er åbent, og det er DIN essens, det handler om. Ikke andres. Det er som at væve et livstæppe. Reparere og styrke de steder, der er huler og ujævnheder i tæppe. Og væve videre dage for dage, uge for uge, måned for måned, så du kan flyver ud i verden på dit magiske tæppe.

Der er uendelig mange lag med i transformationsprocesser, som også er forskellige fra udfordring til udfordring, du ønsker at ændre. På Alignment Leader uddannelsen underviser jeg fx også i at forstå hvad en tanke og en følelse er (for måske skal de slet ikke have så meget opmærksomhed, som du troede…), og jeg underviser i at kunne holde rum for dig selv, så du kan stå stærk i dig selv og hele tiden finde ind i Alignment. Og så underviser jeg i at bruge din fornemmelse af Alignment som kompas i stedet for at køre med på tanker og følelser.

Når du er i Alignment, er der altid en vej. Altid. Og det er en vej du fornemmer, en vej som bliver vist til dig. Indefra. (Og det er så her du skal øve dig i at hægte dig på din indre visdom og gå med den, og leve den ud i verden. Og øve dig i at have tillid til det du fornemmer – tillid til dig selv. Og øve dig i at respektere, det du fornemmer).

Bruger du din tid på at finde løsninger i dit hoved? Eller bruger du din tid på at løfte dynen, forbinde dig med alle dine dimensioner, intelligenser, HELE DIG, så du kan lede og leve dit liv fra Alignment?

Det er når du insisterer på at trække dynen væk igen og igen, og det er når du bliver ved med at steppe op og ind i dit fulde potentiale, det er her magien, transformationen og flowet lever. Det er her magien ligger og venter. Det er her din transformationskraft og manifestationskraft ligger og venter på, at du bruger din Alignment-tryllestav.