Alignment = at være forbundet i alt, der er dig. Og… at kunne holde space for dig selv i alt det, som du nu går of tumler med – i det virkelige liv 

Alle store personlige rejser er en vækkelse, en vækkelse af den du er. Det øjeblik du hører et indre kald på forandring, ved du at tingene ikke længere kan forblive som de er. Når du hører det kald i dig, er det bedste du kan gøre at respondere og gå med. 

Når du går ud i dit liv fra en tilstand af at være fast forankret i dig selv – når du er forbundet med alt, der er dig – krop, sind & sjæl – når du insisterer på at være i dit indre balancepunkt,  i samklang med din sjæl, i ALIGNMENT, så…

 • vil der altid være hul igennem, der hvor du ønsker transformation i dit liv; i krop, arbejde, relationer, kærlighed, økonomi
 • står dørene i portalen ind til din dybe indre visdom altid på vid gab, og du kan bare tappe ind, når du har brug for det
 • kommer der ALTID muligheder, idéer og åbninger, som du ikke kunne regne ud med hovedet
 • føler du endelig den indre ro, den frihed og den dybe kærlighed til dig selv, som du så længe har ønsket dig eller søgt i andre og udenfor dig selv
 • har du energi og overskud til både dig selv og dine elskede
 • følger kroppen lige så fint med og kommer mere og mere i balance uden du behøver at presse med regler, regimer og kure

… alt finder sin plads, når du er i forbundet med dig selv i dig selv kære kvinde! Når du er i ALIGNMENT, og når du lever din indre visdom ud i livet. 

Ved at skifte fokus over på at være i livet fra denne tilstand af Alignment – denne dybe indre forbundenhed – så åbner du op for dit flow, din manifestationskraft, din power. På alle dine livsområder. Læs mere om, hvad Alignment er i mit blogindlæg: Hvad er Alignment?

Da jeg ikke var i Alignment…
Min personlige historie:

I såååå mange år kunne jeg ikke mærke mig selv ordentligt. Jeg holdt hænderne om mit hoved i fortvivlelse over, at jeg ikke kunne finde ud af, hvad jeg havde lyst til i forhold til arbejde og karriere. Jeg vidste bare, jeg ikke havde fundet min plads endnu. Jeg var rundforvirret over min krops signaler, og jeg kunne slet ikke finde ud af, hvad mad der var sundt for mig (selvom jeg var ernærningsterapeut), men jeg kunne mærke, at jeg ikke trivedes i mit fysiske hylster. Jeg følte det håbløst at finde ud af, hvordan jeg skulle få en dybere og mere tilfredsstillende kærlighedsrelation til mine kære, jeg kunne bare mærke, at det ikke var rigtigt, sådan som det var, og jeg kunne ikke mærke kærligheden i mig. Ikke sådan rigtigt.

Jeg var en skygge af sig selv pga stress, træthed og frygt. Mine øjenbryn rynket sammen i bekymring for fremtiden. En indre uro, fordi jeg var så vildt utålmodig med at skabe forandring, men energien kom aldrig ud i en helhjertet handlekraft, den skabte bare endnu mere stress og overvældethed.

Jeg følte mig utilfreds på alle områder af mit liv; relationer, sundhed, krop, familie, kærlighed, hjem, økonomi. Jeg sammenlignede mig med andre, og fandt ikke mig selv god nok. Jeg dømte mig selv forkert. Jeg dømte andre forkerte og ikke gode nok. Jeg følte mig alene, men orkede ikke at være sammen med andre. Og jeg slog mig selv i hovedet med alt det, jeg var dårlig til, alt det jeg ikke kunne tage mig sammen til, alt det jeg ikke kunne få orden på i mit liv. Hver dag. Mange gange om dagen.

Min opmærksomhed fløj ofte over i tanker, der handlede om andre mennesker, og jeg var mere ovre i deres energi end i min egen. Og når mine tanker var hos mig selv, var de ofte i fortiden eller i frygt for fremtiden. Jeg kunne mærke, at jeg var på vildspor i mit eget liv. Jeg drænede min livskraft dag for dag. Puuuhhhh… det var sgu ikke sjovt.

