Roen som en rød tråd i hverdagen
– gennem tykt og tyndt –
er vejen ind i den bedste tid i dit liv

Når du bevidst og kærligt kan mestre at bevæge dig fra et forhøjet alarmberedskab i dit nervesystem og ned i at have mere ro på, så har du lagt fundamentet for en bedre, nemmere og mere balanceret overgang (perimenopause + menopause) i alt, der er dig; krop, sind og sjæl.

Med RO som fast rejsepartner gennem livet, skaber du et nyt udgangspunkt for din krop, så den kan trives, så du kan blive mere ressourcestærk, se masser af nye muligheder, og være i dyb kontakt med din feminine power og gå trygt, roligt, kærligt og nysgerrigt ind i dit livs 2. forår.

I RO vil du åbne mere og mere op for dine særlige kvaliteter, og den kvinde du er inderst inde. Nu er tiden kommet til, at der skal være mere fokus på dig selv.

Alle kvinder, der går henimod eller gennem årene i overgangsalderen – eller er kommet over på den anden side, er hjertelig velkomne på mit 60 dages Ro på Retreat – (altså kvinder over ca. 44 år).

Overgangsalderen er en slutning
og en begyndelse på en ny tid,
hvor vi dybdegående undersøger, hvem vi er,
hvad vi har gjort med vores liv indtil nu,
og hvem vi
nu
har lyst til at være
– Alexandra Pope

Overgangsalderens forandringer i krop, tanker, følelser og sjæl skruer fra naturens side op for din stresspåvirkning. Du bliver naturligt inviteret til at trække dig lidt, være lidt mere indadvendt, gå lidt længere ned i gear. Altsammen for, at du kan finde vejen ind i, hvem du er i din nye version.

Det oplever rigtig mange kvinder er svært, fordi vores knokle og “tage-os-af-andre-gen” er virkelig veludviklet. Men alt vi har med os i baggagen bliver mere besværligt, smertefuldt, bekymrende, ulideligt, hvis vi ikke lære at få mere ro på nu.

Der er håb forude, og du er ikke alene!

Vi er en hel generation af kvinder, der ikke har lært at tage vores plads og tid til os selv på en kærlig nærende måde. Vi er ikke blevet anerkendt og respekteret for vores iboende behov for hvile, ro og afslapning – et behov der stiger henimod, gennem overgangen og efter.

Vores intuition ses ikke som en særlig kvalitet, der er værdifuld – også i hverdagen. Vores evne til omsorg er nærmest blevet udnyttet. Vores indre pæne pige (eller resterne af hende…) drysset med en smule Jantelov og al den erfaring vi har fra flinkeskolen, sidder i os. Men det bliver nødt til at være anderledes nu. For vi vil gøre den næste del i vores liv til vores 2. forår. 

Heldigvis er vi blevet gamle nok til at tage skeen i egen hånd, og det gør vi sammen på 60 dages Ro på Retreaet. For du fortjener at leve livet fuldt ud kære kvinde.

Jeg har samlet de elementer, der skal til for, at du kan skabe RO på dit nervesystem og være i RO med dine tanker og følelser og i kontakt med din intuition. De 3 bolde du skal lære at jonglere med i din dagligdag er:

1. – dit mindset, så dine tanker og følelser kommer i de rette folder og ikke fylder og holder dig fastlåst

2. – din hjerne-hjerte-forbindelse, der fungerer, når dit nervesystem er i ro energi – og redskaber til at skabe denne tilstand (i dagligdagen OG når livet blæser med de vildeste storme og orkaner)

3. – din gøren/dine handlinger, som skifter, når du arbejder med dit mindset og er forbundet med din hjerteenergi og din intuition

(og 4. – du skal være forberedt på at møde modstand. Ellers havde du jo for længst selv fundet vej i det. Så vi starter Retreatet med at planlægge, hvad du gør, når du møder modstand)

(og 5. – du skal øve dig, øve dig og øve dig i at jonglere med disse bolde, og det gør vi sammen; du og jeg og de andre deltagere på Retreatet)

Måske kender du intet til mindset-øvelser og hjerteenergi – måske ved du en hel masse, måske arbejder du endda med at hjælpe andre med at få RO på – ligemeget hvor lidt eller meget du ved, så har jeg skabt dette 60 dages Ro på Retreat til DIG!

