Personlige Mentor Sessioner

– er du klar til muligheden for dét?

I denne verden af online produkter vil jeg gerne lave en genoplivning af at ses én til én og under 4 øjne. Jeg er her for at støtte dig i at SKABE FORVANDLING i dit liv. Med 100% fokus på dig!

Er du klar til virkelig at komme ud over stepperne, skabe transformation og træde dybere ind i dit væsen, ind i dit lys og være DIG – i dit kærlighedsliv, i dine relationer, i din krop, i dit arbejdsliv, i en balance mellem det feminine og det maskuline – med lige dele sjov, lethed, kraft og handling?

Kan du mærke det er tid til at gøre op med:

  • tanker, følelser, overspringshandlinger, omstændigheder, fastlåsthed, beslutninger – der holder dig tilbage
  • usikkerhed, tvivl, frygt, bekymringer, modløshed omkring fremtiden
  • manglende følelse af at have “hul igennem” – i privatlivet, arbejdeslivet, kroppen, økonomien?

Gennem 5 sessioner henover ca. 3 måneder får du min personlige støtte til dit indre kald, dit hjertes visken, det du drømmer om at forandre, eller det du drømmer om at skabe. Selvom du har prøvet alt muligt, men har haft svært ved at skabe det indtil nu. Eller måske ved du, hvad du skal, men har brug for at blive støttet, holdt og kærligt skubbet fremad.

Du får min fulde støtte til at fodre dit fokus og ikke dine distraktioner. Skygger, frygt, ego der har holdt dig tilbage lærer jeg dig at identificere og finde visdommen i. Så du kan bruge frygt og udfordringer som en katapult til at opnå det, du ønsker dig.

Om du har udfordringer i forhold til din krop, overgangsalderen eller i forhold til dit arbejde, hvad du skal bidrage med i din egen business eller problemer i dine relationer, dit kærlighedsliv… whatever…. så er jeg er klar til at hjælpe dig med at knække koden til et endnu dybere niveau af dig selv, så du kommer ind til kernen af det, DU har behov for at være i DIT liv, så du kan leve det ud i den virkelige verden.

Her er lidt ord fra mine skønne kunder omkring mine 1:1 sessioner:

Du har den skønneste energi, blid og samtidig så utrolig powerfuld i din blidhed. Jeg bliver så inspireret af, hvor langt du når ud med din energi uden at presse og forcere. Tak. Glæder mig til næste session!

Kirsten

Ene timer med en mentor giver et dejligt fokus. Især når man har en mentor som Grethe. Al hendes guiden er med stor kærlighed og plads til, at du kan følge med. Jeg har følt mig usandsynlig godt passet på, og jeg har heller ikke tænkt mig at slippe Grethe endnu. Der er meget mere visdom, jeg lige skal have tømt hende for. Jeg er kommet langt. Jeg kan mærke, at jeg står stærkere i forhold til, hvad jeg vil med min kærlighedsrelation, som har været mit fokus gennem sessionerne. 

Grethe giver mig motivationen til at gå forrest i kampen for kærligheden – også selvom jeg nogle gange føler det som om jeg kæmper alene. Det gør ikke noget, når jeg har Grethe i mit ringhjørne. Jeg kan varmt anbefale Grethe som Personlig Mentor.

Gitte

Du har vendt tvivl og usikkerhed til frihed, lethed og jeg har nu en plan, som jeg støt og roligt kan følge fremover. En plan der har skabt og fortsat skaber et solidt fundament for min business, men som du vel at mærke har vækket i mig selv.

Tak fordi du ser mit potentiale og mit lys, og tak fordi vi kan rejse sammen på denne måde. Den er en stor lettelse for mig, at du gennem sessionerne har fastholdt mig i både at se mit eget potentiale, men også har holdt mig kærligt til ilden i forhold til at sætte gang i handlinger, så jeg kan skabe mit arbejdsliv fra hjertet. 

Bitten

Ligegyldigt hvilken del af livet du føler dig fastlåst i, så skræddersyer jeg disse sessioner, så de passer præcis til dig, så hver session bliver din unikke mulighed for at træde dybere ind i DIG – træde i karakter – OG få skabt det du drømmer om.

Sessionerne vil blive den perfekt blanding af blødhed og feminin mærken efter i dig selv, krydret med tryllestøv af maskulin handling, action og fremadrettethed.