Set udefra har vi kvinder enormt meget frihed. Der er så meget, vi som kvinder selv kan bestemme og vælge i dag i forhold til for bare 50 år siden; ægteskab – om vi vil det eller ej, partner – hvem skal det være, uddannelse og arbejde osv. Men rigtig mange kvinder føler sig ikke sprudlende frie indeni. Måske er vi i virkeligheden blevet mere forvirrede…

Det tog mig mange år at finde ud af fastlåstheden, og finde den ‘knap’ inden i mig, som kunne forvandle alt det, der var svært i mit liv, og give mig den vildeste frihed. Og det har taget mig endnu flere år at øve mig i at trykke knappen tilbage på ‘tænd’, når den slukkede. Og igen flere år at trykke så hurtigt, at jeg kunne skabe transformation meget hurtigere og lettere. Knappen hedder ALIGNMENT.

Måske kan du fornemme, hvad ALIGNMENT er? Det er en indre forbundethed i alle de dimensioner, der er dig. At være forankret i den du er.  Dybt forbundet til de intelligenser, der ligger udover din fysiske krop, nemlig din indre visdom, din essens, dine sjæls-power. Og så navigere i livet efter disse intelligenser. Ikke hist og pist gennem livet, men helt ind i hverdagslivet.

Jeg vidste faktisk godt, at Alignment var denne her fantastisk følelse af at være dybt forbundet med sig selv, i kontakt med sin egen indre visdom, at være tro mod sig selv og autentisk. Og jeg har taget så uendelig mange kurser og uddannelser for at finde ind i mig selv. Jeg vidste bare ikke, hvor meget arbejde jeg reelt skulle gøre, for at nå ind i denne hele version af mig selv. Jeg havde mange tråde, men havde ikke vævet dem sammen. De hang stadig og blafrede… Og jeg søgte stadig ud i, at jeg havde brug for andres visdom, til at hjælpe mig på plads i mig selv.

Jeg måtte på en længere rejse for både at kunne mærke Alignment og især for at leve Alignment ud i mit virkelige fysiske liv. Det var først i denne dybe indre forankring i mig selv, at det sagde klik. Og det fra denne dybe indre bevidsthed, jeg skaber alt det skønne, der sker i mit liv.

Men jeg måtte øve mig i at lytte indad igen og igen, og øve mig i at at leve denne indre følelse af dyb forbindelse med mig selv ud i verden.

På denne rejse sorterede jeg i alle de mange spændende redskaber, som jeg havde lært på min livsvej. Skar indtil hvad der var min referenceramme for at skabe transformation. Og det var først her jeg forstod, at det kun var nødvendigt for mig med 3 søjler af visdom – 1: tanker, 2: følelser og 3: sjæleligt potentiale.

Men det vigtigste var ikke at vide en hel masse om alt muligt. Det vigtigste var at tage denne visdom og flette det hele sammen med forståelsen af mine dimensioner – krop, sind og sjæl – for så at væve alle disse unikke elementer sammen. Det var lige her, jeg fandt MIG, og det var lige her, at magien foldede sig ud for alvor.

Hvis du kan genkende symptomer på ikke at være i Alignment, så skal du bare vide, at det ikke er din skyld kære kvinde! At være i Alignment – at være forbundet med din egen autentiske natur – er ikke noget vi har lært gennem vores opvækst. Det ligger altså ikke bare lige på rygraden. Du har i langt højere grad lært at tænke over, hvad du skal gøre for at tabe dig, komme i balance, få mere energi, finde kærligheden, dit livsformål, manifestere. 

I virkeligheden er du beregnet til – fra en tilstand af Alignment – at fornemme, hvad der er match til DIG, hvad DU har lyst til, hvad DU har brug for. Og det kræver øvelse (masser masser masser af øvelse) over længere tid, at fornemme ind i denne dybe indre rolige følelse af Alignment i DIG. Og når du så herfra har kontakt med din indre visdom, så skal den kropsliggøres, tage fysisk form og leves ud i den virkelige fysiske verden. Også denne del kræver vildt meget øvelse, for at du kan praktisere den. I virkeligheden.