Når du ikke er i RO, sker der nemlig det her:

Din krop:

Din metabolisme, aktiviteten af dine naturlige biologiske processer, der ellers skulle holde dig i balance, lukker mere og mere ned; bl.a. sænkes dit stofskifte, din fordøjelse og dit immunforsvar. Du øger kroppens inflammatoriske processer, og du har cravings – sukker/brød-trang – og tendens til at samle mere og mere fedt omkring maven.

Man kan sige, at din krop generelt går væk fra sin egen naturlige evne til at genoprette optimal balance. Alle væv påvirkes negativt – der kommer flere og stærkere overgangsaldersymptomer. Hvis du ikke allerede har livsstilssygdomme, så kan slutningen af 40’erne og starten af 50’erne meget vel blive årene, hvor de “sniger” sig hurtigt ind på dig.

Dine tanker og følelser:

Når nervesystemet er i forhøjet beredskab og din krop bades i stresshormonet kortisol, så vokser tanke- og følelsesmylder og gør os yderligere overvældede.

Din indre kritiker er oftere på besøg, og du føler dig fastlåst i det samme, og kan meget vel føle dig trist, opgivende, i tvivl eller usikker på, hvem du er. Eller du kan “hoppe” over i det vildeste kontrol- eller negativitets-gear.

Overgangen byder dig op til dans for, at du kan træde ind i en ny version af dig selv. Det vil naturligt sætte gang i tvivl, vaklen eller usikkerhed omkring, hvem du føler, du er. Du kan føle dig utilstrækkelig, eller føle du mister håbet og meningen med det hele.

Der kommer også naturligt gamle følelsesmæssige udfordringer op til overfladen. Så hvis du har meget at se til og er udfordret i forvejen, så kan overgangen føles som en tsunamibølge i stedet for bare at bølge naturligt gennem dig.

Din sjæl:

I dit indre kortisolbad er du heller ikke forbundet i din hjerne- hjerte-forbindelse og dermed i din hjerteenergi og din indre intuitive stemme.

Derfor kan du ikke høre din intuition og indre guidening tydeligt – eller hvis du hører den, så stoler du ikke på den, før en anden bekræfter dig i den – eller du føler ikke, at du har ressourcer eller mod til at føre det, du fornemmer ud i livet.

Overgangsalderen er et kæmpe kald på, at du aktivt bruger eller træder ind i at undersøge din intuitive visdom yderligere – eller måske for første gang. Den er din unikke feminine power kære kvinde!

Retreatet er til dig:

  • der har brug for at finde og trykke på din egen (blå) “RO-på-knap”
  • til dig, der har brug for at blive mere bevidst om, hvornår (den røde) “stress-alarm-knap” står og blinker
  • til dig der har brug for støtte til det lederskab, som det kræver at tage sig tid til ro i hverdagen
  • til dig der har brug for at træne vedholdenhed, når du skal implementere noget nyt i dit liv
  • til dig der vil lære at mestre ro gennem hverdagens udfordringer, men også gennem storme og orkaner, når livet kommer med store udfordringer
  • til dig, der – måske uden at kunne forklare det med ord – kan mærke, at det er helt grundlæggende for dit helbred, en balanceret tankegang og et balanceret følelsesliv og din forbindelse til din intuition, at du får trænet din “RO-på-muskel”
  • og ikke mindst til dig, der i forvejen har en masse redskaber og ved en masse om stress, spiritualitet, hjerteenergi, manifestation, transformation og en hel masse andet, men som stadig ikke har fået det resultat, du ønsker dig (ja… det skyldes, at du er kommet til at bygge viden på et manglende fundament af RO og kontakt med dig selv…)

Vi starter LØRDAG den 24. april
(online – du skal ikke møde op til en bestemt tidspunkt
og du kan gå gennem materialet i dit eget tempo)

Du får adgang til alt dette over vores 60 dage sammen:

– materialet, opgaver og øvelser (alt kan downloades og gemmes)

– 2 x 3 reaktiverings-sessioner (i sidste halvdel af Retreatet)

– ekstra undervisning efter dine og gruppens behov

– 18 live samlinger – 2 hver eneste uge gennem alle 9 uger – vi slutter søndag den 27. juni

– mig som din vejviser og Ro-på-mentor – du kan altid række ud efter mig

 – ugentlige støtte på mail og i vores Facebook-gruppe til, at du kan være vedholdende

PRISEN ER KUN: kr. 400,- i 4 rater eller kr. 500,- i 3 rater eller kr. 700,- i 2 rater

OBS: Der er åbent for max. 20 nye deltagere!
BONUS: 4 ekstra Ro på Cirkler gennem juli måned, så du holder dine vaner ved lige gennem sommerferien!

