Vælg en side

Hvis du har lyst til at vide mere om en overgangsalder, der giver dig adgang til din vilde indre visdom og kraftfulde ressoucer, så deler jeg tips og tricks og gratis smagsprøver fra mit signatur forløb Bevidst Overgang i min private Facebook-gruppe Bevidst Overgangsalder af Grethe Lous.

Her får du også mulighed for at få mere information, når jeg starter nyt hold op.

Når jeg er vejviser for kvinder som dig, så er der tre røde tråde, jeg finder frem til dig – 3 aspekter – som skal vækkes og bevidstgøres, så du kan lære din nye version at kende OG bruge din indre visdom og kraft fuldt ud!

De 3 røde tråde er:

– visdommen i den arketypiske kraft i din Indre Vise Kvinde
– at kunne stå 100% sikkert og roligt de bølger, der kommer/er i dit tanke- og følelsesliv

– (gen)forbindelsen til dine sjælelige kvaliteter og potentiale
 

… og så væver jeg tråde farvet med selvomsorg, intuitiv spisning, seksualitet, ritualer, kommunikation, hormonerpositiv maskulin & feminin kraft, energiarbejde og meget meget mere ind i de 3 ovennævnte tråde, som i min verden er omdrejningspunktet for, at du kan bruge overgangsalderen, som en forandringskraft og træde ind i den bedste tid i dit liv, hvor du bl.a. kan:

  • se nye muligheder – ligegyldigt hvad livet byder dig
  • mærke og leve fra en tilstand, hvor du er forbundet i krop, sind og sjæl
  • komme til at stole på dig selv og din indre visdom fuldt ud
  • få modet og beslutsomheden til at stå i din kraft
  • træde ind i en modenhed og et lederskab, som du måske har drømt om eller prøvet på tidligere, men ikke er lykkedes med
  • blive mere sanselig og føle dig mere levende
  • føle dig værdsat, fri og leve fra hjertet
  • bevidst skabe det liv du længes efter
  • … og meget mere… og på alle områder af dit liv – i forhold til økonomi, relationer, arbejde, mad/kost/sundhed/krop, kærlighed osv.

Det er i samlingen af alle disse tråde, at magien ligger og venter på dig! At finde ind til poweren i overgangsalderen og bruge denne tid i livet til at opgradere og træde ind i den bedste version af dig selv er ikke et quick fix. Men jeg har gjort det overskueligt, selvkærligt, super nærende, og også simpelt og let at gå til i det forløb, som jeg kører et par hold af om året: Bevidst Overgang – Få adgang til din vilde indre visdom og kraftfulde ressourcer i overgangsalderen. Her lærer jeg dig og støtter dig i at væve dit eget “livstæppe”, som alt det som du mærke er sandt for dig kan komme til udtryk, leves ud og manifesteres.

Når jeg åbner for deltagelse på et nyt hold, så gør jeg det anderledes end andre der sælger forløb. Jeg deler kun, når du selv siger JA TAK til at få mere information. Det gør jeg, fordi det er healende for os kvinder at rykke nærmere sammen, at opleve nærhed og blive mødt fra hjertet. Helt ærligt! Jeg vil da elske at have dig som kunde, og det vil betyde meget for mig (og dig!), at du er med på mit forløb. Du skal bare selv sige TIL og være vågen, når du er interesseret i det som jeg laver. Jeg åbner heller ikke for adgang i lang tid.

Det er også derfor jeg deler lidt mere privat i den lukkede Facebook-gruppe. Her får du jo i virkeligheden også mulighed for at se mig lidt an og fornemme, om jeg er den, som du har brug for støtte fra. Og du kan tjekke de gratis vejvisninger jeg giver til en Bevidst Overgang til alle kvinder over 42 år – du finder lige Facebook-gruppen >>> HER

Glæder mig til at møde dig!

Kærligst Grethe