Kvinder, som jeg har støttet gennem denne rejse, er ofte helt fantastiske kvinder, der faktisk ved en hel masse om personlig udvikling (eller afvikling af indvikling som jeg kalder det). De har prøvet alle mulige forløb, behandlinger og læst en masse spændende bøger for at forstå sig selv bedre og for at finde vej. Og så alligevel er de ikke kommet helt hjem i sig selv… Der er åbninger, der er bedringer, men alligevel forvirring, uvished og en søgen udenfor sig selv for at finde svar. Sådan var det også for mig. 

At leve i Alignment handler om at kunne holde space for sig selv, at lærer at jonglere med alle intelligenser – tanker, følelser, energi og sjæl, og så væve denne visdom ind i dit livstæppet, så det bliver stærkt og til at flyve ud i livet på. Og så handler det især om at øve sig. Og om at blive ved med at øve sig. Over længere tid. For det at væve sit livstæppe er at mestre livet fuldt ud.  

Når du ikke er forbundet med alt, der er dig; dine tanker, følelser, din fysiske krop, din hjerteenergi og din intuition, din sjælelige dimension, så mindskes eller stopper dit flow. Så kommer der automatisk tanker om, at din krop er forkert, at du ikke er god nok, at du ikke kan finde sand kærlighed, at du aldrig kommer til at have penge nok, at du ikke kan finde det rigtige arbejde eller køre din egen business (og listen kunne fortsætte)…

Når du ikke er forbundet med dig selv, så vil du blive usikker på, hvad der er rigtigt og forkert for dig. Det ville faktisk være mærkeligt andet. Og hvis du bliver i denne ‘ikke-forbundethed’, begynder du hurtigt at søge udad i din opmærksom, udad for at løse dine udfordringer. Og lige hér mister du din power. Her bliver det du hører/læser/ser udenfor dig selv vigtigere, end det du selv har fornemmet eller kan komme til at fornemme indenfor i din egen krop, i din egen energi. Det er her du kører med på drama og hægter dig fast i andre energi.

Ude i al den viden, der er omkring dig, løser du faktisk ikke dine udfordringer. Du tror måske, du gør det. Og måske får du også nogle super fine aha’er. Men du får ikke helt ro på og føler den indre frihed og kærlighed til dig selv, som det er muligt at føle. Vi bruger dage, måneder, år på at lede udenfor os selv. Sådan er det at være menneske. På et tidspunkt vil vi komme tilbage til os selv og finde svarene i os. Spørgsmålet er bare, hvad der skal til, før vi gør det. Alvorlig sygdom, dyb sorg, dyb ensomhed, vild frygt, en dybt ubalanceret krop? Eller er det NU?

Du ved det godt… men du glemmer, at du selv har alle de svar, som du har brug for, for at kunne finde din vej i livet – om det gælder mad, krop, kærlighed, arbejde, økonomi, relationer. I første omgang kan det sagtens føles lettere at søge ude. Det er bare ikke her, du får den dybe indre forbindelse med dit største potentiale – nemlig DIG SELV.

Det jeg oplever med de skønne kvinder jeg arbejder med er, at så snart de står i deres Alignment og er forbundet til deres indre power, så begynder forvandlingen og forløsningen at ske. Og den sker ofte på måder, ingen kunne forudse. Det kan føles magisk, og som om det sker ‘pludseligt’ ud af den blå luft. Fx at tabe sig uden at gøre noget specifikt for det, at få tilbudt et nyt job, som man tidligere slet ikke kunne se sig selv i, at blive mødt og set af mennesker, man havde mistet nærværet med, at der kommer en nærmest automatisk opblødning af fastlåste problemstillinger, som man har kæmpet med længe, men som nu forløses uden kamp.

Men to ting er sikre! Det ér magisk og fantastisk, når transformationen sker OG… der ligger altid et stort energiarbejde bag disse kvinders forvandling. Det kræver nemlig fokus, tid og øvelse at ‘svuppe’ ind i Alignment og mærke, lytte til og skrue op for din indre visdomsstemme. Men du er det SÅ MEGET værd! At kunne mestre din Alignment! Du er jo i virkeligheden dit eget guld – og du ved det! Nu skal du til at mærke det! Og leve det!

Det er tid til at geninstallerer forbindelsen til din indre visdom, så du ALTID kan forbinde dig med dit ypperste visdomsniveau! Ligegyldigt hvad der sker!

Og for at støtte dig på denne rejse ind i Alignment, så har jeg startet mit Alignment Mastery Academy. Her tilbyder jeg dig Alignment Leader uddannelsen, så DU også kan blive en Alignment Leader!