Et kig på dele af materialet på
60 dages Ro på Retreatet:

Materialet på 60 dages Ro på Retreatet frigives de første 4 lørdage. Herefter kommer der ca. midt i 2. del af Retreatet og hen mod afslutningen af Retreatet 2 gange med 3 sessioner, hvor jeg reaktivere, genopfrisker og genforbinder dig med materialet.

Jeg er meget aktiv og tilstedeværende i vores lukkede private FB-gruppe, og du kan altid kalde på mig her.

Du vil bl.a. få du undervisning omkring:

– Modstand – hvorfor den altid kommer, når du skal implementere RO (og hvad du gør ved det)
Kulturelle aspekter som årsag til manglende RO i nervesystemet – Identitet & værdier omkring RO
– Sammenhængen mellem indre RO og din hjerteenergi/intuition
– Mindset-skift – vejen ud af negativ tankegang, fastlåsthed i følelser og indre kritiker, der fylder indeni
– Den helt særligt forandring som overgangsalderen er i krop, sind & sjæl
– Implementering af nye vaner, så det rent faktisk bliver nye vaner
– Struktur og planer der vil støtte dig i det daglige og sikre, at du husker din RO

Desuden deler jeg i opgaver og øvelser værdifulde redskaber og teknikker, som jeg har udviklet gennem flere år, og som fletter alt det du lærer sammen til en helhed. Desuden genbesøger vi også opgaver og øvelser i nogle af vores Cirkel-samlinger og i reaktiverings-sessionerne, så du bliver mere og mere bevidst om, hvor du præcis har brug for støtte og skal lægge dit fokus.

Jeg deler selvfølgelig også historier fra min egen hverdag, så du kan se, hvordan jeg selv bruger det, som jeg lærer dig. 

OBS: Det meste af materialet er på video. I de videoer hvor jeg bruger slides i undervisningen, får du selvfølgelig også disse. Opgaver og øvelser på skrift. 

De hemmelige våben på 60 dages Ro på Retreatet:

1.
Vores ugentlige reflektion, som jeg guider dig gennem hver eneste fredag 

2.
Vores ugentlige samlinger, som du kan være med til, som du har tid, lyst og brug for:

Torsdags-Meditations-Spa-Hygge kan du bruge til at holde dig selv ansvarlig for at show up for dig selv, få RO på, nære og pleje dig selv og hænge ud med mig og de andre skønne deltagere i vores lukkede FB-gruppe.

Her hygger vi med meditation, fodbade, ansigtsmasker, og hvad vi ellers finder på. Det er SÅ hyggeligt! Her deler jeg også ofte erfaringer og mere visdom om vores kvindeliv. Torsdage fra 20-20.30 (optages altid).

Søndags-RO-på-Cirkel er vores ugentlige Cirkel-samlingspunkt. Det optages også, så du kan se det senere. Her mediterer vi sammen. Der er spørgetid. Og det er også her vi laver opgaver/øvelser sammen, så du ikke føler dig bagud eller føler, at du ikke kan følge med, hvis der er noget, der driller. Denne samling er lidt mere højtidelig og har en anden energi end om torsdagen.

3.
Øvelse, øvelse, øvelse.
 I den første halvdel af Retreaet får du adgang til materiale hver lørdag morgen. I den anden halvdel af Retreatet øver vi sammen det, som du har lært i første halvdel. Her i sidste halvdel kan jeg godt finde på at lave mere materiale, som jeg tilpasser efter det, som kommer op for dig og de andre skønne kvinder i gruppen.

Fx har jeg på sidste Retreat lavet ekstra materiale omkring bl.a.:

– Nærhed og nærvær og ønsket om mere af det – hvad gør jeg?
– Når andre dræner min energi – hvad gør jeg så?
– Søvnguide
– Tilgivelses- og slippe praksis

Desuden så skifter vi også gear her i 2. del af Retreatet og starter med at sætte ord på intension for RO i ugen, der kommer. Så vi kan holder os selv ansvarlige for at få afprøvet redskaber, øvet os i at implementere og bruge redskaberne i praksis og komme gennem udfordringer og hvad der ellers opstår i vores dagligdagsliv.