Som din personlige mentor er jeg en kærlig og fast søster, der holder rum for dig, så du kan være alt det, der er DIG. Jeg omfavner dig, hvor end du er i livet og hjælper dig med at få adgang til næste niveau af din udvikling, så du står bom stærkt og på samme tid kærligt og roligt i DIG.

Som din personlige mentor lærer jeg dig at være din egen mediator mellem dine tanker og det din sjæl kalder på. Jeg ser dit lys og går aldrig på kompromis med det!

Vores sessioner vil være et helligt sted for dig, hvor du kan sige alt, være dig selv i fuldt flor og afprøve nye sider af dig selv. Og samtidig få støtte og retning til din udfoldelse!

Du fortjener at have et super stærkt fundament af selvværd og klar kontakt med dit indre kald kære kvinde! Måske er det her du ønsker vores fokus skal ligge i dine sessioner. Måske bliver det meget konkrete skridt du skal tage i dit arbejdsliv fra session til session. Måske er du så fanget i frygt, at det er her vi starter. Måske føler du, at du kan og ved så meget, at du slet ikke ved, hvor du skal starte i forhold til at dele fra hjertet.

Hver session er selvfølgelig individuel, men ofte skaber jeg personlige visualiseringer, arbejder med orakelkort og æteriske olier. Jeg bruger min visdom som emotionel og visionær coach, ernæringsterapeut, energiarbejder mm. Som sygeplejerske er jeg trænet i at tale om ting som er svære, og i det rum jeg skaber for dig i sessionerne, kan du dele alt i 100% fortrolighed.

Jeg ser det som min fineste opgave at guide dig dybere ind i din egen indre visdom, ind i dit eget lys og potentiale og støtte dig i at bruge dét som din vejviser.

Din unikke plan for dine 5 sessioner skaber jeg både intuitivt og i samspil med dig.

Mit hjerte er KÆMPESTORT og banker for, at vi kvinder træder dybere ind i os selv, og finder vores indre kald mere og mere – det indre kald som vi alle har – og ikke kun at vi finder det frem men også lever det ud i livet, så vi kan stå i vores indre visdom og sandhed og skabe vores liv og sikre vores lykke og frihed. Jeg er SÅ klar til at stå der for dig og med dig i din forandringsproces!!

Disse personlige sessioner er kun for dig, der er klar til virkelig at skrue op og skabe positiv forandring i dit liv.

Med mine mange års erfaring i at støtte kvinder i at skabe transformation, kan jeg holde rum for det dit hjerte ønsker at komme på banen med. Og jeg kan holde space for dig, mens du går dine skridt, hen imod det du vil have, det du vil bidrage med, det du inderst inde drømmer om at leve ud i dit liv, det du vil slippe, det du vil træde ind i.

Om det er udfordringer i forhold til din krop, overgangsalderen eller i forhold til dit arbejde, din egen business, dine relationer, dit kærlighedsliv eller fastlåste følelser, så er jeg er klar til at støtte dig på forandringsrejsen!

Er du nysgerrig – eller måske kan du allerede mærke, at vi skal arbejde sammen, så kontakt mig på indrekald@grethelous.dk, og book tid til en fuldstændig uforpligtende samtale. Jeg svarer på din mail indenfor 24 timer, og så finder vi sammen et tidspunkt, hvor vi kan ses på Zoom (ligesom Skype) eller ringe sammen. Regn med vi skal bruge ca. 1/2 time.

Pris for de 5 personlige mentor sessioner er kun kr. 4997,- inkl. moms. 

– 1 session = 90-120 min. + du får noter fra mig til alle sessioner
– Du skal regne med, at du fra session til session får fx en opgave eller en visualisering, som du skal bruge til støtte i din proces

Hvis vi til samtalen begge fornemmer, at vi er et match til et tæt åbenhjertigt samarbejde, kan vi aftale nærmere om tidspunktet for din 1. session og hvor lang tid der skal være mellem sessionerne. Det bedste resultat får du, når du tager sessionerne indenfor 2 1/2 max 3 måneder. Vi aftaler også, hvordan du helst vil betale – der er mulighed for at betale i 1 eller 3 rater. Link til betaling finder du HER,

Ihhhh…. hvor er det spændende!!!! Glæder mig til at høre fra dig! Wihuuu!!!

 

Kærligst Grethe