Alignment Leader Uddannelsen lærer du at mestre hele dig, og forbinde dine unikke intelligenser og tage din enorme indre power tilbage. Du øver dig i at fornemme, hvad der er på spil i dig, og hvad du skal gøre for at vende tilbage til Alignment, når det glipper. Du øver dig i at se dig selv som et fler-dimensionelt spirituelt væsen, der er i en fysisk oplevelse – og ikke omvendt. Du laver det healingsarbejde, som er nødvendigt, for at du kan forbinde dig med og trække på din unikke kilde af indre visdom, tydeliggøre den og leve den!

På Alignment Leader Uddannelsen samles alle tråde. Vi står sammen. Og vi arbejder sammen. Der er meget plads til fokus og støtte til din individuelle proces, fordi der kun er max. 8 kvinder på holdet. Vi undersøger nysgerrigt vores tanker og følelser og skifter vores vibration. Vi gør det healingsarbejde, der skal til for at skabe forløsning og forvandling. Og vi sammenvæver søjle af viden omkring tanker, følelser, højfrekvent energi med din hjerte-intelligens og din sjæls potentiale. Vi bruger den tid der skal til for at skabe resultater. Og vi stopper ikke, fordi det svært. Vi tager lederskab!

I et halvt år bruger jeg mine spidskompetencer;

– at støtte kvinder i transformationsprocesser
– at bringe kvantefysiske, energetiske og spirituelle elementer helt ned på jorden
– at give opmærksomhed til dit lys, dit fulde potentiale
– at dele min viden og indre visdom på en måde, der vækker din indre visdom
– at skabe et rum, der nærer din evne til selv at kunne transformere

På denne 6 måneders uddannelse – livsrejse – er jeg din rejseguide og vækker din indre visdom, så du også kan være forbundet i tanker, følelser, krop, hjerteenergi og sjæl. Så du kan gå ud i verden i Alignment med alt, der er dig. Hele DIG skal vækkes for, at du kan skabe ro, frihed og kærlighed kære kvinde. Lad os gøre det sammen!

Se indholdet på Alignment Leader Uddannelsen længere nede i teksten her.

Lige nu lever vi i en verden, der ikke støtter, at kvinder er i dyb kontakt med deres power. Men der er også en modsatrettet bevægelse i gang i verden. Nemlig en bevægelse af kvinder, der ikke længere vil være mindre værd, mindre respekteret, mindre anerkendt for de kvaliteter, der bor i dem. Og det er dig og mig!

Vores indre feminine power og visdom, den ‘ikke håndgribelige’ visdom, den visdom vi ikke har et fysisk eksamensbevis på, at vi indeholder… det er dén vi skal give mere opmærksomhed, næring, kraft, så vi kan fornemme den mere klart, så vi kan leve den ud i verden, og skabe den balance vi så inderligt higer efter.

Alignment Leader Uddannelsen bliver som en træningslejr. Alignment er et indre ‘muskel-energisystem’, der skal trænes. Og gennem 4 dybdegående Træninger vævet sammen med en Special Træning, lærer du dig selv at kende på en dybere og mere hel måde. Du kommer til at mærke din Alignment tydeligere og tydeligere.

Lad os se sandheden i øjnene kære kvinde. Det kræver øvelse og træning at finde alignment og at leve din indre visdom ud i din ganske almindelige hverdag. Og måske lige her, har du ikke fået arbejdsro nok tidligere. Og måske har du også tidligere haft svært ved at holde fokus gennem længere tid. At komme i alignment ligger langt uden for logisk og lineær tænkning. Det er som at lære et helt nyt sprog, som alle dine dimensioner taler. Et sprog der har sit ophav i alt det, du er sammensat af, alle dine energi-intelligenser: krops-intelligens, hjerte-intelligens, sjæls-intelligens.

Jeg under dig så meget, at du finder ro, frihed og kærlighed inden i dig selv. At du kan blive stolt af dig selv, elske din krop, finde/uddybe din kærlighedsrelation, blive støttet i dine relationer, falde i hak med din livsmission, få flow på penge og tid. Så lad os gå en ny vej sammen. Ind i alignment – ind i vores indre uvurderlige visdom.