Herunder kommer lidt kommentarer fra tidligere deltagere. Lad dem være inspiration til dig. Vælger du at være med på Ro på Retreaet, så lad det være på baggrund af det, som jeg deler her og på mine platforme. Det er er en individuel rejse at få RO på, og du er ikke andre end dig – faktisk ikke at sammenligne med andre overhovedet. 

Tak for 60 lærerige uforglemmelige dage. Jeg tager så meget med mig videre i mit liv. TAK for at øse af al din vidunderlige viden. Du er den beste mentor man kan få – med dit smukke væsen – du giver så uendelig meget af dig selv – så kæmpe tak for dig. Det har været magisk!

Jeg har gået i mange selvudviklings ting og sager, og har nok ikke fået så særlig meget ud af det, netop fordi jeg har manglet den nødvendige ro indeni. Så for mig er det guld værd, det med at få ro på nervesystemet, så jeg kan skabe et roligt fundament indeni. Det er nogle meget vigtige ord, du sætter på processen, synes jeg.

Det at have været med har givet mig en struktur i hverdagen med at huske mig selv. Min situation nu er en del anderledes end før. For jeg har været gået ned med stress og udbrændthed adskillige gange. Jeg havde faktisk næsten opgivet at få det bedre. Men nu kan jeg selv gøre nogle små ting i min hverdag, der kan hjælpe mig til at få det bedre. Velvære mæssig og mentalt kan jeg også skrue på nogle knapper. Hvilket gør en verden til forskel for mig. Det har også givet mig meget, at undervisningen har foregået i en gruppe, hvor der var andre der også øvede og trænede. Og med dig som lærer Grethe. Hvor vi alle kunne spørge om hjælp. Det har været en stor tryghed.

Det har været en fantastisk rejse, hvor jeg har fundet vejen til at skabe mere ro og have fokus på det, der er vigtigt for mig. Jeg er blevet i stand til at være med det der er og lade de ting ligge, som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved. Det er lidt ligesom at få en gave hver dag at hilse en ny dag velkommen og møde det, der kommer med nysgerrighed, åbenhed og tålmodighed. Så vidunderligt.

For mig er dit Retreat med ro på den allerbedste vægtregulering. Når jeg virkelig har den ro i mig, så spiser jeg rigtigt. Så vælger jeg de rigtige aktiviteter. Når jeg har den ro på, har det indflydelse på helt mit liv, jeg køber mindre bras, jeg sover godt o.s.v.

Jeg er meget mere tilstede med det der er – i mig og omkring mig. Roen er egentlig en meget stor del af min natur/styrke, men de sidste mange år er det tippet fuldstændigt over for mig og var blevet til apati. Jeg oplever, at jeg virkelig er begyndt at tage lederskab, også i forhold til roen.

Jeg har så meget mere ro på mig selv og ser bare dagen, situationer m.v. fra et helt andet sted og sover så meget bedre end tidligere. Det alene gør en kæmpe forskel for mig. Det har bare været et skønt forløb med dig skønne Grethe, som deler så vildt ud af dig selv og alle dine godter og guldklumper. Og minder mig så dejligt om, at der er ingen nem udvej, man må stå ved sig selv og sine behov. Det er jo en on going proces, som jeg vil øve mig i resten af livet.

Mit navn er:

Jeg er vejviser for kvinder, der går henimod og gennem menopausen (…og efter…). Menopausen, som slet ikke er en pause, men en transformationsrejse ind i en helt ny tid i vores kvindeliv. En dyb forandringsproces i både krop, tanker, følelser og sjæl. Hvis ikke vi havde brug for RO før, så har vi det nu. Meget mere RO! Både indeni os og omkring os… Og nu er dørene åbne til mit 60 dages Ro på Retreat!

Vi starter LØRDAG den 24. april
(online – du skal ikke møde op til en bestemt tidspunkt
og du kan gå gennem materialet i dit eget tempo)

Du får adgang til alt dette over vores 60 dage sammen:

– materialet, opgaver og øvelser (alt kan downloades og gemmes)

– 2 x 3 reaktiverings-sessioner (i sidste halvdel af Retreatet)

– ekstra undervisning efter dine og gruppens behov

– 18 live samlinger – 2 hver eneste uge gennem alle 9 uger – vi slutter søndag den 27. juni

– mig som din vejviser og Ro-på-mentor hele vejen – du kan altid række ud efter mig

 – ugentlige støtte på mail og i vores Facebook-gruppe til, at du kan være vedholdende

PRISEN ER KUN: kr. 400,- i 4 rater eller kr. 500,- i 3 rater eller kr. 700,- i 2 rater

OBS: Der er plads til max. 20 nye deltagere!
BONUS: 4 ekstra Ro på Cirkler gennem juli måned, så du holder dine vaner ved lige gennem sommerferien!