Alignment Leader uddannelsens indhold:

 • Personlig introduktionssamtale med mig – finder sted i forbindelse med, at vi starter 27. januar 2019 og aftales ved tilmelding
 • Personlig Soul Realignment® session cirka 2 måneder inde i uddannelsen (eller personlig samtale, hvis du allerede har fået en SR-session hos mig)
 • Personlig samtale efter 4 måneder på uddannelsen
 • Støtte/mentoring i vores fælleskab i den hemmelige Facebook-gruppe gennem ALLE 6 måneder
 • 2 fysiske møder med hele gruppen 10. februar kl. 13-17 + 16. juni kl. 13-17 (hjemme hos mig)
 • 4 dybdegående online Træninger + en helt særlig Special Træning med alt mit guld – træninger er vores fælles referenceramme gennem uddannelsen – min. 30 lektioner med videoer, lydfiler, pdf’er, opgaver, visualiseringer, lydhealing etc.
 • Ugentlige Samlinger gennem ALLE 6 måneder – her væves træningerne sammen, og du arbejder individuelt dybere og dybere uge for uge – altså 26 lektioner (temaer på hold 1 har bl.a. været: Penge/økonomi, Kommunikation i Alignment, Powertalk om lederskab, Hvordan står jeg i min sandhed, Hold space for dig selv – altid, Sæt grænser fra en tilstand af Alignment, Hvilke redskaber skal jeg vælge, når jeg er udfordret. 
 • Kun 8 pladser!

De 4 træninger du får adgang til: 

1. Træning – 27. januar
SKIFT FOKUS 

Tanker er hjernens sprog. Dit sind er tanker i bevægelse. Det du tænker, er din virkelighed. Det er det du har i dit liv, når du kigger omkring dig. Vi tænker nemlig op til 45 tanker (bevidste/undervidste) i minuttet og 90% af vores tanker er de samme fra dag til dag.

Dine tanker om hvem du er, hvordan du er, hvad der er rigtigt og forkert er skabt på bagrund af dine oplevelser og det du har lært i din fortid – tiden før nuet. Hvis du ikke definerer dig med nye tanker og nye muligheder, så vil du forblive ved det gamle.

I denne træning får du overblik over de historier/tanker, der fylder mest i dig. Svesken på disken kære kvinde. Og så skal disse historier/tanker omskrives. Du vælger ét område af udfordringer at arbejde med, som fylder mest.

I denne træning bliver du også bliver klædt på til at forstå dine tanker, vaner, impulser fra et kvante fysisk aspekt. Og du lærer hvordan du skal skifte fokus, så tanker ikke stopper dig længere.

En tanke igangsætter en følelse, som så ender ud i en handling, og hvis du vil lave om på handlingen, så må du gå tilbage og undersøge følelsen og tanken, der startede processen. Og undersøge om tanken er sand, og om du overhovedet behøver at give den opmærksomhed med en følelse/handling.

Vi ændre vores hjerne, når vi tænker… hvis vi altså tænker noget nyt.

Her lærer du at føle dig empowered for, at du kan få din succes. Du lærer at føle kærlighed, for du kan møde den rette partner. Du lærer at føle, du er en helhed for, at du kan heale. Det er SÅ spændende at arbejde med tanker som information istedet for bare at køre med på dem i tide og utide.

I denne og i alle de andre træninger ligger der et dybdegående arbejde og venter spændt på dig! Her lære du at konstruere en ny virkelighed, og du får et kæmpe skift i din energi og antænder din evne til selvhealing.

 

2. Træning – 10. februar
FORVANDLING VIA DIN HJERTE-ENERGI

Følelser er kroppens sprog og følelser fylder enormt meget i vores kvindeliv.

Nogle følelser kan let transformeres med et skift i fokus og energi, så det øver vi i første del af denne træning. Nogle følelser bliver vi nødt til at give meget mere opmærksomhed, være med, gå med. Ellers kan vi ikke gå gennem portalen ind til vores sjælelige og spirituelle dimension. Så det øver vi også i denne træning.

Ofte hører der et stort arbejde til over en længere periode, før du kan bryde igennem her. Og det er ofte behæftet med ubehag at møde dig selv i dine skygger og i din selvsabotage. Og det er ofte her du ikke har brugt tid nok tidligere, når du har prøvet at skabe forandring i dit liv. Og det er her du ikke har fået skabt et rum – et sacred space – hvor du kan omfavne dig selv og dine følelser, så du altid kan tage dig af det, der dukker op i dit mørke.

Du får fine redskaber i Special Træningen til at tage på rejsen ind i din skygge/selvsabotage, så du både forstår og forløser og healer OG senere hen kan gøre dette energiarbejde selv ved behov.

I træningen her lærer du også at bruge din hjerte-intelligens, når du skal vælge til og fra i livet. Du lærer at mærke klar forskel på stemmen fra dit ego og fra din intuition og din dybere indre visdom.

 

3. Træning – 24. februar
EMBODYMENT AF ALIGNMENT

Her træner du for alvor din alignment med dig selv, og øver dig i at mærke dig selv fra en tilstand, hvor din sjælelige intelligens er koblet på, så du får fuldt flow til din intuition. Du øver dig i at fornemme de dele af dig, der ikke er til at tage og føle på som din fysiske krop er. De dele af dig, som måske ikke engang er til at forstå med hovedet, men som også er en del af dit menneskelige væsen.

I denne træning er der ascension/’energi-opstigning’ på programmet, og du kommer til at blive bekendt med, hvordan det føles at være i alignment med alle dine dimension, din 3D, 4D og 5D versioner. Og du lærer at vælge til fordel for din indre visdom. Her finder du også ud af, hvorfor nogle valg lukker for din sjælelige 5D dimension, og hvorfor andre åbner. Herfra finder du nemlig ud af, at du selv vælger, om du vil give opmærksomhed til din ego-del eller være i alignment med alle dine dimensioner og handle derfra.

Og her lærer du at omfavne dig selv i det frigivende og healende space, der er opstået i forbindelse med det du har sluppet i træning 1 og 2. Så du kan holde space for dig selv, være OK med den kvinde du er. 100%.

Her integrerer du din sjælelige intelligens, og du kan klart fornemme, at det faktisk er i dette rum i dig, du finder din ro, kærlighed og frihed. Den indre ro, kærlighed og frihed, som du altid har ønsket dig. I dette rum af uanede muligheder finder du ud af, at du i virkeligheden har frit valg på alle hylder i livet! Yayyyy!!!!

Du skal ikke bare vide noget om energi, ascension, dine dimensioner. Du skal mærke dem, fornemme dem, og BRUGE dem. Det skal ikke bare være inspiration og viden til dit hoved. Men leves. Praktiseres in real life kære kvinde!

 

4. Træning – 10. marts
VÆV DIT LIVSTÆPPE STÆRKT OG SIKKERT

Her modtager du din personlig Soul Realignment® session, så du bevidstgør og forstår, hvem du er på sjælsniveau og den dybereliggende årsag til de blokeringer du står i igen og igen. Herfra fletter vi det hele sammen. Og her kan du se, hvordan din transformationsproces er en mestring. En mestring af livet. Du kan se, hvordan du kan transformere alle dine livsområder. Og du ved, hvad du skal gøre for at skabe forvandling.

Gennem ugerne herefter kommer du til at vide præcis, hvad du skal gøre, hvornår og hvordan. Du ved og kan fornemme, når du slipper din Alignment. Du ved præcis, hvordan du kommer tilbage til dig selv. Du kan holde dig selv i et roligt og kærligt space, når gamle tanker, følelser, energier dukker op.

Det er i denne træning du rodfæster din Alignment og forbindelsen til din indre visdom, så du i Alignment, groundet og forankret i hele dig, kan gå ud i verden og gøre det du har lyst til i forhold til arbejde, kærlighed, økonomi und so weiter. Vi fortsætter med at træne sammen. Nu slipper du ikke din indre forbindelse med dig selv – men fortsætter og styrke og går de skridt, der skal til, selvom det er stormvejr i dit liv.