Nummer 1 på listen over, hvordan du får en nemmere overgangsalder
– og et mere tilfredsstillende liv:

At reducere din indre og ydre stresspåvirkning, og at lære bevidst og kærligt at bevæge dig fra forhøjet alarmberedskab i dit nervesystem til ro på, er nummer 1 på listen over, hvordan du får en bedre, nemmere og mere balanceret overgang. Og i det hele taget i forhold til, hvordan du har det med dig selv.

Overgangsalderens forandringer vil naturligt skrue op for din stresspåvirkning, og det har stor indflydelse på, hvordan du opfatter dig selv, ser dig selv, mærker dig selv, og hvordan du har det med dig selv.

Alle vores biologisk processer i krop, sind og sjæl har brug for, at vi kan bevist og kærligt kan geare ned og få ro på. At vi kan blive mere fleksible og bevæge os selv ud af et højt stressrespons. I perioder med højt stressrespons føles det som om, vi svømmer mod strømmen og kun lige kan holde næsen ovenvande.

Når overgangsalderens forandringsproces kommer oveni, så kommer der let flere hedeture, mere hjernetåge, overvældethed, utilfredshed, irritation og bekymringer til.

Det er min erfaring, at det først og fremmest er vores høje stressrespons, der er den største “synder” i forhold til vores hormonforandringer og ikke det naturlige østrogenfald. Vores bekymringer, udfordringer, træthed ligger “inden under”, og forstyrrer den normale og naturlige forandring, som overgangen kommer med.

Den bedste vej ind i og gennem og overgangen ér at skabe, finde og være i ro. Eller… hvis du er på den anden side af overgangen… så finde den nu. På den måde bliver tiden efter din overgang til dit 2. forår og den bedste tid i dit liv.

Vi bliver simpelthen nødt til at finde en vej ind i RO i vores ganske almindelige dagligdagsliv. Og det gør vi sammen på 60 dages Ro på Retreat!

Jeg har skabt denne Kvinde Cirkel: 60 dages Ro på Retreat, hvor vi sammen får mere ro på vores nervesystem og har fokus på implementering og vedholdenhed.

Denne Kvinde Cirkel er både for dig, der ikke ved, hvordan du får ro på. Den er til dig, der kæmper med at få tid og plads til dig selv. Og den er helt klart også for dig, der udmærket ved, hvad du skal gøre, har alle redskaberne, men stadig ikke er nået til en balance, hvor du bevidst og kærligt styrer dit nervesystem i ro ligegyldigt – hvad end livet byder dig af udfordringer.

Vi starter LØRDAG den 24. april
(online – du skal ikke møde op til en bestemt tidspunkt
og du kan gå gennem materialet i dit eget tempo)

Du får adgang til alt dette over vores 60 dage sammen:

– materialet, opgaver og øvelser (alt kan downloades og gemmes)

– 2 x 3 reaktiverings-sessioner (i sidste halvdel af Retreatet)

– ekstra undervisning efter dine og gruppens behov

– 18 live samlinger – 2 hver eneste uge gennem alle 9 uger – vi slutter søndag den 27. juni

– mig som din vejviser og Ro-på-mentor – du kan altid række ud efter mig

 – ugentlige støtte på mail og i vores Facebook-gruppe til, at du kan være vedholdende

PRISEN ER KUN: kr. 400,- i 4 rater eller kr. 500,- i 3 rater eller kr. 700,- i 2 rater

OBS: Der er plads til max. 20 nye deltagere!
BONUS: 4 ekstra Ro på Cirkler gennem juli måned, så du holder dine vaner ved lige gennem sommerferien!

Har du spørgsmål, så skriver du bare til mig på indrekald@grethelous.dk. Jeg er lige her i den anden ende!

Glæder mig til at guide dig ind i RO i krop, sind & sjæl, med redskaber du kan bruge resten af livet!

 

Kærligst Grethe