Du får også en helt særlig og højt vibrerende Special Træning med alle de redskaber du har brug for som støtte gennem de 4 træninger, og som du kan flette ind i din rejse gennem det halve år, vi skal være sammen:

 

 • Visualisering hvor du kommer ud af hovedet, ind i hjertet og udvider din energi, din bevidsthed, så du kan øve dig i at fornemme dig selv på en ny måde – krop, hjerte, energi og sjæl – nu i alignment. Du kommer til at mærke, hvordan alignment føles fysisk i din krop.
 • Dybdeborende refleksionsspørgsmål og indre-barn-visualisering til at omfavne dig selv i dit skygge/selvsabotage arbejde, så du kan sætte dig selv fri
 • Visualisering der opgraderer dit feminine lederskab med din indre Warrior Goddess, som du altid kan forbinde dig med, når du har brug for mere saft og kraft her, hvor du er i gang med din indre revolution
 • Energi-lyd-healing med mine fantastiske Koshi Chimes – til brug når du har lyst, når du har en dårlig dag eller bare skal ud af hovedet og finde tilbage til alignment

Facebook-gruppen:
Fordi træningerne gennem ugerne kræver øvelse, øvelse og endnu mere øvelse, så hører der også en Facebook-gruppe til denne uddannelse. Her kan du række ud, hvis du har spørgsmål. Måske har du brug for at dvæle ved en (eller flere) af træningerne i længere tid end to uger, og især fordi træning 4 tager tid at implementere og praktisere, så arbejder vi sammen i Facebook-gruppen i 6 måneder i alt. Du har altså god tid til rigtigt at lære at være i Alignment og være forbundet til din indre visdom. Ingen presser dig til at gøre noget på en bestemt tid, men du får samtidig støtte og kærlige skub, når du har brug for det.

Vi mødes hver eneste uge til en LIVE Samling gennem alle 26 uger. På disse samlinger taler jeg yderligere rundt om træningerne, og tager ting op der rør sig hos dig og i gruppen. Når vi er i forvandlingsprocesser er det ofte vigtigt at høre ting igen og igen. Høre tingene foldet ud på en anden måde. Og se mønstre og begrænsninger, der kører på forskellige planer i dit liv. Derfor bliver disse 26 samlinger en vigtig del af uddannelsen. De kommer til at vare ca. 1 time hver uge. Samlingen foregår på via Zoom (en online platform, hvor vi kan se hinanden og tale sammen).

Dit personlige Simplero Space:
Alt dit materiale, som du skal bruge til mestre din Alignment – videoer, lydfiler, visualiseringer, opgaver mm. – kommer til at blive frigivet om morgenen, hveranden søndag fra og med søndag den 27. januar til og med søndag den 10. marts – men uddannelsen afsluttes først lørdag den 27. juli 2019, hvor du modtager diplom som bevis på at du nu kan mestre ALIGNMENT.

Skal du med ind i ro, frihed og kærlighed kære kvinde? Skal du med ind i ALIGNMENT?

Vi starter søndag den 27. januar, hvor dit link til den første træning lander i din indbakke fra tidlig morgenstund!

For at du kan være med, er det selvfølgelig en forudsætning, at du gennem teksten herover føler dig kaldet på. At du kan mærke, at du bare SKAL med. At du vil give dig selv den gave, det er at kunne mestre både det lette og det svære i livet. At du får en dyb indre sikkerhed i at DU, altid kan have tillid til DIG, hvad end livet byder på. At du ved, hvordan du skaber transformation.

Du kan læse en af deltagernes ord om uddannelsen HER.

Denne helt særlige uddannelse er al min visdom pakket sammen i kærlig og dyb respekt for dig og det energiarbejde, der skal til i transformationsprocesser. Det her bliver den vildeste rejse, du har været på. Det kan jeg garantere dig. Du vil endelig finde ro, frihed og kærlighed i dig! Det er både simpelt og dog på samme tid yderst dybdegående. Du vil på smukkest vis genforbinde dig til din oprindelige essens og dit ypperste magiske potentiale. 

Der er kun åbent for 8 pladser til 8 skønne kvinder, der VIL forvandling, og som er parat til at arbejde for det. Har du spørgsmål eller ønsker du en fuldstændig uforpligtende samtale så husk, at jeg altid er at finde lige på den anden side af indrekald@grethelous.dk eller på telefon 26198972. Og kontakt mig også gerne, hvis du har brug for en anden måde at betale på.

Klik på billedet herunder og find din HELT MAGISKE early bird pris, der gælder til om med 20. januar 2019. Wihuuuu!!!

 

Aller kærligst Grethe